ya ben hiç yiyecek götürmeyecektim ama yazılan bunca şey üstüne birşeyler alayım bari yanıma![]()
ya ben hiç yiyecek götürmeyecektim ama yazılan bunca şey üstüne birşeyler alayım bari yanıma![]()
bence valizin çok gülünç ve gereksiz. ben bu sene ilk defa wat yapıyorum, bu forumdaki bu yorumları okuyunca baya korkmuştum ama yine de yanımda yiyecek hiçbirşey götürmedim ve hiçbir zorluk çekmedim. gidicek arkadaşlarada tavsiyem bu kadar abartmamaları!
şu an v.beachteyiz 4 arkadaş, valizdeki herşey geçti sorun olmadı ama ilk kez giden ve ilk kez aile yanından ayrılan biri olarak çok zorlanıyorum.
ayrıca şunun altını çizerek defalarca haykırmak istiyorum. 10 kişide gitseniz kendinize çok güvenmeyin ve gidip chinese bus ları kullanmayın. binin uçağa öyle gidin gitçeğiniz yere. mümkün olduğunca toplu taşıma araçlarından uzak durun. zenciler cehenneme çeviriyo yolculuğu. kimsede ses çıkaramıyo adamlara. türkiyedeyken bu kadar tepki vermezdim ama şu an zencilerden nefret etmeye başladım. bu kadar pis bi millet olamaz. ayrıca heryer kokuyo burda. chinatown zaten ayrı bişey kelimelerle tarif edilemez kokusu ama v.beach bile pis kokuyo
gözünü sevem eskişehirin.. 3 ay nası geççek bakalım
hahaha sakin olun , wat su sekilde gecer ilk 15 gun nerden geldim ben bu lanet yere denirikinci 15 gun eh ya o kadar kotu degil ama yine de turkiye gibi degil
2. ay hic fena degil buralar ya denir. son ay super buralar ya muahabbetleri acilir. travel donemindeyse keske kalabilseydim burda denir ama ucaga binmek zorundasinizdir donersiniz ama ucakta sunu dersiniz kendinize mutlaka gelicem seneye de
![]()
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Is nasil secilir? Tum detaylariyla is secim kriterleri...
ya bu arada yemek mevzu abartiliyor bence ne var amerikada yani ilk bir iki gun fast food takilirsiniz ki adim basi, heryerde var mc donalds ya da benzeri seyler.. sonra sorarsiniz en yakin marketi oradan yiyecek alisverisi yaparsiniz fast food sevmiyorsaniz.. abartilacak durum yok..sakin olalim eglenmeye calisalim.. herkese iyi watlar..
bence de abartmissin arkadasim, amerika her damak tadina uygun her bolgenin yiyeceklerini satan yerler vardir.. buyuk marketlerde ise herkes icin birseyler bulunur muhakkak.. caninizi skmayin keyfinize bakin![]()
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks