ARKADAŞAR burası hakkında giden biri kalıcak yer ve ücret hakkında bilgi verebilirmi acaba
10 hafta çalışmış olan var mı cedar'da??çalıştıysa ne zamandı?
yok mu kimse?
haziranin sonunda baslayip, eylul un 6 sinda ayrilanlar oldu, ama soLesmelerinde ne yaziodu bilemem, eger bi daha cedar a gitmek istemiosan, ileri bi tarihe yazdir sonra istedigin zaman ayril problem olmaz. tabi tarihlerin kisa dwrlerse gorusmde, bu arada , cedar baya yogun isci acisindan, jamie cok adam kirar.
bekleyip görücez artık, hayırlısı...
YouTube - Cedar Tanitim
izleyelim cedarcılar, google map ten yapılmıs Turkce tanıtım
bu arada herkese iyi şanslar diliyorum yarınki gorusme için
evet arkadaslar, hangi isleri aldiniz bi yazin gorelim. neyin tribini yasiosunus?![]()
[QUOTE=rcp;132866]evet arkadaslar, hangi isleri aldiniz bi yazin gorelim. neyin tribini yasiosunus?[/QUO
Ride host konusundaki ısrarıma rağmen jamie beni food host yaptı. Food hostluk hakkındaki rivayetleri önceden bildiğim için birazcık moralim bozuldu. Bundan önceki food hostlardan tavsiyelerini şiddetle bekliyorum ... ve bu fuarda kimler food host oldu yorum yaparsanız sevinirim .
arkadaşlar planlanan gidiş tarihlerini de yavaş yavaş yazabiliriz bence belki beraber hareket edeceğimiz kişiler olur diye
ben ve cag 20 yada 21 haziran gibi düşünüyoruz.
Beyler Merhaba aranıza yeni katıldım bende bu sene cedar pointte food host olarak calıscam. işe başlama tarihim 13 haziran rcp kardes beraber gidebiliriz soylediğin tren senaryosuyla![]()
Hoş geldin foruma cedarcıları bekliyoruz 2011 daha hareketlenmedi site![]()
Hosbuldukhareketlensin de beraber hareket edelim.
Merhaba arkadaşlar,
Foruma şöyle bir baktım da sandusky,ohio ile ilgili pek bilgi bulamadım.Bu başlıkta da genelde cedar point'ten bahsetmişsiniz.
Biz üç arkadaş Kalahari Resort'a gidiyoruz.Başka bölümde arkadaşım bu konuyla ilgili başlık açtı ama cevap yazan bi kişi oldu.Ve o arkadaşta biraz kötüledi.Ama biz gitcez artık yapcak bişe yok çünkü sözleşmeyi imzaladık.
Benim merak ettiğim konu sandusky nasıl bi yer?Çalışmadığımız günlerde neler yapabiliriz?Ohio'da araba satın alan var mı?
Burda tecrübeli arkadaşların olduğunu düşünürek buraya yazmaya karar verdim.Cevap verdiğiniz teşekkürler![]()
maalesef o arkadas buraya da bakıo, su anda forum a sandusky de yasamıs olan uyelerden pek ragbet yok arada sırada bakıolar, sen en iyisi ozel mesajdan onlara ulas onlardan da duy.ben sana orda calısmıs bırının adını da atarım bırazdan onla ırtıbat kur facebook tan( tabı bulabılırsem ,benım profılımde yok cunku:d)
Arkadaşlar bi konu hakkında yardıınıza ihtiyacım var okulumuz akademik takvimi
değiştirdiğinden işe başlama tarihim 22 haziran dı 1 yada 2 gün sarkıcak. bu durumda
işverenle bir problem yaşarmıyız yaşarsak ne olur bizim sınavlar 19 unda bitiyodu 21 hazirana da rezervasyonum vardı. bu değişiklik sonucu sınavlar 21 indde bitiyo en erkekn 22 haziranda uçup ( bilet bulabilirsek) 23 ünde ordayımm
yani kısaca 1 2 gün sözleşmedeki tarihten geç başlasam ne olur ???
sen bi mail at onlara muhtemelen sana geri donmezler zaten bi sey olmaz, danismaninda durumu biliodur zaten problem olacagini zannetmem.
yok ole bisey olmaz abartma... ayrica ABD bizden 7 -8 saat geride dolayisiyla 22 sinde ciktiginda 22 sinde orda olucaksin.. sadece 1 gunluk gecikme kimseye zarar vermez...
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Is nasil secilir? Tum detaylariyla is secim kriterleri...
Şu anda 60 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 60 misafir)
Bookmarks