Work and Travel
Sayfa 3 Toplam 6 Sayfadan BirinciBirinci 123456 SonuncuSonuncu
Toplam 157 adet sonuctan sayfa basi 61 ile 90 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Cedar Poıntte Calısan Yokmuuu??

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı katzem Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yaw pamelacım eglenceımız kesın ama cocuklumuzuda ınkar edemeyız bunun için bncecocuk oyuncaklarınada bınelım=))) suyunu cıkaralım işte herseyın herseyın=P=Pewet bılet haberlerını beklıorum..ahh bıde su vızeyı kaptıkmı tamamdır!! nese yaramızı desmeyeyım) ayrıca sana bı haber daa facebook tan cedar poınt de bak neler cıkıo=)) ne fanları warmıs dunya uzerınde=P bı bız deılmısızkı yawwww=P=D
    ewet öLe yapaLm waLLa hakLısn suyunu çıkaraLm wize haLLoLur ya biz görüşmei biLe atLatabiLmiş insanLarz wize mi engeL oLacak çok da büük konuşmiim yaw hehe eet bnde facebookta bi who is ready for it 2008 bi de cedar point employees tarzında iki grup wardı onLara üye oLdm dier profiLLeri de inceLedm fLn ama deLisi oLan çok kişi warmış şahsen gördm rahatLdm hehe
    pamela

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

vizeyi hiç dert etmeyin wala ben bugün girdim gerçekten çok kolay, görüşme 1 dk bile sürmüyo ama o sıra beklemk ,sıra takibi sinir ediyo , stres yapmaya hiç gerek yokmuş ama ben ds 2019 formuyla girmediğim için yine beklemek zorundayım inş. almışımdır vizeyi!!

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

cedar poıntacıler bende sandusky yakınındakı bı adada calısıcamda sandusky e kadar nasıl gıtmyeı planlıyorsunuz. ny yapıp ordan otobuslemı yoksa ohıo ya aktarma mı yapmayı dusunuyorsunuz...

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı unsafe Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    vizeyi hiç dert etmeyin wala ben bugün girdim gerçekten çok kolay, görüşme 1 dk bile sürmüyo ama o sıra beklemk ,sıra takibi sinir ediyo , stres yapmaya hiç gerek yokmuş ama ben ds 2019 formuyla girmediğim için yine beklemek zorundayım inş. almışımdır vizeyi!!
    benimde çarşamba günü vize görüşmem war ama bakaLım noLacak umarım dediğin gibi koLay geçer arkadaşım çnkü geriye bi onu haLLetmek kaLdı.. onu da bi atLatsak gerisi teferruat neLer sorduLar sna görüşme sırasında? engin biLgiLernden yararLanaLm yaw
    pamela

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı radiskull Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    cedar poıntacıler bende sandusky yakınındakı bı adada calısıcamda sandusky e kadar nasıl gıtmyeı planlıyorsunuz. ny yapıp ordan otobuslemı yoksa ohıo ya aktarma mı yapmayı dusunuyorsunuz...
    biz clevelandtan sanduskye taksi tutup gitmei pLanLıoruz da sen adaya nasıL geçebLirsn biLemiorum.. eğer clevelanda gttiğinde saati ayarLayabLrsen greyhound die bi otobs şirketi war gün öne ondan yer ayırt en azından beLLi bi noktaya kdr onunLa gidersn snra adaya nasıL gidiLr ona bakarsn
    pamela

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Alıntı pamela Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    benimde çarşamba günü vize görüşmem war ama bakaLım noLacak umarım dediğin gibi koLay geçer arkadaşım çnkü geriye bi onu haLLetmek kaLdı.. onu da bi atLatsak gerisi teferruat neLer sorduLar sna görüşme sırasında? engin biLgiLernden yararLanaLm yaw
    bana fix sorulardan geldi belkide ondan zorlanmadım nerde okuyosun?,kaçıncı yılın?, bölümün ne?,amerikada tanıdığın war mı?,amerikanın neresine gidiyosun?, napcaksın orda? ve son olarak ailemin ne iş yaptığını sordu? ve dediğim gibi bi dk bile sürmedi, vize memurumda çok güleryüzlü bi adamdı 4 gişede bulnur kendileri, bi ben ne dicem size cedardan bu online trainingle ilgili bi mail geldi mi?

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

bana fix sorulardan geldi belkide ondan zorlanmadım nerde okuyosun?,kaçıncı yılın?, bölümün ne?,amerikada tanıdığın war mı?,amerikanın neresine gidiyosun?, napcaksın orda? ve son olarak ailemin ne iş yaptığını sordu? ve dediğim gibi bi dk bile sürmedi, vize memurumda çok güleryüzlü bi adamdı 4 gişede bulnur kendileri, bi ben ne dicem size cedardan bu online trainingle ilgili bi mail geldi mi?
    ewet geldi üstelik 3-4 tane mail yoLLadıLar önce aramıza hoşgeLdnz tarzında bişidi snra onLine training snra da tekrar bi maiL attıLar mutlaka dediklerimiz yapın ya da geLemicekseniz biLdirin fLn die.. bize bi şifre yoLLicakLar onunLa giriş yapıp oryantasyonLa aLakaLı testi fLn cewapLicaz sanırım :s
    pamela

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

ya adaya gecıs kolay ferıbot falan var buldum onu.sız aldınızmı ucak bıletlerınızı clevelanda nerden aktarmalı hangı hava yolu fıyat ne kadar arkadaslar?

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

ii bakalım cok sewnıdım darısı bizlerin başına)) yaw bnm daa war yaw 24 de walla stres oldum bıtsede gıtsek yanı o gunde ıstnbulda son anda stres omustum aynen ole bişi oldum gene
    2019 felan ne nıe onla gırdın bakem nıe beklısun cewap alamadınmıkı?? yanı sımdı aldın ama demı?

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

yaw buarada oryantasyon usa demı olucak yanı oraya gıttımızde olucakmı yaw ben acıkcası cok ta bısı anlamadım maıller uzun we tefarruatlı yaw kısadan dertleerını yazsalar ne olurdu yaw

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

ya işte o DS2019 formu henüz benimde hazır değil ve iki gün snra vize görüşmem war.. büyük ihtimalle bende beklemek durumunda kalıcam hemen vize alamicam Katzem; o form olmadan vize görüşmesine gittiğinde seni yetrli bulsalar da vizeyi vermiolar beklemek durumunda kalıosun canım ancak o form ellerine ulaştıktan sonra geçip geçmedğini öğreniosun.. 24üne kadar şirketinle görüş senin formunu mutlaka hazırlasınlar o güne kadar.. Ben şirketi aradım söyledim yarına hazırlarız dediler yarın bi gidicem tunalya ama bakalım umarım dedikleri gibi hazır olur da beklemem bi de onun için.. acaip stres oLdm ben yaw
    pamela

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Alıntı radiskull Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ya adaya gecıs kolay ferıbot falan var buldum onu.sız aldınızmı ucak bıletlerınızı clevelanda nerden aktarmalı hangı hava yolu fıyat ne kadar arkadaslar?
    walla senn haberın warsa ucak fıyatlarından sen bıze sole yaw daa wıze alınmadı dıe pek ucak bıletlerıne bakmıoruz aslında..ama arkların dedıne gore gıdıs donus 800 euroyu buluomus gene heralde bıras sonlara kaldık o yuzden...=((

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

yaw buarada oryantasyon usa demı olucak yanı oraya gıttımızde olucakmı yaw ben acıkcası cok ta bısı anlamadım maıller uzun we tefarruatlı yaw kısadan dertleerını yazsalar ne olurdu yaw
    ewet amerikada oLcak canım ama önce online bi testten geçmemiz gerekio.. Onlar bize şifremizi yollicaklar onunla giriş yapıcaz sisteme ve soruları cevaplicaz eğer 80nin altında alırsak oryantasyona katılıcaz ama oryantasyon sonunda yne geçemezek o zaman bonus uygulaması yatar arkadaşım ben böle anladım
    pamela

