dersanede işe bile başladım şükür.
dersanede işe bile başladım şükür.
EY NECEFTEKI ALTIN KUBBENIN SAHİBİ.
hadi hayırlı olsunn
Peki.
@ Tevenen
Eyw birader. Bir hayat dersi daha almıs oldukMaddiyatı gectim sadece biraz psikolojim bozuldu, o da düzeldi sayılır sükür. Arkamda da sponsor elimde is sözlesmesi olmayınca adi meksikalı managerim ne dediyse hee demek zorunda kaldım. Üzüldügüm tek nokta ne yaptım ne ettiysem begendiremedim isimi, kendimi. Adaletsizlige hic gelemem ve beni en cok sinirlediren de buydu. Galiba Meksikalılar ile Amerikalıların gizli catısmasının arasında kaldım, olan bana oldu. Aslında meksikalılar sürekli ispanyolca konusmalarının ve egitimsiz olmalarının haricinde kötü insanlar degil ama iste.
Sonuc olarak bence Abd de unqualified islerde calısılmaz, hele ki bizler egitim almıs üniversite ögrencileriyken. Liseyi bitirince gitmis olsaydım Mc Donaldsda kalır calısırdım belki ama Elektrik-Elektronik Mühendisi olup da pizzacı/housekeeper olarak calısarak ömür gecmeezz. Yine de kalitesiz islerde calısırdım belki ama hem yasal resident olmak, hem biraz gururluve daha iyi ücretli; Bellboy, Bartender, Valet vs gibi bir isi sahip olmak, hem de bir ortama giderleri/hayatı paylasıcak kız/erkek arkadasım veya cevreye sahip olmak sartıyla. Tabi altımda da Mustang olacak, yoksa TR de 1500 Tl maaslı mühendis olmak daha iyidir
Gerci Amerikanın asırı kapitalist bir ülke oldugunu bu sene daha ii anladım, hic bir seyin garantisi yok, TR deki rahatlık zor bulunur, burdaki aile yasamı degisilmez bir de. Yine de fifty fifty bence amerika Türkiye benim gözümde. Whatever, Abd de kalınacaksa veya wat a gidilecekse 1 numaralı eyalet Florida dır, bunu garanti ederim. Forumda FL a gidip de işi bilemiyorum ama ırk/yasam/cevre vs sorunu yasayan kisi olmadıgını biliyorum...
http://www.milliyet.com.tr/Dunya/Son...&KategoriID=19 ehh işte herşeyin bir sonu oluyor ....
Peki.
Work and Celebrity budur iste)) Odersin $700 ve daha sonra borclanarak donersin. Kriz zamaninda risk alarak kucuk ve referansiz, sirkete gittiler, daha sonra da sokakta uyudular... Ne ise ki, 2010 da gidenler bari akilli olsunlar, bizim donemin magdurlarinin yaptigi hatayi yapmasinlar. Ne ise ki, akrabamiz Amerikadadir, el uzatti bize. Digerleri kan kustu
![]()
gideceğiniz eyaleti, şirketi, çevresel durumunu, ırk durumunu bilmeden gitmeyin...her meksikalı ya da her siyah kötü değildir....her beyaz da iyi değildir her türk ün iyi olmadığı gibi...orda yaşayıp, kendi ayaklarınızın üzerinde durmak size bağlıdır...burda baba parasıyla geçinen, bi kere mutfakta yemek yapmayan adam abd ye gelip ben bu işi yapmam böle olmaz dediği zaman patronuda onu kovar, aç ta kalır...siz siz olun çalışmadan para kazanabileceğiniz bi işin olduğuna kendinizi kandırmayın...
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks