arkadaşlar bu yaz glencoe'deyim.gitmeden görüşelim.facebook tan birbirimize ulaşalım.
arkadaşlar bu yaz glencoe'deyim.gitmeden görüşelim.facebook tan birbirimize ulaşalım.
Ben bu yıl wisconsin'da başka işteyim. Ama gelecek yıl seneca'da olacağım inşallah. Giden arkadaşlar ile bu konu üzerinden bağlantı da olalım ve bizimle deneyimlerinizi paylaşın. Olur mu? Zaten burda ki herkes ile meslektaşız sanırım. Bir gıda mühendisliği öğrencisi olarakBu arada ben yarın gidiyorum. Bana ve herkese iyi yolculuklar
![]()
slm jackaltorque linki facebooktan gönderiyorum..
iyi yolculuklar yucar... gidip gelelim tecrübelerimizi paylaşırız.. ben ege üniversitesinde ziraat müh. okuyorum staj olarak kabul ediliyor![]()
seneye sende staj amaçlı gitmeyi planlıyorsun galiba..
Virginia beach deyim 25 temmuz gibi Oakfield e gideceğim ama nasıl gideceğim bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar.
slm buzzz beachte tatil mi yapıyosun yoksa çalışıyomusun ? oakfield hakkında bilgim yok glencoe'nin müdürünün maili var ben mailleştim sorun yok havaalanında karşılayacaklar..... danışmanına mail atıp sorabilirsin?
iş arıyorum ama bulamıyorum birazdan bi kaç yere tekrar bakacağım hem tatil yapacağım hem çalışacağım tabi bulursam![]()
burda bi kaç öğrenci var iş sözleşmesi sahte çıkmış bende benimkinden şüpheleniyorum.Arkadaşlar siz iş fuarına gittiniz mi benimki gitmeden halloldu, sözleşmesi karşılılksız çıkan arkadaş da fuara gitmemiş . . .
Heey nerde bu oakfield a gidecekler tanışalım. .
nasıl yani mayville ile oakfield in kalacak yeri aynı mı?
ben mail gönderdim de cevap atmadılar.bende maneger in mail adresi yok fabrikanın genel mail adresi var.
arkadaşlar sizde ward stevens ın mail adresi varsa gönderebilir misiniz?
arkadaslar seneca ya gitmek icin illa gida veya ziraat mi okumamiz gerekiyor...turizm okusak olmuyormu....bu arada haccp ve kalite belgelerim falanda var
beni alirlarmi seneye...ve gidenlerden yorum alabilirmiyiz hersey hakkinda...
wat tüm üniversite öğrencileri içintabiki bu işi seçerek seneca'da çalışabilirsin... gıda ve ziraat mühendislerinin seçme nedeni okullarına staj olarak saydırabilmek
ben glencoe minnesota fabrikasındayım.. burda psikoloji sosyoloji hukuk maliye işletme uluslararası ilişkiler hemşirelik okuyan arkadaşlarda var
işten yeni geldim uyucam..
) TR'ye döndükten sonra ayrıntılı olarak burda ne yaşadık ne yaptık ne ettik herşeyi yazıcam...
))
uyumuycagin bir zaman birkac sey yazarsan cok sevinirim...tskler...
wat tüm üniversite öğrencileri içintabiki bu işi seçerek seneca'da çalışabilirsin... gıda ve ziraat mühendislerinin seçme nedeni okullarına staj olarak saydırabilmek
ben glencoe minnesota fabrikasındayım.. burda psikoloji sosyoloji hukuk maliye işletme uluslararası ilişkiler hemşirelik okuyan arkadaşlarda var
işten yeni geldim uyucam..
) TR'ye döndükten sonra ayrıntılı olarak burda ne yaşadık ne yaptık ne ettik herşeyi yazıcam...
))
bu is hakkinda birseyler yazacak kimse yok mu?
25 gün daha sabret kardeşimhiç vaktim yok.... 12saatimiz fabrikada geçiyor.. geri kalan 12 saatin 8saatinde uyusan kalan 4 saatte de tuvalet duş yemek ne yaparsın sen seç artık
![]()
![]()
İyi günler arkadaşlar.Önümüzdeki sene ben de Seneca Foods'a gitmek istemekteyim.Hangi firmayla gittiniz,başvuru prosedürü ve tarihi,maliyeti hakkında bilgi verirseniz sevinirim.
İyi günler....
İyi günler arkadaşlar.United Towers ile görüştüm.Koşulları oldukça hoşuma gitti Seneca Foods'un.Seneye gideceğim büyük ihtimalle
United Towers da iyi bir firma sanırım.Sizin UT ile ilgili görüşleriniz nelerdir?
