ocean citydeki dolle's in sahibini bilmiyorum bizimki Tom diye yasli bi adamdi.cok iyiydi ben makineyi bozdum bikackere hic kizmadi makinenin aksanini fln ogretti tamir ederken.Isini iyi yapinca hic sorun yasamazsin.islerini cok ciddiye aliyorlar.gec kalana ogun eve gonderme cezasi vardi bikackez gec kalirsanda isten atiliyordun yani bikac kisiyi attilar.Ama ben magazanin bestseller urununu yapiyordum 1 haftalik bir egitim gerektiriyor seri bisekilde yapmak.bende guzel yapiyordum ondan nazim geciyordum cok gec kalsamda hic ceza vermediler

hatta manager oglum amerikadasin uyuyarak gec kalacagina gezerek gec kal diyordu

Sen gicedeksin ilk gun yanina tecrubeli baska bi kizi verecekler.satis elemanlarinin hepsi kiz oluyor.sana bikac gun isi ogretece iste yazar kasa kullanmayi musteriye hitabi urunleri fln.cok kolay alisinca da calismaya devam edeceksin.Dolle's ztn camekan boyle 3-4 metre pencerede 3-4 kisi ayni anda calisacaksiniz yanyana.cok kolay zevkli bir is.oglen isler az olur pencereden geleni geceni seyredersin.dukkandaki mallari yemen serbest ise sekerlemelerden atistirirsin.aksamlari yorucu gecer ama.Gayet guzel bi is gidince 2 gune alisirsin herseye rahadol.
Bookmarks