arkadaşlar ekstrem uzun bekleyenler haricinde ortalama kaç haftada sonuçlanıyor bu ? herkese sabır.
ABD Hazal Kaya'ya vize vermiyor! - Posta Arkadaşlar,ünlü oyuncu hazal kaya'da bizimle aynı derdi paylaşıyormus kendisi de 4 aydır isim soruşturmasından dolayı bekiyormuş![]()
Herkesin Allah yardımcısı olsun şanssızlık Gerçi ben Şanslıyım 2 kerede takılmadım isimehatta ikincide gitmedim bile dosyalar gitti vize basılı şekilde pasaportum geldi :=)
bu illete 2010 da takıldıgımda 2 haftada gelmişti. şu anda 1 ay a yaklaştı. tatilleri de bitmiyor. bugün tatil memorial day, perşembe günü de tatil, çünkü her ayın son perşembesi elçilik tatil.
https://ceac.state.gov/CEACStatTrack...zCYubaSQI+RA== burdan bak bırde statu tarıhın değişmiş mii
nerden takıp edıyorsun
arkadslar bende 6 haftadır bekklıyorum konsolugun ılgı alabılecegım departmanı falan telı falan yokmu
Hazal Kaya'da 4 aydır bekliyormuş. Gazete okurken gördüm![]()
arkadaslar ya bn 6 haftadır ısım sorusturmasının cevabını beklıorum konsolslugun bılgı alabılecegım depaprtmanı yokmu bana bırı cvp azssınQUOTE=canakbay;183124]İsim soruşturması yolcuları
Arkadaşlar bu iş artık kabak tadı vermeye başladı.Bugün 92 . günüm asker gibi şafak sayar oldum13.2 hafta olmuş vizeye gireli başta kasmıyordum ama artık gerilmeye başladım.
merak ettiğim forumumuzda kaç kişinin isim soruşturmasına kaldığı
kaya ve ben 2013 ün abonesi olduk
farklı başlıklarda 15 kişi kadar görebildim
eğer burada toplanırsak gün gün süreci takip edebiliriz.
hepimize biran önce hayırlı haberler diliyorum.[/QUOTE]
arkadslar ben altı haftadır beklıyoum bu vıze hala acıklanmadı konsolostuktan bılgı alabılecegım bı tel falan yokmu bunun yasal suresı nekadr yoksa abd hayal olacak bana donersenız sevunırm
o degil de bu sene ciddi anlamda vize konusunda sorun yasiyor ABD konsoloslugu tam oturtamadilar sistemi , isim sorusturmasina kalanlarin cogu 15 gun icinde aciklanirdi eskiden en gec 4 haftaydi , birkac kisi kalirdi daha sonraya bakiyorumda kimseninkini aciklamamislar nerdeyse.
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Is nasil secilir? Tum detaylariyla is secim kriterleri...
zaten hadi benimkisi ekstrem bir durum şubatta girdim nisan ortasında giren arkadaşlar vardı onlarınkide açıklanmadı
sadece 2 kişi gördüm forumda açıklanan herkes bekliyor onun haricinde zaten sitede son 20 günde 6-8 kişiye send passport verdiler 850 kişi sırada pending bekliyor genel olark.![]()
onlar pasaportlarını gönderme tarihleri ağustos yazanlarda var 45-60 iş günü pasaportun gönderilmesi ve vizenin basılması için .
buarada bir site buldum işimize yarayabilir güzel bilgiler var sende oku.
Amerika vizesi guvenlik sorusturmasi visa mantis security clearance
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks