Work and Travel
Toplam 131 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Seneca Foods Corparation Winsconsin/Minnesota

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    14

Alıntı Aysin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    internetle aran nasıl bilmiyorum ama ben o olmadan yaşayamam glencoe insan kaynaklarından gelen mailde, yurtta wireless olduğu yazıyor..(diğer 2 seneca şubesinde durum nasıl bilmiyorum) ayrıca orda tüm mcdonalds vs restoranlarda free wifi mevcut... bildiğin yurt işte çok konforlu olmayacağı kesin.. mailde yazan erkek duşlarında perde olmadığı yanınızda isterseniz şort getirebilirsiniz... glencoe bildiğin 5000kişilk köy eğlenilebilecek bir yeri olduğunu sanmıyorum en fazla balık tutmaya kuş avlamaya gidilebilir wattan beklentin ne bilmiyorum ama orda bazı hayallerini gerçekleştiremeyebilirsin..
    hayallerimi gerçekleştiremeyeceğimin bende farkındayım ama çıplak erkek kabus olur herhalde balık tutmya kuş ttmaya gitmek hoş olabilir tabe şortu kesin götürecem ama bu kesin hayal mayal umrumda değl bi gideyim birazda olsa konuşmayı öğreneyim yeter bu seneki hayalim amacım herşey bu oldu artık

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    16

Alıntı exi07 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hayallerimi gerçekleştiremeyeceğimin bende farkındayım ama çıplak erkek kabus olur herhalde balık tutmya kuş ttmaya gitmek hoş olabilir tabe şortu kesin götürecem ama bu kesin hayal mayal umrumda değl bi gideyim birazda olsa konuşmayı öğreneyim yeter bu seneki hayalim amacım herşey bu oldu artık

seneca'da günler çabucak geçiyomuş zaten 12 saat çalışıp.. 8 saat uyuyosun bi bakmışsın 2 ay bitmiş

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    14

Alıntı Aysin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

seneca'da günler çabucak geçiyomuş zaten 12 saat çalışıp.. 8 saat uyuyosun bi bakmışsın 2 ay bitmiş
    perdesiz banyoları unutturacak güzellikte bi haber haklısın aslında günde 4 saat takılma şansın var iyi iyyiii umarım bu işe gidebilirim bide temmuzun ortalareında başlasa çok iyi olacak yada başında yada haziranda

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    16

perdesiz banyoları unutturacak güzellikte bi haber haklısın aslında günde 4 saat takılma şansın var iyi iyyiii umarım bu işe gidebilirim bide temmuzun ortalareında başlasa çok iyi olacak yada başında yada haziranda
    bu işe gidebilirsem iyi derken henüz sözleşme gelmedi mi?

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    14

Alıntı ThunderStorm Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu işe gidebilirsem iyi derken henüz sözleşme gelmedi mi?
    hayır henüz gelmedi vizeyi aldım ama sözleşme yok açıkçası ben bu yıl oraya gitmek istemiyordum ama farklı bir iş bulunamayınca yada bulunanlar araştrmalarım sonucu iyi bir iş olarak dile getirilmeyince burası olsun istedim united towerstan bakalım ne olacak zaten en kötüğ ihtimal orası olur denildi bnde artık kabu ettm btsin diye bu işkence

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    16

hayır henüz gelmedi vizeyi aldım ama sözleşme yok açıkçası ben bu yıl oraya gitmek istemiyordum ama farklı bir iş bulunamayınca yada bulunanlar araştrmalarım sonucu iyi bir iş olarak dile getirilmeyince burası olsun istedim united towerstan bakalım ne olacak zaten en kötüğ ihtimal orası olur denildi bnde artık kabu ettm btsin diye bu işkence
    arkadasım bu işin kontejyanı 3 ay önce doldu diye biliyorum danışmanına sorsana hangi fabrikaya gönderceklermiş seni?

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    14

Alıntı ThunderStorm Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadasım bu işin kontejyanı 3 ay önce doldu diye biliyorum danışmanına sorsana hangi fabrikaya gönderceklermiş seni?
    söylenene göre bni o zamn dahil ettiler zaten eğer başka bi iş çıksaydı ona geçicekim öle garip bir durum mevcut arkadaşım

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)