evet arkadaslar, hangi isleri aldiniz bi yazin gorelim. neyin tribini yasiosunus?![]()
evet arkadaslar, hangi isleri aldiniz bi yazin gorelim. neyin tribini yasiosunus?![]()
[QUOTE=rcp;132866]evet arkadaslar, hangi isleri aldiniz bi yazin gorelim. neyin tribini yasiosunus?[/QUO
Ride host konusundaki ısrarıma rağmen jamie beni food host yaptı. Food hostluk hakkındaki rivayetleri önceden bildiğim için birazcık moralim bozuldu. Bundan önceki food hostlardan tavsiyelerini şiddetle bekliyorum ... ve bu fuarda kimler food host oldu yorum yaparsanız sevinirim .
çok red varmıs 'oceansoul' nickli eski traffic host lardan arkadasımızın dedıgıne gore. nasıldı?
food host olayına gelınce bulasıkcı olmassan iyidir. her turlude corba paran cıkar.
Benim seansımda iki kişi reddedildi. Onlar da biraz heyecanlıydı sanırım.Bir kaç soruyu çok tekrar etti. Sonraki seansları bilmiyorum.
Sanırım Recep'in demek istediği extra saat isteyip başka işlerde yaparak kazancınızı arttırabilirsiniz.
food hostluk calısacagın yere baglı, tgı fridays e gıdersın paranın belını de kırabılırsın, gıdıp buulasıkcıda olabılrsın yada vagonlarda calisirsin, perkins haricinde diger restaurantlar bahsisle calisio yani , oralara dusup busser olursaniz az calisip cok kazanirsiniz. sans isi bu food host olayi.
Konu TeMPuS tarafından (21-03-2011 Saat 03:25 AM ) değiştirilmiştir.
Şu anda 24 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 24 misafir)
Bookmarks