2008,2009,2011 wat katılımcısı
2008-NY-Thendara City-Van Aukens Inn-Dish Washer
2009-VA-Doswell City-Kings Dominion-Ride Host
2011-VA-Doswell City-Kings Dominion-Ride Host
yastık Çok gereklimiydi yahuuu![]()
işte o kadar hakkımız oldugunu dusunuyordum bende ama arkadaş öyle bir demişki sandım hiç almıyorlaracaba dedim yeni bir uygulama mı
bu arada az önce istanbula indim bu akşam buradayım. pegasus havayollarına fazla kilolar için 30 tl ödedim. 26.1 kg valiz. umarım yarın thy de 3 kilonun hesabını yapıpta para istemez benden
3 kilo için de 2. valiz yapmak mantıklı değildi zatengelirken daha hafif olacak muhtemelen cunku birsuru atılacak şey olucak.
herkese iyi watlar...
2008,2009,2011 wat katılımcısı
2008-NY-Thendara City-Van Aukens Inn-Dish Washer
2009-VA-Doswell City-Kings Dominion-Ride Host
2011-VA-Doswell City-Kings Dominion-Ride Host
keşke daha fazla kuru pasta vs. koysaymışım. çantadakiler 2 günde bitti ve şu an iğrenç iğrenç şeyler yiyoruz. hamburger pizza vs.. ne karnımız doyuyo ne ağzımıza bi tat geliyo. kahvaltıda peynir zeytin bal kaymak yemeyi özledim. burda kuru ekmek zor yiyoz.. tüm herşey hazır. 1 kilo patates , 1 kilo dilimlenmiş patatesten daha pahalı. ne iğrenç bi memleket arkadaş burası ya..
walmart , haris teeter , food lion, farm fresh vs. hepsini gezdim. hiçbiri beş para etmez bence..
Allah yardımcın olsun Kanka. Ne diyelim walla ben burdan bir kac corba goturdum bıraz da makarna. smdılık ıdare edıyoruz bakalm. ılk geldgmzde dırrek eve cıkamadık ve hamburger vs doymaya calıstk tabı nereye kadr. doymuyorum ben oyle fastfoodla . bakalım bıtınce napcaz walmartın tuhaf patatesıne kaldık
C* Ne MutLu TÜRK'üm Diyene C*
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks