Work and Travel
Sayfa 2 Toplam 3 Sayfadan BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu
Toplam 71 adet sonuctan sayfa basi 31 ile 60 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: 2012 Ocean City, Maryland

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Biz daha hiç bir şekilde kalıcak yer bulamaık .Oraya gidince ayarlıcaz sanırım.Arkadaşlar oraya gidipte Dolle's Candyland hakkında bilgisi olan, Orda çalışanınınız varmı lütfen bilgilendirirmisiniz.

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı dilek Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Biz daha hiç bir şekilde kalıcak yer bulamaık .Oraya gidince ayarlıcaz sanırım.Arkadaşlar oraya gidipte Dolle's Candyland hakkında bilgisi olan, Orda çalışanınınız varmı lütfen bilgilendirirmisiniz.
    Bende Dolle's candylandde calsimistim ama rehoboth beachtekinde.birbirine yakin 2 merkez ocean citye arada gidiyorduk gezmeye.gercekten cok guzel biyer.Dolle's candylandlerin sahibi farkli ama sizinkinin yeri flnda cok guzel.satis elemani olursun sanirim satislarin yuzde 90 i popcorn caramel urunu oluyor ztn.kolay bi is cuma cumartesi pazar isler cok yogun oluyor bi ogunler yorucu olabilir biraz.Alisveris icin rehoboth a git dolu outlet var fiyatlari gercekten uygun.

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı hostler Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bende Dolle's candylandde calsimistim ama rehoboth beachtekinde.birbirine yakin 2 merkez ocean citye arada gidiyorduk gezmeye.gercekten cok guzel biyer.Dolle's candylandlerin sahibi farkli ama sizinkinin yeri flnda cok guzel.satis elemani olursun sanirim satislarin yuzde 90 i popcorn caramel urunu oluyor ztn.kolay bi is cuma cumartesi pazar isler cok yogun oluyor bi ogunler yorucu olabilir biraz.Alisveris icin rehoboth a git dolu outlet var fiyatlari gercekten uygun.
    yaaa peki iş verenler çalışanlar nasıl ya çok merak ediyorum neyle karşılaşıcam pek bilmiyorum

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

Ben de konaklamayı henüz ayarlamadım, gidince halledeceğim.

ABD'deki sponsorum bana konaklama konusunda mail ile bir bilgilendirme yaptı, yerelde emlak piyasasında tanıdıklarının olduğunu ve oraya gittiğimde onlar aracılığıyla bana birkaç ev seçeneği sunacaklarını belirttiler. Gurup halinde geliyorsak direkt bir ev ayarlayabileceğimizi, aksi takdirde diğer WAT öğrencilerinin kaldığı evlerden seçim yapmamızı isteyeceklermiş. Ev arama sürecinde de (1-2 gün sürecektir tahminimce) konaklama sağlayacaklar bana.

Ocean City'de konaklamanın çok sıkıntı olacağını zannetmiyorum, Student Center varmış orada. Araştırdığım kadarıyla çok yolumuz düşecek gibi. İletişimden, internete, konaklamadan, turlara, havayolundan servis hizmetine kadar WAT öğrencilerine her konuda hizmet veriyorlarmış. Buranın sahibi Özbek kökenli biriymiş, Türkçe de biliyormuş. Emlak piyasası da ondan soruluyormuş orada. Direkt oraya giderek ev tutabilirsin birkaç kişiyle birlikte veya orada ev arkadaşı arayanların ilanları asılı oluyormuş. Gider bakarsın, ararsın, konuşursun, buluşursun ve seçersin kendine uygun olan bir ev.

Sponsorumun bana Ocean City'de konaklama hakkında attığı mailden alıntılıyorum bilgi vermesi açısından:

The housing units vary in price from $1300 to $1500 per person for the entire season (housing fees are based on the entire summer season in Ocean City, not by week or month).

Upon arrival students will pay a $150 security deposit and 1/6 of the rent. The balance is then paid in equal installments every 2 weeks. For example, an apartment that rents for $1300 per season would require a deposit of $150 and first payment of $216 per person when you move in (for a total of $366). The remaining balance of $1084 would be paid in 5 equal payments of $216 each every two weeks afterwards, until the balance is paid in full.

The seasonal rental units consist of a mix of different apartment sizes: 1 bedroom, 2 bedroom, 3 bedroom and 4 bedroom units. All units have a complete kitchen and 1 or 2 bathrooms. Cooking utensils and furnishings will be included. However, you will need to provide your own linens (bed sheets and towels). There are many different apartments available with locations from the south end of town

Konaklamayı gidince halletmek bence daha mantıklı ama illa gitmeden halledeyim diyorsanız Facebook gurubunu kullanabilirsiniz: J1 Ocean City, Summer 2012

Craigslist'te de güncel ilanlar bulunmakta: eastern shore all housing classifieds - craigslist

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Firmaların hala konaklama ayarlamaması enteresan.ancak bizim firma ocean city ve çevresinde bazı öğrencilere ayarlamıştı.bizde haber bekliyoruz inşallah netleşicek bu hafta

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

benim de konaklama belli değil orada halledeceğim. student center konaklamayı ayarlıyor, ayarlayana kadar geceliği 20$ dan kalacak yer sağlıyor. bu konuda kendileriyle mail ile iletişime geçtim. ayrıca havaalanından da karşılama yapıyorlar ilgilenirseniz.
    bunun dışında sponsorumun önerdiği, kalacak yer ayarlayan 2 kişiyi aradık. ikisi de geldiğinde tekrar ara, yer buluruz dedi. birisi rezervasyon yapmadığını diğeri ise rezervasyon yapmak için en az 4 kişi olmak gerektiğini söyledi. isterseniz telefon numaralarını verebilirim.

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı Jan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    benim de konaklama belli değil orada halledeceğim. student center konaklamayı ayarlıyor, ayarlayana kadar geceliği 20$ dan kalacak yer sağlıyor. bu konuda kendileriyle mail ile iletişime geçtim. ayrıca havaalanından da karşılama yapıyorlar ilgilenirseniz.
    bunun dışında sponsorumun önerdiği, kalacak yer ayarlayan 2 kişiyi aradık. ikisi de geldiğinde tekrar ara, yer buluruz dedi. birisi rezervasyon yapmadığını diğeri ise rezervasyon yapmak için en az 4 kişi olmak gerektiğini söyledi. isterseniz telefon numaralarını verebilirim.
    evet telefon numaralarını verebilirsen çok iyi olur.ASlında benim istediğim 3 5 arkadaş aynı evde konaklamak işyerlere uzak olsada farkeden birşey olmuyor çünkü 7/24 bus çalışıyor sanırım 5 dk da bir

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı dilek Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    evet telefon numaralarını verebilirsen çok iyi olur.ASlında benim istediğim 3 5 arkadaş aynı evde konaklamak işyerlere uzak olsada farkeden birşey olmuyor çünkü 7/24 bus çalışıyor sanırım 5 dk da bir
    ocean citydeki dolle's in sahibini bilmiyorum bizimki Tom diye yasli bi adamdi.cok iyiydi ben makineyi bozdum bikackere hic kizmadi makinenin aksanini fln ogretti tamir ederken.Isini iyi yapinca hic sorun yasamazsin.islerini cok ciddiye aliyorlar.gec kalana ogun eve gonderme cezasi vardi bikackez gec kalirsanda isten atiliyordun yani bikac kisiyi attilar.Ama ben magazanin bestseller urununu yapiyordum 1 haftalik bir egitim gerektiriyor seri bisekilde yapmak.bende guzel yapiyordum ondan nazim geciyordum cok gec kalsamda hic ceza vermediler hatta manager oglum amerikadasin uyuyarak gec kalacagina gezerek gec kal diyordu Sen gicedeksin ilk gun yanina tecrubeli baska bi kizi verecekler.satis elemanlarinin hepsi kiz oluyor.sana bikac gun isi ogretece iste yazar kasa kullanmayi musteriye hitabi urunleri fln.cok kolay alisinca da calismaya devam edeceksin.Dolle's ztn camekan boyle 3-4 metre pencerede 3-4 kisi ayni anda calisacaksiniz yanyana.cok kolay zevkli bir is.oglen isler az olur pencereden geleni geceni seyredersin.dukkandaki mallari yemen serbest ise sekerlemelerden atistirirsin.aksamlari yorucu gecer ama.Gayet guzel bi is gidince 2 gune alisirsin herseye rahadol.

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı hostler Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ocean citydeki dolle's in sahibini bilmiyorum bizimki Tom diye yasli bi adamdi.cok iyiydi ben makineyi bozdum bikackere hic kizmadi makinenin aksanini fln ogretti tamir ederken.Isini iyi yapinca hic sorun yasamazsin.islerini cok ciddiye aliyorlar.gec kalana ogun eve gonderme cezasi vardi bikackez gec kalirsanda isten atiliyordun yani bikac kisiyi attilar.Ama ben magazanin bestseller urununu yapiyordum 1 haftalik bir egitim gerektiriyor seri bisekilde yapmak.bende guzel yapiyordum ondan nazim geciyordum cok gec kalsamda hic ceza vermediler hatta manager oglum amerikadasin uyuyarak gec kalacagina gezerek gec kal diyordu Sen gicedeksin ilk gun yanina tecrubeli baska bi kizi verecekler.satis elemanlarinin hepsi kiz oluyor.sana bikac gun isi ogretece iste yazar kasa kullanmayi musteriye hitabi urunleri fln.cok kolay alisinca da calismaya devam edeceksin.Dolle's ztn camekan boyle 3-4 metre pencerede 3-4 kisi ayni anda calisacaksiniz yanyana.cok kolay zevkli bir is.oglen isler az olur pencereden geleni geceni seyredersin.dukkandaki mallari yemen serbest ise sekerlemelerden atistirirsin.aksamlari yorucu gecer ama.Gayet guzel bi is gidince 2 gune alisirsin herseye rahadol.
    uhhhh , içime su serptin saol valla ..Sanırım o işle ilgili terimleri öğrenmem gerek :==)

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

dedigim gibi en cok caramel corn satacaksin.gunde 100 defada her musteriye sunu soracaksin alis simdiden 'with peanuts or plain?' dikkat et amerikada bazi insanlarin fistiga alerjisi oluyor. Fudge satacaksin (harika bisy),pamuk seker var,soft taffyler var bizim tofitalar gibi,kahvaltilik donut kek fln var.bide gazli icecekler var iste.Bizim Dolle's bunyesinde 3 tane dukkan vardi ondan cok cesitli luks cikolatalarimizda vardi 1 dukkan sirf cikolata uzerineydi ama sizinki tek dukkan okadar cesit oldugunu sanmiyorum.Sana simdiden iyi tatiller.

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

job offerımdaki bilgileri direk buraya koyuyorum:

Shared motel rooms or apartments with shared bathroom. Participant is responsible for reserving housing BEFORE ARRIVAL to
    ensure availability. Failure to reserve a room immediately upon acceptance of Job Offer may result in no housing being
    available. Please refer housing suggestions below or visit OC Workforce ? Seasonal Workforce Committee Ocean City or craigslist: los angeles classifieds for jobs, apartments, personals, for sale, services, community, and events to view more housing
    options.
    1. Participants may contact Wayne Hartman, landlord, at skimmersnest@juno.com or 1-410-726-2431. Wayne Hartman has
    several 1, 2, and 3 bedroom shared apartments available for summer rental. Cost will vary between $1,300 and $1,500 per
    person, per season. Rent will be paid in 6 installments throughout the season. Each participant will need to pay a $150 deposit
    which is refundable at landlord's discretion. Participants must arrive with at least $300 - $400 for first rent installment and
    deposit amount. Can provide housing for participants traveling alone as they will be matched with other students.
    2. Pirates Cove Apartments. Participants may contact Anesei at 1-443-365-0605 or piratescoveapts. Shared, fully
    furnished 1, 2, and 3 bedroom apartments. Prices will vary, but participants can expect to pay approximately $1,500 per
    person, per season. Rent will be paid in 5 installments of approximately $300 each. There is a $100 deposit which is refundable
    at the landlord's discretion. Participants must arrive with at least $400 for first rent installment and deposit amount. For more
    information visit Ocean City Maryland Weekly and Seasonal Rentals - Pirates Cove Apartments. Can provide housing for participants traveling alone as they will be matched with
    other students.

arayacaksanız 1. adamı ilk arayın, o daha iyi, daha kibardı. sesi öyle geliyordu en azından

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

benim çalışacağım yer 126. st de, fakat ilk 40 sokakta kalacak yer bulmayı düşünüyorum. giden arkadaşlarım öyle önerdi, daha canlı imiş.

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

Bende gidince halledicem konaklamayı , siz ulaşımı nasıl hallettiniz washington'dan ocean city'e geçen varmı ?

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    14

konaklama olayını nasıl halledicem byler ya help me?

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

Alıntı tanerakarsu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    konaklama olayını nasıl halledicem byler ya help me?
    Gidince halledersin ulaşımı çöz ev bulamazsan 15.caddede ocstudentcenter varmış...

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı AN1L Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Gidince halledersin ulaşımı çöz ev bulamazsan 15.caddede ocstudentcenter varmış...
    Hocam O.C.gittiğinde ev bulma ihtimalin çok yüksek . Önemli olan evin durumu, fiyatı ve kimlerle kaldığın. Sezonluk ortalama 1500 usd fiyat biçerler. Uptown yani 60. caddenin ilerlerinde fiyat daha da düşer. Çalıştığın yere yakın ev tutmaya çalış. Bir sürü sonra otobüse günlük 3 usd vermekten ve seyahat etmekten sıkılabilirsin.