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Cool

ya işte o DS2019 formu henüz benimde hazır değil ve iki gün snra vize görüşmem war.. büyük ihtimalle bende beklemek durumunda kalıcam hemen vize alamicam Katzem; o form olmadan vize görüşmesine gittiğinde seni yetrli bulsalar da vizeyi vermiolar beklemek durumunda kalıosun canım ancak o form ellerine ulaştıktan sonra geçip geçmedğini öğreniosun.. 24üne kadar şirketinle görüş senin formunu mutlaka hazırlasınlar o güne kadar.. Ben şirketi aradım söyledim yarına hazırlarız dediler yarın bi gidicem tunalya ama bakalım umarım dedikleri gibi hazır olur da beklemem bi de onun için.. acaip stres oLdm ben yaw
    o form bnm hazır galıba hatta gıttımde sende bı kontrol et dedıler ettım herseyın hazır dedıler=)) sana gelıncede yaw sakin ol dicem ama bnde olmadımdan demıyorum dıyemıorum allah sonumuzu hayır etsın canum:P:P alıcaz az kaldıı bekle bizi abd=)))

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

ewet amerikada oLcak canım ama önce online bi testten geçmemiz gerekio.. Onlar bize şifremizi yollicaklar onunla giriş yapıcaz sisteme ve soruları cevaplicaz eğer 80nin altında alırsak oryantasyona katılıcaz ama oryantasyon sonunda yne geçemezek o zaman bonus uygulaması yatar arkadaşım ben böle anladım
    hadi yaaaaa:SS ama sen cok fena anlamıssın:S yaw toplaşıp yapalım bnce teknolojınn acıklıklarından yaralanmıs oluruz:P yaw saka bı yanada bu işkenceler bız rıde host oldumuz içinmi yoksa food hostlara falanda warmı??

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

ewett bak bn cedar point employees a uye olmamısım...hemen onada oldum sımdı hiç kacmaz:P sende bak cedar poınt turkısh employees a uye ol ordakınler turk oldundan ıletısme gecıp hepsı sana akıl werıo gusel oluo=))

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

hadi yaaaaa=SS ama sen cok fena anlamıssın=S yaw toplaşıp yapalım bnce=D teknolojınn acıklıklarından yaralanmıs oluruz=P yaw saka bı yanada bu işkenceler bız rıde host oldumuz içinmi yoksa food hostlara falanda warmı??
    bnce de hep beraber yapaLm canım hehe teknolojinin imkanlarndan sonuna kdr yararLanmak Lazm yok sadece bize özel diiL her böLme mewcut ki böLümünüze göre oryantasyonun uzunLugu deişeblir yazıodu yani işkence hepimz için bi mail daha atmışlar nasıL gidebiliriz oraya gittiğimzde iLk neLer yapmaLıyız nereLerden neLer haLLetmemz Lazm işte mesela insan kaynaklarnda önce aLkoL uyuştrucu testine fln gircekmsz fLn snra başka bi bölme gidip bişiler imzalıoruz snra yne başka departmandan kıyafet temn edioruz onLarı yazmışlar not aLdm gdince zorLk çekmeyeLim turist ömer durumuna düşmek istemedm hehe
    pamela

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

o form bnm hazır galıba hatta gıttımde sende bı kontrol et dedıler ettım herseyın hazır dedıler=)) sana gelıncede yaw sakin ol dicem ama bnde olmadımdan demıyorum dıyemıorum allah sonumuzu hayır etsın canum:P:P alıcaz az kaldıı bekle bizi abd=)))
    ds 2019 formu amrikadan geliyo işveren tarafından gönderiliyo, bide sen zaten o tarihte ds 2019 formu olmadan giremezsin ben hala bekliyom o formu inş erkenden gelir uçak bilet fiyatları ucuyo wala, vizeyi bu kadar sorun yapma yaw iş görüşmesinden çok çok daha kolay ,cok hızlı konuşmuyolar rahat anlarsın gördüm ben sende o ışığı ewt ya bu online training beraber yapsak super olur bence zaten hepimizin aynı günde olsa sanırım 5 mayıs?

