Beyler Motorola Android alan var mı acaba forumdakilerden telefon duruşuyla harika işlemcisi iyi üstelik parmak izi okuyucusu bile var şaka gibi ya![]()
harbiden şu android i alan yok mu ??
uygunsa fiyatı alalımandroiddd...turkiyede sadece tw uyelerinde
![]()
Verizon Android diye geçiyor
ebaydan bakabilirsin
MOTOROLA DROID 16GB WiFi GPS VERIZON ANDROID CELL PHONE - eBay (item 180487311752 end time Mar-29-10 17:03:07 PDT)
yenı bıtane buldum LG GC900 guzel bişeye benziyor yorumlarınızı beklıyorum bi bakınn sıze zahmet![]()
şu e buy dakı motorola unlock mu??ben bıse goremedım de
iphone un ustune cok telefon geldi iphone bitti artik diyeama tartismasiz en iyi telefon iphone 3gs dir..istedigin herseyi yapabiliyorsun ya telefonla daha ne isteyebilirsin ki..ve sunu belirteyim en iyi dokunmatik ekran da iphone da diger telefonlarda cok fazla sorun yasnaiyor..
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Is nasil secilir? Tum detaylariyla is secim kriterleri...
Dokunmatik ekranlı bir telefonda ilk bakacağım şey ekranında herhangi bir donma takılma oluyor mu. Yani birşeyi yapabilmek için 2-3 kere dokunmak vb gerekiyor mu en önemli şeylerden biri bu. Yoksa çıldırtır adamı ne kadar süper özelliklere sahip olsada.
valla benim iphone da olmuyo.. cevremdeki kisilerde de hic oldugunu duymadim..
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Is nasil secilir? Tum detaylariyla is secim kriterleri...
arkadaşımda iphone var öncelikle şunu söylemek istiyorum jailbreaksiz iphone hiç bir işe yaramaz. üstelik mesaj yazmak bi hassa eli büyük olanlar için sinir bozucu birşey.
Amerikada droid şuan iphone kafa tutuyor. bir çok karşılaştırma sitesinde yorum şu I-Phone. is past and now. Android is for now and future.
N900'un resimlerini koymustum. Cok agir ve cok kalin bi telefon. Seklide cok duz hosuma gitmemisti benim. Ama belki canli gorunce fikrim degisir. Ama ben olsam almazdim.
Motorola android de galiba coklu dokunmatik ekran var. Fotolari iphone gibi 2 parmakla zoom falan yapabiliyoruz. Ama dokunmatik ekrani rezaletmis duyduguma gore. Bi kac video izledim orada da sorun oldugu belli tam algilamiyor. Motorolayida almazdim, en azindan ilk versiyonlarindan, illa alacaksam bekleyip bi sonraki cikacak modelini alirdim. Ilk prototip tarzi teller genelde sorunlu olabiliyor. Ama ozelliklerinin iphone ve nokia ya gore altta kalir bi yani yok.
Iphone'un eksisi cok )bluetooth, flash, radyo vb) fakat bence alinabilir en iyi telefon. Binlerce uygulama var indirip telefonu istegine gore kullanabilirsin, muzik dinlemeyi seviyorsan ipod almana da gerek kalmayacak. Hafif, ince...
Sometimes memories can kill...
Ben şuan için ciddi anlamda N900 almayı düşÃ¼nüyoşum.Ne kadar görüntüsü sade olsada iphone artık herkesin elinde var.Biraz farklı olmalı amerikadan getirdiğimiz telefonda.
""Let the game begin""
Tarçın renkli timberland , gap sweat ve iphone wat'çının gayrı-resmi sponsoru![]()
Ozelliklerine baktim fena sayilmaz. Hizi falanda iyi. 2.0 versiyonunda cok bug varmis ama 2.1 e gecince cogu sorun ortadan kalkiyor.
2 versiyonu var galiba. Milestone turkiyede calisan, digeri de abd de calisan modeli. Alirken dikkat edin.
Ayrica biri parmak izi okuyucusu var demisti galiba, oyle birsey yok. Tuslar arasinda ufak bosluklar olsa daha iyi olurmus. Mesaj yazmak zor oluyor galiba. Hic klavye koymasa daha iyi olurmus. Hem kalinligi azalirdi hemde daha guzel gorunurdu. Klavyeyi acinca boyutu tam o ust kapak gibi olsa goruntusude super olurdu. Telefonun altindaki ufak cikinti goruntuyu cok bozuyor.
Klavyesi olmasa ve ince olsa almayi dusunurdum
Sometimes memories can kill...
ya su LG gc 900 ede bi bakın sıze zahmet
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks