Giderek cedarcılar toplanmaya başladılar eski tarihlerde yapılan gibi gidiş tarihi kesinleşmiş olanları liste yapabiliriz ilerleyen zamanlarda.
Giderek cedarcılar toplanmaya başladılar eski tarihlerde yapılan gibi gidiş tarihi kesinleşmiş olanları liste yapabiliriz ilerleyen zamanlarda.
Ben geçen yaz gittim bu yaz yine geliyorum valla alışveriş için kesinlikle Pennsylvania Grove City e gitmenizi öneririm ağustosun soon haftası gittik arkadaşlarla fiyatlar baya uygun oluyor travel içinde bir daha gitme niyetiniz varsa bu yıl doğuyu gezin bir sonraki gideiştede batıyı gezin derimm![]()
arkadaşlar biletleri aldınız mı bi bilet bulamadım uygun siz bulduysanız nerden bulduğunuz bi mesaj atar mısınız![]()
kime sorsam gösterilecek biri misin oralarda yoksa![]()
hep cedarcılar beyler mi nerdesiniz kızlarr![]()
[QUOTE=b.ceylan;134949]kime sorsam gösterilecek biri misin oralarda yoksa
tabikide tip kralı kimdir dediniz mi herkez beni gösterir
![]()
tamam süper o zaman kaçamazsın yeni watçılardan![]()
bu arada benim gidiş tarihi kesinleşti 21 haziran gece sularında cleveland e inmiş olacağım o gün gidecek arkadaşlara duyurulur![]()
bende 14 haziran akşam 11 de cleveland da olmuş olacağım duyurulur![]()
21 haziran akşam cleveland havaalanında olucak 4 kişi var
H.can
b.ceylan
Lal
cag
ben ve cag 22.45 gibi (uçak rötar yapmazsa) olacağız h.can da 23.45 gibi orda olucaktı
Henuz bilet almadim ama ben de insallah 21 haziran gecesi hopkins te olacagim. Beraber taksi tutar gideriz uygun olur.
arkadaşlar deneyimli cedarcılara bi sorum olucak b.ceylan ve h.can a cedara hoşgeldiniz
diye bir mail ve link gelmiş bana daha gelmedi bu bir sorun yaratır mı ??
Sozlesmen varsa problem yoktabi yine de cp ile iletisimde olmanda fayda var.. International@cexarpoint.com bi sorun oldugunda basvurabilirsin cwvap vermeyebiliyorlar
GEçen yılda bazı atkadaşlara gelmemişti galiba en azından ben öyle hatırlıyorum
problem olacağını sanmıyorum ama her ihtimale karşı danışmanına sormanda fayda var !!!
eski cedarcılar yanımızda laptop vs gibi şeyler götürsek güvenliği ne olur??? sizler götürdünüz mü?
Bu arada direkt uçuşlar uçmuş gitmiş durumda OceanSoul aldın mı bilet naptınn ???
laptoplarınıza bişi olmaz.. zacc almadım bileti bi ds gelsin yoğunlaşcam bilet olayına..sen alırken haber et..
laptpolara bi sey olmazda , convertarlara sıkıntılı.
3 lü priz bizim tr de kullandıklarımızdan dmi ?
Bir sorum daha olucak 2 kişiyiz biz oraya gidince ayrı odaalara düşmeyiz dimi ?
Şu anda 52 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 52 misafir)
Bookmarks