Alıntı mustafa-x-3 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
arkadaşlar lütfen şunlara cevap verin
Alıntı mustafa-x-3 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
arkadaşlar ben 2012 de wat'a katılcam şimdiden işleri araştırıyım dedim buraya giden çok oluyormuş. bu iş için haziran 20 sinden sonra başlanılıyor mu (malesef okul o zaman bitiyor)? saatlik ne kadar kazanıcaksınız? haftalık kaç saaat çalışıcaksınız? ne tür işler var food average ,ride operator var sanırsam başka ne iş var ? bu işlerini kendi firmananızdan mı seçiliyor ? yoksa fuarda ne çıkarsa bahtınamı boşluk ? ingilizce düzeyi ne olması gerekiyor benim çok iyi değil ing işte istanbul üni. hazırlık okudum bu yıl int. bitirdik yeterli mi burda çalışmak için bu ingilizce bir kursa gitmelimiyim bunları cevaplarsanız çok iyi olur birde bu yılki wattan dönüş anılarınızı bekliyorum
mustafa, haziranın 20sinden sonra baslarsan asgari ücretle çalışmak zorunda kalıyorsun ve büyük ihtimal kötü yerlerde çalışmak zorunda kalırsın bu yüzden ben erkenden geldim 15 mayısta. saatlik normalde kontratta 7.4o dolar diyor ama buraya gelince vergiler yüzünden yaklaşık 4 dolara kadar düşüyor.ama üzülme türkiyeye dönünce tekrar kesintilide olsa vergi iadesi alabiliyosun.o dediğin işlerde genelde amerikalılar çalışıyor burda ne kadar pis iş bizim gibi diğer yabancılara yaptırıyorlar mesela bi arkadasım ride diye geldi şimdi tek yaptıgı gece 11den sabah 7ye kadar parkın pisliğini temizlemek.firmaya falan hiç güvenme kardeşim buraya gelince hersey degısıyo tek basına ayrı bi dünya burası kendı bsaının caresıne baktın baktın yoksa 2 gün sonra dönersin.ingilizcenin iyi olmaması kötü olmuş çünkü işe alınmak için toefl belgesi gerekiyor en az 80 puan o da toefl dünya capında bi sınav oldugu içinmiş ben sorustrdum brazcık üds'de oluyomus ama onda bırazcık sıkıntı cıkarıyolarmıs Sandusky belediyesine falan onaylatman gerekiyormus fln sıra beklıyomussun cok uzun suruyomus o ben kpds'den gectımde geldım ama ondada ugrastrmıslardı beni.he ayrıca kursa falan gdersende sertifika alırsan senın ıcın daha kolay olur buraya gelince.