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

________________________-
    Konu AN1L tarafından (09-06-2012 Saat 10:03 PM ) değiştirilmiştir.

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

önceden giden arkaşlar ocean city iyi bilenler wallmart yakınmı ocean city ye ? yani berlin olarak bir yerde wallmart ve rehaboth beach var diye gözküyor ? buralara ulaşım kolaymıdrı nasıldır ?

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı syg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    önceden giden arkaşlar ocean city iyi bilenler wallmart yakınmı ocean city ye ? yani berlin olarak bir yerde wallmart ve rehaboth beach var diye gözküyor ? buralara ulaşım kolaymıdrı nasıldır ?
    hocam wallmart, ocean city'ye yürüme olarak gerçekten uzak, otobüs tercih edersen, ocean city'den west ocean city'ye ordanda uzak bölgelere giden otobüslere binerek yanlış hatırlamıyorsam , 3. durakta inmen gerekir. Zaten otobüs walmart'ın içine kadar girdiği için görürseün mutlaka. O.C. walmart arası otobüs beklemeyi de katarsan 40-50 dk. sürer.

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı ahmede46 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hocam wallmart, ocean city'ye yürüme olarak gerçekten uzak, otobüs tercih edersen, ocean city'den west ocean city'ye ordanda uzak bölgelere giden otobüslere binerek yanlış hatırlamıyorsam , 3. durakta inmen gerekir. Zaten otobüs walmart'ın içine kadar girdiği için görürseün mutlaka. O.C. walmart arası otobüs beklemeyi de katarsan 40-50 dk. sürer.
    evet google maptan baktımda uzak gözüküyor tesekkür ederim saolasın gidilebilir bilr wallmart olması güzel orada

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

çalışacağım yer 126. st'de. kalacak yeri çalıştığım yere yakın mı alayım yoksa ilk 30 sokakta mı alayım. bir arkadaş ilk 30 sokakda kalmamı önerdi ama kararsızım

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

Alıntı Jan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    çalışacağım yer 126. st'de. kalacak yeri çalıştığım yere yakın mı alayım yoksa ilk 30 sokakta mı alayım. bir arkadaş ilk 30 sokakda kalmamı önerdi ama kararsızım
    hergün 8,50 Km (17km toplam) gitmeyi göze alıyorsan neden olmasın

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

......................
    Konu Jan tarafından (01-06-2012 Saat 12:24 PM ) değiştirilmiştir.

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Arkadaşlar oc ıle ılgılı bırkac ıpucu vermek ıstıyorum zıra bızlerın yasadıkları acemılıklerı yasamanızı ıstememÖncelikle oc de ıkıncı ıs ımkanı coktur bıraz gozlerınızı acın ve cevre edınmeye calısın bos zamanlarınızda mekanları gezın gorun.Hıc olmadı bulamadım dıye kasmayın cunkı bazı avrupalı ogrencılerın okulları erken acıldıgı ıcın temmuz gıbı ulkelerıne donmelerınden dolayı eglence parklarında kesın sıze uygun bır ıs olur ve gereklı parayı kazanabılırsınız.Gıttıgınızde ılk ısınız west ocean ı kesfetmek olsun arkadaslar zıra dollar tree dıye bır marketten bır dolarlık gayet guzel yıyecekler ve su alabılırsınız.Konaklama ısıne cok dıkkat edın lutfen oranın para yıyıcı bırkac adamı vardır ve malesef cetusa yanı ana sponsor da hıc cekınmeden bazı durumlarda sızlerı onların kucagına ıter buyuzden bıraz turk aklınızı kullanın ve daha ıyı seceneklerı zorlayın zıra oc de ev bulma sıkıntınız kesınlıkle olmaz hıc aklınıza takmayın en uygun secenegı bulun.Son olarak bızler gıbı sonlara dogru kesfetmeyın rehoboth beach tekı tanger outlets magazalarını.dunyaca unlu elektronık ve gıyım markalarını cok ama cok uygun fıyatlara alablırsınız ayrıca bunun ıcın west ocean dakı marshall da cok ıyıdır.10 dolara nıke adıdas urunler 20 25 dolara ck amerıcan eagle abercrombıe polo vb gbı marka urunler alabılecegınız bır yerdr.son olarak su tavsıyeyı verıyorum arkadaslar yuzsuzluk olur mu endısesıyle tanımadıgınız homeparty lere katılmamazlık yapmayın gıderken yanınızda 10 dolara aldıgınız 32 lık kutu bıra goturun bır sorunuz sıkıntınız olursa her dakıka mesaj atmaktan cekınmeyın seve seve yardımcı olurum ıyı eglenceler donmek ıstedgnızı dusundgunz an bu cumlelerımı hatırlayın turkyeye dındugunuzde pısman olacaksınız ıyı tatıller

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

Alıntı DAWAT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar oc ıle ılgılı bırkac ıpucu vermek ıstıyorum zıra bızlerın yasadıkları acemılıklerı yasamanızı ıstememÖncelikle oc de ıkıncı ıs ımkanı coktur bıraz gozlerınızı acın ve cevre edınmeye calısın bos zamanlarınızda mekanları gezın gorun.Hıc olmadı bulamadım dıye kasmayın cunkı bazı avrupalı ogrencılerın okulları erken acıldıgı ıcın temmuz gıbı ulkelerıne donmelerınden dolayı eglence parklarında kesın sıze uygun bır ıs olur ve gereklı parayı kazanabılırsınız.Gıttıgınızde ılk ısınız west ocean ı kesfetmek olsun arkadaslar zıra dollar tree dıye bır marketten bır dolarlık gayet guzel yıyecekler ve su alabılırsınız.Konaklama ısıne cok dıkkat edın lutfen oranın para yıyıcı bırkac adamı vardır ve malesef cetusa yanı ana sponsor da hıc cekınmeden bazı durumlarda sızlerı onların kucagına ıter buyuzden bıraz turk aklınızı kullanın ve daha ıyı seceneklerı zorlayın zıra oc de ev bulma sıkıntınız kesınlıkle olmaz hıc aklınıza takmayın en uygun secenegı bulun.Son olarak bızler gıbı sonlara dogru kesfetmeyın rehoboth beach tekı tanger outlets magazalarını.dunyaca unlu elektronık ve gıyım markalarını cok ama cok uygun fıyatlara alablırsınız ayrıca bunun ıcın west ocean dakı marshall da cok ıyıdır.10 dolara nıke adıdas urunler 20 25 dolara ck amerıcan eagle abercrombıe polo vb gbı marka urunler alabılecegınız bır yerdr.son olarak su tavsıyeyı verıyorum arkadaslar yuzsuzluk olur mu endısesıyle tanımadıgınız homeparty lere katılmamazlık yapmayın gıderken yanınızda 10 dolara aldıgınız 32 lık kutu bıra goturun bır sorunuz sıkıntınız olursa her dakıka mesaj atmaktan cekınmeyın seve seve yardımcı olurum ıyı eglenceler donmek ıstedgnızı dusundgunz an bu cumlelerımı hatırlayın turkyeye dındugunuzde pısman olacaksınız ıyı tatıller
    Selamlar, verdiğiniz bilgiler için teşekkürler çok işimize yarayacak bu tavsiyeleriniz) Benim bir sorum olacak, iletişim problemini nasıl çözdünüz? ABD içi ve Türkiye ile görüşmelerde?

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı DAWAT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadasim slm ocean citydemisin ordaysan bize is konusundaa yrdimci olurmusun issiz kldik oraya glioruz. Tel 347 281 3113 mail ozkanvardar@ hotmail.com

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

Konu AN1L tarafından (08-07-2012 Saat 08:37 PM ) değiştirilmiştir.

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

E-point şirketinden rezervasyon yaptıran var mı arkadaşlar? Biz formu doldurduk ama henüz dönüş yapmadılar, rezervasyonu kesinleşen var mı?

http://www.ocstudentcenter.com/

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

Alıntı melihmermer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    E-point şirketinden rezervasyon yaptıran var mı arkadaşlar? Biz formu doldurduk ama henüz dönüş yapmadılar, rezervasyonu kesinleşen var mı?

Ocean City Student Center | Internet Cafe | Housing, JFK Transfer | Epoint
    Ben ulaşım için rezervasyon yaptırdım,geri de döndüler hocam (5-6 gün önce oldu bunlar)

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

Alıntı melihmermer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Ocean City Student Center | Internet Cafe | Housing, JFK Transfer | Epoint
    Ben yaptırdım, rezervasyon kesinleşti. Formu doldurduktan 2 gün sonra dönmüşlerdi bana, kendim ve 2 arkadaşım adına rezervasyon yaptırmıştım. Arkadaşlarımın da telefonlarını, uçuş numaralarını falan istediler. Onları da 1-2 günlük süreçte mailleşerek hallettik.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)