Alıntı IgorStravinsky Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Herkese selam tekrar. Ortalamam 2.48 son Sinif ogrencisiyim. Bazı arkadaslar saat 10 da ise randevunuz 10 da giriyorsunuz hemen biter demişti. Yok oyle bir sey. 10 da ise randevunuz 9 gibi orada olmaya çalışın cunku benim randevum 10 da olmasına rağmen 10.30 randevuları benden once geldigi icin benden once girdiler. Saat 9.45 gibi gitmiştim ben. Parmak izimi aldıktan sonra 45 dakika falan bekledim. Bu sırada bir cok konuşmayı duydum. Size tavsiyem sudur sakın türkce konuşmayın. Neden derseniz turistik vizelerin hepsine gorevliler türkce konuştu. Garip aksanlariyla türkce soru sordular. Do you speak english dediği adam No dediği zaman tamam deyip türkce devam ediyorlar. Fakat j1 vizesine giden herkese türkce hoş geldin dedikten sonra ingilizce soru soruyorlar. Bana adam ilk once belgelerimi alırken transkrpit zarfımı açıp vermemi istedi. Alt taraftan transkrpiti uzattım. Onu incelerken neden gitmek istediğimi sordu. Yeni tecrübe, kültür degisimi falan dedim. Nereye gidiyorsun dedi ne is yapacaksın diye sordu. En sonda ailen ne is yapıyor dedi. Cevapladım sonrasında onaylandı vizen dedi ben de teşekkür ettim ayrıldım. Not ortalamanız sıkıntı olur mu bilemem, fakat ben j1 reddi yiyen gormedim o 45 dakika icinde. Bana kalırsa ingilizce cevap vermeye çalışın yani zorlansanız ingilizce konusun türkceye donmeyin
Dostum bende son sınıfım 13 şubatta gitcem inş. Normal belgeler dışında extradan birşeyler götürdün mü referans mektubu falan.? Birde saçma gelcek ama bölümünle alakalı bişi sordumu hiç yani gelince ne iş yapcak mühendislik mı tarzı?