Yardımcı olursanız sevinirim.
Merabalar arkadaşlar,bu işi endüstri mühendislerinin de staj olarak gösterebileceğini öğrendim bende buraya gitmeyi düşünüyorum,peki fabrika oraya gittiğim zaman beni stajyer olarak kabul edecek mi gitmeden işverenimle nasıl bi konuşma yapmalıyım daha önce work and travel'la staj yapmış olan birileri veya bu konuda fikri olan birileri cevap verirse çok iyi olur şimdiden teşekkürler.
staj programını araştır istersen(internship)
Ama benim bahsettiğim wat yapıp şirkete staj defterimi doldurtabilmem internship yapmak değil sormaya çalıştığım buydu.
United TOWERS bu işe gitmek istediğinizi söyleyerek seçebilirsin.... maliyeti geçen sene için 2225tl şirket(2. katılımcı) uçak biletim 860$ istanbul-NY minneapolis-NY 300$ geri kalan masraflar vize pasaport vs...
2yıldır bu şirketle gidiyorum çok memnunum seneye tekrar bu şirketle gitmeyi düşünüyorum...![]()
evet staj defterini doldurtabilirsin.. ben ziraat mühendisliği okuyorum staj defterimi doldurttum aynı şekilde gıda ve endüstri okuyan arkadaşlarda staj belgeleini aldılar.... daha dün gece döndüm TR'ye çok kısa bir zamanda tüm ayrıntılarıyla yazıp herkesin sorunlarını cevaplayacağım görüşmek üzereeee![]()
![]()
![]()
Aysin çok teşekkür ederim cevabın içinUnited a gidip önümüzdeki yaz için Seneca'ya ön kayıt işlemini yaptım.İletişimde olalım önümüzdeki sene belki aynı fabrikaya gideriz.
![]()
bu fabrıkayı bayanlara tavsıye edermısnz.zorlanırmıyız acababırde yurtta kız erkek karışıkmı kalıyor.artııı ingilizceniz gelişiyor mu acaba
Fabrikada ne gibi işlerde çalıştırıyolar gece veya gündüz çalışmanın hangisi daha avantajlı olur ?
bir şey değil kardeşim.. detaylı olarak yazıcam zaten aklınızda hiç bir soru kalmayacak azcık sabredin.......
kız erkek yurdu ayrı ama yurtları hiç bir şekilde tavsiye etmem 16 kişi aynı odada.. duş tuvalet ortak... ben sadece 5 gün kaldım.. ev bulup ayrıldım..... 5 tane türk kız arkadaşımız diğer ülkelerdende yaklaşık 30 tane kız öğrenci vardı..... 2 türk arkadaşımız fabrikada çalışırken işin zorluğundan yada uzunluğundan dolayı bayıldılar.... ama bakarsak ben 65 yaşında bir kadınla beraber çalışıyordum.. hatta 80 yaşında çalışan kadınlar bile var bazı işler çok kolay... ben kızlara tavsiye etmem... detaylar çok yakında arkadaşlar biraz sabır daha dün geldim TR'ye
fabrikadaki en ağır işler mısır binasında ben orada çalıştım cutter service olarak... saatlik 7.55 ücretle.... gece başladım çalışmaya 1 ay sonrasında herkesin shifti değişti gececiler ve gündüzcüler yer değişti pek fark yok yani....... diğer bildiğim ve kendi işimi ayrıntılarıyla yazıcam çooooooook yakında.....![]()
![]()
![]()
kız yurdundan bir kare oda numarası 202 sevgilerimle![]()
![]()
Uploaded with ImageShack.us
kizlar normaldede daginik olurlar…bilgiler icin cok tesekkurler…
2 ay gunde 11 saat calistim cutter kisminda ama o fabrikada yapilcak en son is diyebilirim para olarak hicbir sikintiniz olmasin 6000$ gordum diyebilirim bayan arkadaslara tavsiye edebilcegim isler houning room(bicaklarin temizlenip tekrar takildigi yer) warehouse,laboratuvar kismi.
Yurt konusu biraz can sikici odada 14 kisi kaliyor ve lavabo kismi ortak kullaniliyor.Disardada kalabilirsiniz ama ev bulmak kolay is degil. cunku buralar kucuk sehirler.Gunde 11 12 saat calisiyorsunuz 1 saat yolda geciyor 3 saat tv internet dersek 9 saat uykuya zaman kaliyor.Calisma suresi boyunca surekli eglence diye birsey yok olsa bile sizde hal olmadigi icin gidemiyorsunuz
Mayville seneca foods ile sorusu olan varsa sorabilir.Duyumuma gore 2011 sezonun en yuksek gelirli fabrikasi oldu tatilsiz 55 gun calistik
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks