iphone herkezde var bi esprisi kalmadı artık
iphone herkezde var bi esprisi kalmadı artık
-Gps'i problemliymis. Yer bulmada zorluk cekiyormus.
-Hareketli foto cekmek imkansizmis (tel yavas oldugu icin)
-Sarji uzun sure gidiyor.
-Kamerasi 8 mp ama fotograflarda cok ufak beyaz noktalar oluyormus. (dikkatli bakmazsan farkedilmeyecek kadar ufak) ama yinede 8 mp super, cekilmis fotograflari gordum en iyilerden.
-wifi kaliteli
-ekrani zaten super, multi-touch ozelligide var (coklu dokunmatik)
- dokunmatik ekranı ısı algılayıcılı (sadece ten temasında çalışıyor, cebinde, çantanda, kalemdi, çakmaktı dokundu aradı olmuyor)
-Video cekerken zoom ozelligi yok.
-Telefonda sensor var,cebinizdeyken otomatik ekrani karartiyor. ama biri arayinca kiliftan veya cebinizden cikarinca 3-4 sn ekranin acilmasi icin bekliyorsunuz.
-Java uyumlu navigasyon programi yok.
-SAdece java calistiriyor
Resim cekerken cikan ses kapatilamiyor
vb.vb.
Sometimes memories can kill...
evet ben o parlak yeri parmak izi okuyucusu sandım detaylı araştırınca olmadığını öğrendim telefonun duruşu güzel ama
içinde bisey yoksa dısını ne yapalım![]()
derler deleeerr gerçekte olsa çakma derler![]()
Ya bu İphone larda ebay dan bakarken gördüm hem jailbroken hem de unlocked var, manaları nedir?
Unlocked: AT&T disindaki hatlari calisitir.
Jailbroken: Program, oyun vb. seyleri Apple Store'a para odemeden halledebilirsin.
# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...![]()
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...![]()
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017
Nokia N900 (Unlocked) Smartphone 476 dolar
ebay'da gördüm 476 dolar iyi fiyat mı ve Türkiye'ye gelince hat falan problemi olmaz değil mi?
Refurbished İphone 3G S Alıpta Sorunsuz Kullanan Varmı?
Refurbished'ler zaten sorunsuzdur. Hatali olup tekrardan duzelen modeller. Ekranin sol tarafi basmiyordur, tamir edilip satisa sunulunca refurbished oluyor. Telefonu garantiye verip yaptirmanla ayni sey.
Bence rb urunlerde sorun olmaz. Arada fiyat farki fazla olursa bende rb urun alacagim. 200$ ucuz olsa, zaten tel bozulsa 200$ a rahat yaptirabilirsin.
ipodlar falan apple store'larda bulabilirsin. Rb urunlerinin fiyatlari ayri olarak yazar. Ama iphone kontratli satildigi icin durum nedir bilmiyorum.
Refurbished and Clearance Products - Apple Store (U.S.) burada ipod, maclerin falan rb fiyatlari yaziyor.
eyw saolasın
Arkadaşlarım BestBuy' dan İphone 3G-S 16 GB aldılar 600$+40$ (tax) olarak toplamda 640$ almışlardı. Telefonlar lock biçimdeydi fakat.
Arkadaşlar iphoneda bu unlocked modelleri alıp dünyanın heryerinde sorunsuz kullanabiliyoruz dimi?Garantiside gene worldwide oluyor sanırım?
Apple iPhone 3GS 16 GB Black (AT&T) Never Used - eBay (item 250616980894 end time Apr-20-10 07:37:54 PDT)
Refurbished İphone 475 $ hemen al fiyatı
Ebay de fark 165 $ 0 ını 640 $ olarak baz alırsak.
Açıkçası 3GS ile 3G arasında fazla bir fark yok bana göre, ben 8GB 3G almayı düşünüyorum.
arkadaşlar iphone konusunda merak ettiklerinize cevap verebilirim 2g/3g/3gs/ipad ne olursa sorabilirsiniz... iphone almak isteyenlere acele etmemesini öneririm 22 haziranda apple wwdc var. bu ay içinde 4.0 osx tanıtılıp beta sürümleri 3g/3gs için yayınlandı muhtemelen 22sinde yeni iphone çıkacak 4.0 full sürümü kullanacak... buzamana kadarki versiyonlar bi şekilde unlock edildi redsnow blackrain vs. ama bu son sürümle ilgili henüz birşey diyemiyor kimse oyüzden ben bekleme taraftarıyım.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks