kaya0133 Nickli Üyeden Alıntı https://ceac.state.gov/CEACStatTrack...zCYubaSQI+RA== burdan bak bırde statu tarıhın değişmiş mii sürekli oradan takip ediyorum zaten. Case Creation Date: 02-May-2013 Status Updated Date: 03-May-2013 Buradan bir çıkarım yapılabilir mi ?
arkads 15 gunde bellı olur dıyordum da 6 hafta oldu hala bısey yok bu konsolsoluk tn bılgı alabılecegım bıyer yok mu 41inciHarami Nickli Üyeden Alıntı sürekli oradan takip ediyorum zaten. Case Creation Date: 02-May-2013 Status Updated Date: 03-May-2013 Buradan bir çıkarım yapılabilir mi ?
nerden takıp edıyorsun
41inciHarami Nickli Üyeden Alıntı sürekli oradan takip ediyorum zaten. Case Creation Date: 02-May-2013 Status Updated Date: 03-May-2013 Buradan bir çıkarım yapılabilir mi ? isim soruşturmasına bir kere kaldıysan devamlı kalcaksınn bende 2 kez kalıyorummm ndenbu kdar geçç basvurdunn
kaya0133 Nickli Üyeden Alıntı isim soruşturmasına bir kere kaldıysan devamlı kalcaksınn bende 2 kez kalıyorummm ndenbu kdar geçç basvurdunn şirketle alakalı. bende tahmin etmiştim tekrar karşılaşacağımı ama gereken önemi vermedik.
Şu anda 3 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 3 misafir)
Forum Kuralları
Bookmarks