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

ds 2019 formu amrikadan geliyo işveren tarafından gönderiliyo, bide sen zaten o tarihte ds 2019 formu olmadan giremezsin ben hala bekliyom o formu inş erkenden gelir uçak bilet fiyatları ucuyo wala, vizeyi bu kadar sorun yapma yaw iş görüşmesinden çok çok daha kolay ,cok hızlı konuşmuyolar rahat anlarsın gördüm ben sende o ışığı ewt ya bu online training beraber yapsak super olur bence zaten hepimizin aynı günde olsa sanırım 5 mayıs?
    ewet her gecen gun aleyhımıze ıslıo yaw gıtgıde artıop bılet fıyatları bu gıdıste paramız bı gıdıse yetıcek geri donemıcez yaw ewet bnmde tek tesellim o dıorum kı yaw o gun o yaslı kadınn elınden kurtulduysam wızeden haylı haylı kurtulurum yaw bu onlıne traınıng nerden cıktı yaw ewet ewet beraber yapalım dıcemde teknolojımız o kadara yetmez aynı sehırlerde olsaydık bu ii bi fikir olabılırdı ama napalım artık neyse sonucu cekeceızz zulümüzü=S

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

bnce de hep beraber yapaLm canım hehe teknolojinin imkanlarndan sonuna kdr yararLanmak Lazm yok sadece bize özel diiL her böLme mewcut ki böLümünüze göre oryantasyonun uzunLugu deişeblir yazıodu yani işkence hepimz için
    bi mail daha atmışlar nasıL gidebiliriz oraya gittiğimzde iLk neLer yapmaLıyız nereLerden neLer haLLetmemz Lazm işte mesela insan kaynaklarnda önce aLkoL uyuştrucu testine fln gircekmsz fLn snra başka bi bölme gidip bişiler imzalıoruz snra yne başka departmandan kıyafet temn edioruz onLarı yazmışlar not aLdm gdince zorLk çekmeyeLim turist ömer durumuna düşmek istemedm
    hehe
    yaw hersey bı kenara pamela yaw bnm walla uykularım kacmaya basladı yaw bu egıtımde bız mısal yanlıs anlarsak dusunsene mesela mıllenıum force dasın we kemerı tam takamadın falan bı aksılık oldu 2 olu 5 yaralı:P saka bı yana yanı ole aksaklılklar olurmu dersın yaw tehlıkelı oyuncaklar cunku bıde oralarda mahkemelık olmayalım bole dusundukce dıorum kı acaba food host olsaydımda kendı halımde pızzacıklarımı kesseydım acaba

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı katzem18136 Nickli Üyeden Alıntı
    yaw hersey bı kenara pamela yaw bnm walla uykularım kacmaya basladı yaw bu egıtımde bız mısal yanlıs anlarsak dusunsene mesela mıllenıum force dasın we kemerı tam takamadın falan bı aksılık oldu 2 olu 5 yaralı=P saka bı yana yanı ole aksaklılklar olurmu dersın yaw tehlıkelı oyuncaklar cunku bıde oralarda mahkemelık olmayalımeek bole dusundukce dıorum kı acaba food host olsaydımda kendı halımde pızzacıklarımı kesseydım acaba=p
    yok güzelim biz kemerle uğraşmicaz tek yapacaımz şey girişte oyuncağa binenlere kuralları okumak, boyu yetmiosa binmesine izin vermemek ya da çantası warsa bırakmasını söylemek.. olay bu o nedenle rahat uyu kemer bizm işimz diiL mahkemeLk oLmaıs hem bu kdr insan yapmış bizde yaparız eLbet
    pamela

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

yok güzelim biz kemerle uğraşmicaz tek yapacaımz şey girişte oyuncağa binenlere kuralları okumak, boyu yetmiosa binmesine izin vermemek ya da çantası warsa bırakmasını söylemek.. olay bu o nedenle rahat uyu kemer bizm işimz diiL mahkemeLk oLmaıs
    hem bu kdr insan yapmış bizde yaparız eLbet
    ohh beaaa hadı yaa bn nıe ole bılıodum pekı nese ii oldu mılletın hayatıyla oynamak ıstemem ee sennde yarın wıze gunn yanlıs hatırlamıosam hadı bakalım yarın su dananın kuyrugunu koparda gel ii haberlerını beklıyorum=))

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

arkadaşalr tehlikeli olan işleri vermezler zaten bizlere birde o makineler çok güvenli sen takamasan kişi kendide takmasa hareket etmez ayrıca bir kişi ölse o parkı kapatır amerika... vizede başarılar şimdiden bende 29 nisanda girecem

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Alıntı soniverson Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaşalr tehlikeli olan işleri vermezler zaten bizlere birde o makineler çok güvenli sen takamasan kişi kendide takmasa hareket etmez ayrıca bir kişi ölse o parkı kapatır amerika... vizede başarılar şimdiden bende 29 nisanda girecem
    ewet aslında kesınlıkle doru soluosun ama ıste gıdene kadar artık dusune dusune detaylara ınıosun we sarmaya baslıosun bız aslında orda bırasda goruntuyuz yanı o kadar teknolojınn içinde bnmde 24 de yaklastı=) hepımıze basarılar=)

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

ewet aslında kesınlıkle doru soluosun ama ıste gıdene kadar artık dusune dusune detaylara ınıosun we sarmaya baslıosun bız aslında orda bırasda goruntuyuz yanı o kadar teknolojınn içinde bnmde 24 de yaklastı=) hepımıze basarılar=)
    başarılar evet 2 gün kalmış görüşmene yazarsın artık nasıl geçtiniği neler sorduğunu arkadaşım başarılar şimdiden

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Alıntı soniverson Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    başarılar evet 2 gün kalmış görüşmene yazarsın artık nasıl geçtiniği neler sorduğunu arkadaşım başarılar şimdiden
    yaw tabıkıde ...bugun gıden arklara en sewdıın renk ne ustundekınn rengı ne dıye sormus=))) inş banada...yaa az kaldı..hadı bakalım su wızeyı bı alaım rahat etcem=)

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

arklrrr yupppii aldım wızeyı=)) yaw eger ankaradan alcaksanız oncelıklı kıwırcık bı adın war o baya sempatık ona gelırsenız yasadınız japon war bır tane o bıras daa cıddı gorunuo...panık yapcak pek bısıde yokmus aslında ole tıpler wardıkı gelırken bı ugrayım dedım hawasındaydılar=))sorular kolaydı bılınıdık sorlar anne baba nerde? ne ıs yapıolar ? ablan warmı? hangı okul hangı bolum? nereye gıdıosun?yanlız garıp olan ablanda abd ye gıtmek ıstermı dedı bnde ewet dedım ne zaman nereye neden falan dıe bayık bayık sorularla sıkıstırınca wazgectım dedım ıstemez..guldu nıe wazgectın dedı..deedımkı baska hayallerı war onun sımdılık dedım=) onun dısında kolaydı rahat olun ama cokta olmayın cunku bnle bır gıren arkıma wermedıler o da watcıydı...cok sasırdık sok olduk..sebeb olarak ıng yeterlı olmadını gosterdı kadın...sımdı bıdaa gırcekk..darısı basınıza=))

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

hadi hayırlı olsun bakıyım darısı başıma diyim senden önce girmiştim görüşmeye ama benimki daha belli olmadı hala şu ds2019 formunu bekliyom yaw sıkıldım wala artık

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Smile

hadi hayırlı olsun bakıyım darısı başıma diyim senden önce girmiştim görüşmeye ama benimki daha belli olmadı hala şu ds2019 formunu bekliyom yaw sıkıldım wala artık
    teşekkür ederim=) yaw ama sen bnce sıkıstır iice sırketını senn gıtmene az kaldı cunkü..bu ayın sonunda acılıomus cedar point=)) ehh oraya gıdınce bıara nete gırersenkı ki net cafeler war orada bıze oradan hawadısler ucuruurssun artık nası atmosfer dıe=)))?

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Standart cedar point

biz de dört arkadas cedar pointte calısıcaz.basvurumuzu yaptık iş kabul formlarımızda geldi.bence gayet güzel bi yer gibi görünüo bi kere dünyanın en büyük eğlence parkıbakalım inş.güzel geçer

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)