Work and Travel
Toplam 1173 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Cedar Point - Sandusky, OHIO

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

teşekkürler hoşbulduk : )) ben bu sene hazırlıktaydım bölümüm ake (bilmeyenler için acayım amerıkan kulturu ve edebıyatı) ilk dönemi okuduktan sonra sıkıldım kpds'ye girdim ordan gecer not alınca 2. dönemi direkt atladım ve üsttende ders alma olmadıgı ıcın (ki olsada ben istemiyodum zaten) seneye direkt 1.sınıftan basslıcam o yuzden zaten su an bos oldgum ıcın hız vakıt kaybetmeden gideyim dedim : )) aynen tempus sanırım dediğin gbi olucak : ))

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

Alıntı alex Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    teşekkürler hoşbulduk : )) ben bu sene hazırlıktaydım bölümüm ake (bilmeyenler için acayım amerıkan kulturu ve edebıyatı) ilk dönemi okuduktan sonra sıkıldım kpds'ye girdim ordan gecer not alınca 2. dönemi direkt atladım ve üsttende ders alma olmadıgı ıcın (ki olsada ben istemiyodum zaten) seneye direkt 1.sınıftan basslıcam o yuzden zaten su an bos oldgum ıcın hız vakıt kaybetmeden gideyim dedim : )) aynen tempus sanırım dediğin gbi olucak : ))
    Anlattığına göre ing. en baya sağlam eğer kendine baya güveniosan şimdi food host sun orda seni famous daves yada perkins e verrlerse manager inle ilk konuşmanı sağlam yapmaya bak server lık alabilirsin almayya bak snn için çok ii olur hem ii para kazanırsan hemde çok eğlenirsin bnden sölemesi ....

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı Zacc Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Anlattığına göre ing. en baya sağlam eğer kendine baya güveniosan şimdi food host sun orda seni famous daves yada perkins e verrlerse manager inle ilk konuşmanı sağlam yapmaya bak server lık alabilirsin almayya bak snn için çok ii olur hem ii para kazanırsan hemde çok eğlenirsin bnden sölemesi ....
    iyi hoşda işte ingizce kağıt üzerinde sağlamda acık konusmak gerekirse speaking o kdr cok iyi değil gtmektekı amacımda speakingi geliştrmek ya ama kendımı anlatıcak kdr biliyorum dyelim ama bi kaç içinde alışacagımıda biliyorum : )) ha bide bu famous daves ve perkins ne ben onları ilk kez duydum : ) bakalım artık hayrlısı : )

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 46 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 46 misafir)