Biraz okuduğum kadarıyla yazdım yani bunları peki sana göre nereyi seçmek daha mantıklı olur
Biraz okuduğum kadarıyla yazdım yani bunları peki sana göre nereyi seçmek daha mantıklı olur
Amerika nin heryerine gidilebilir , islerin detaylari nedir , onlar onemli. Hangi is saalik ne kadar konaklama ne kadar , kac saat calisiliyor ortalama gibi
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Is nasil secilir? Tum detaylariyla is secim kriterleri...
Merhabalar, yeni üye oldum ve inşallah bu yaz Morey's Piers e gideceğim. En çok vize için heyecanlanıyorum not ortalamam 2nin biraz atında inşallah vize alabilirim. Acaba ride operator lüğü mü önerirsiniz Games te çalışmayı mı![]()
not ortalaması ne kadar önemli ?
Merhaba arkadaslar benim de ilk wat deneyimim olacak hazirlik ogrencisiyim merak ettigim sey marylandin nasil bir yer oldugu new jerseye yakin sanirim ama tam olarak emin olamiyorum. Yardimci olursaniz cok sevinirim tesekkurler
http://www.turkishwat.net/new-jersey...eys-piers.html
Onemli ama cok degil. Ortalaman 1 se bunu aciklaman gerekecektir kesinlikle. 2 nin biraz altindaysa sana bunu sormayabilirler bile.
Yanlis anlama ancak Maryland in New Jersey e yakin mi ya da nereye yakin oldugunu Google Maps den gorebilirsin. Bunun disindaki Maryland bilgilerini istiyorsan , tam olarak neyi ogrenmek istedigini yazmalisin. Maryland in hangi bolgesine gideceksen de ona uygun konulari okuyarak oraya mesajlarini iletebilirsin de.
http://www.turkishwat.net/tanisalim-...im-2015-a.html
http://www.turkishwat.net/diger-eyal...n-city-md.html
http://www.turkishwat.net/diger-eyal...baltimore.html
ben de ilk kez gideeğim ve henüz yer seçmedim ama myrtle beach düşünüyorum size myrtle beach seçmeli miyim yoksa yeni iş yerlerinin açıklanmasını beklemelli miyim?
Arkadaşlar alacağımız vizenin süresi tam olarak ne kadar? Danışmanım ekimin 1 ine kadar çalışma, 31 ine kadar da kalma hakkın var dedi. Ne zaman gidersek gidelim bu böyle mi?
Herkese selam tekrar. Ortalamam 2.48 son Sinif ogrencisiyim. Bazı arkadaslar saat 10 da ise randevunuz 10 da giriyorsunuz hemen biter demişti. Yok oyle bir sey. 10 da ise randevunuz 9 gibi orada olmaya çalışın cunku benim randevum 10 da olmasına rağmen 10.30 randevuları benden once geldigi icin benden once girdiler. Saat 9.45 gibi gitmiştim ben. Parmak izimi aldıktan sonra 45 dakika falan bekledim. Bu sırada bir cok konuşmayı duydum. Size tavsiyem sudur sakın türkce konuşmayın. Neden derseniz turistik vizelerin hepsine gorevliler türkce konuştu. Garip aksanlariyla türkce soru sordular. Do you speak english dediği adam No dediği zaman tamam deyip türkce devam ediyorlar. Fakat j1 vizesine giden herkese türkce hoş geldin dedikten sonra ingilizce soru soruyorlar. Bana adam ilk once belgelerimi alırken transkrpit zarfımı açıp vermemi istedi. Alt taraftan transkrpiti uzattım. Onu incelerken neden gitmek istediğimi sordu. Yeni tecrübe, kültür degisimi falan dedim. Nereye gidiyorsun dedi ne is yapacaksın diye sordu. En sonda ailen ne is yapıyor dedi. Cevapladım sonrasında onaylandı vizen dedi ben de teşekkür ettim ayrıldım. Not ortalamanız sıkıntı olur mu bilemem, fakat ben j1 reddi yiyen gormedim o 45 dakika icinde. Bana kalırsa ingilizce cevap vermeye çalışın yani zorlansanız ingilizce konusun türkceye donmeyin
Gaziantep Üniversitesi Elektrik-Elektronik Mühendisliği (%100 İng.)
merhaba arkadaşlar bende bu sene westline ile florida keywest yolcusuyum marathon publix market zincirlerinde çalışıcam önerileriniz fikirleriniz benim için önemlidir![]()
merhaba arkadaşlar bende bu yaz WAT yapacağım fakat biraz endişeliyim çünkü tek gidiyorum ve araştırdığım kadarıyla çalışacağım yer hakkında pek bilgi yok (ray brook, NY) umarım çok sıkıntı yaşamam![]()
Selam tekrar,
https://www.linkedin.com/pub/egle-abromaite/86/217/127
bu profildeki bayan senin çalıştığın yerde çalışmış sanırım.
Gaziantep Üniversitesi Elektrik-Elektronik Mühendisliği (%100 İng.)
Merhaba arkadaslar ben de bu yaz ohio cedar pointr gidiyorum ayni yere gidecek olan var miii
Maryland gıdıyorum tam olarak il bellı degıl henuz varsa gıden konusalım
İngilizce seviyem yeterli olmadığı için 2016 yazı gitmeye karar verdim.Kayıtlar açıldığı anda kaydımı yaptıracam. Erken kayıt için bana ortalama program ücreti ne kadar çıkarırlar? Bir de neden hep iş veya eyalet seçiminde doğu tarafı seçiliyorda , batı seçilmiyor ?
Self placement yapacak arkadaşlar bana ulaşabilir mi ? Ya da cevap yazın ben size ulaşırım![]()
Arkadaşlar west bay beach resort Traverse city Michigan oldu benimde 23 şubatta vize görüşmem var hadi hayırlsı olsun herkes için![]()
ingilizce seviyeni şirket mi yeterli bulmadı yoksa sen mi böyle karar verdin ?
Benim de 14 subat cedar point is gorusmem var hadi bakalim diyorum
Merhaba, yellowstone national park'ta çalışacam muhtemelen, buraya nasıl ulaşırım? nedir ne değildir gibi bilgileri verebilecek olan var mı?
Merhaba arkadaşlar bende bu yaz Wisconsin Dells te Noah's Ark ta olucam. Umarım hepimiz için harika bi deneyim olur![]()
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks