Work and Travel
Toplam 65 adet sonuctan sayfa basi 61 ile 65 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Para Nasıl Kazanılır?

Konulanmış Görüntüleme

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Lightbulb Para Nasıl Kazanılır?

Arkadaslar Bu Konuyu Bır Arkadasın ıstegı Uzerıne Actım Ve Elımden Geldıgınce Yazmıya Calısacam...VE BUR DAKI AYZDIGIM HERSEY SDECE kendi duscem ve kendi cevremde gorduklerim...

ilk olarak bence kucuk tatil kasabasi gibi bir yere gitmek lazim..neden bir genelde buyuk sehirlerden cok daha ucuz, ucuz olmasinin yaninda yapacak cok birsey yok buyuzden istemesende calismak para kazanman gerekiyor bunun bir cok calisip para kazanman senin para harcamanada engel oluyor istesende vaktin olmuyor harcayamiyorsun.....
    iyi is ayarlamak lazim vede kesinlikle bahsisli is sart...tabi birde ingilzice sevyesi var ingilizce sevyen kadar apra kazandigin kesin...hic ingilizce konusamiya bir kisinin garsonluk hatta komilik yapmasi bile zorrrr...birde isi bir gunluk calisma gibi deyilde bir surek olarak dusunmek gerekir yani be calisirim diyipte herhafta 100 saat is ayarlamak sonrada iki hafta sonrada islerin hepsinden de olak var tecrubeyle sabit.. bir hafta kazayla boyle bir sey ayarladim 4 iste 110 saat schulum oldu ama istemeden oldu isn birinden cikacaktim ama biraz utangacim patrona soyleyeedim cikacam diye malesef....ondan sonra o iki gec kal 5 saat bu ise uykuya kal (kafami koydym dinleneyim diye iki saat uyumusum ama sansliyim ben uyandim patron geldi yanma ya nedne bu kadar yvasin bugun felantabi demedim uyuya kaldim diye)gideme o iste uyu bu iste yacas calis felan.....oladi ondan sonraki hafta sanstan islerin hepsi bitti felan birsey ler oldu hepsinde yavasyavas ben cikmama gerek kalmadan bitti tabi gittim bende birkac basaka is ayarladim ama aci bir tecrube oldu benim icin...is ayarlarken bence kesinlikle gece isinde calismayin adamin anasini aglatiyor bence en uygn isler iyi iki tane resturantta calismak...sabah kahvalti yerinde aksamda iyi bir resturantta calisaan bir insan iki istede bir kac gun(65-70sat diyelim) off olarak rahat 800 ila 1200 dolar....birde islerin saatini iyi ayarlamak lazim hersei patronla konusmak acik sozlu olmak gerek..kesinlile islere felan gec kalmadan tam vaktinde isten kesinlikle kaytarmadan(caktirmadan iki saat felan uyuya bilirsiniz)yapmak lazim benim calistigim resturanda herkesin fix calism saatleri vardi ama benim patronalaara cok iyiydiistedegim zamn 7 istedigimde 5 istedigimde 6 gun calistiriyordu hatta isdedigim zamn amarikan adamlarin saatlerinden kesip bana veriyordu.....hatta bir ara dedim beni host yapin..adam dedi ok host luk yapan elemani yapti bulasikci beni yapti host ....bu yuzden isten kaytarmadan ii birsekilde yaptinmi bahsislerin felanda tam geliyor yaptin ise gore veriyor herkes bahsislerini(iki tane turk kiz vardi baska bir yerde calisan benim bildigim eskiden arkadasimin calistigi yer slovak kiz bana tavsiye etmisti soyle iyi is hergun 50-100 doalr bahsis aliyom diye bu turk kizlara soruyordum hic para alamiyoz felan diylyorlardi,sonra ogrendimki baska bir arkadas anlatti bunlarhic iyi calismiyorlarmis ondan kimse vermiyormus bunlara bahsis..benim calistigim yerdede vardi boyle tembeller diyorlardi elemanlar sirf sizn icin veriyom eger bu tek calissa bes kurus vermem felan)
    devami geliyor
    Konu yahoo tarafından (01-04-2008 Saat 12:46 AM ) değiştirilmiştir.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)