Telefonu gün içinde kullanırsan,
1i seni ararsa, mesaj atarsa veya sen 1ini arar veya mesaj atarsan düşüyor 1$.
Eğer telefonu kullanmazsan düşmüyor 1$.
Mesela telefonun 24 saat kapalı olduğu günlerde düşmüyordu hatırladığım kadarıyla.
Telefonu gün içinde kullanırsan,
1i seni ararsa, mesaj atarsa veya sen 1ini arar veya mesaj atarsan düşüyor 1$.
Eğer telefonu kullanmazsan düşmüyor 1$.
Mesela telefonun 24 saat kapalı olduğu günlerde düşmüyordu hatırladığım kadarıyla.
benim anlamadığım,hem at&t sim kartına kontör yüklüyorus hem de dünya telekom hesabına kontör yüklüyorus.Bunlar ne için hangisi nereye gidio onu anlamış deilim.
kartın 3g ozellıgı var telefonun olmasına gerek yok ama olursa ıstedıgın yerde 3g nın faydalarından yararlanırsın
pıer dennys restorant bolumune bı bak bıseyler yazdım
at&t sim kartımızdaki kontorleri amerika içi konusmalarda kullanabiliriz.dunya telekom konturlerını yıne turkıye ve amerıka ıcı kullanabılırız.ama dunya telekom bızı ılgılendıren.at&t uzerınden dırek arama yaparsak fazla ucret odemıs oluruz
уєѕ,ι ℓιƒт ωєιgнтѕ.ησ,ι ωσηт нєℓρ уσυ мσνє.ѕтιℓℓgяσωιηg
At&t sim kart ile dunya telekom uzerınden turkıyeyı ucuza ara
http://www.turkishwat.net/at-t-vs-net10-t4976.html
Noktayı koydum![]()
kafama takılan bir nokta var a&t ile ilgili.belki yazılmıştır ama tam sorduğum sorunun cevabının yazıldığını zannetmiyorum.
ailemizle konuşmak için dünya telekomun ücretsiz numarasını aradık konuşmamız bitti.telefonu kapattığımda konuşma yapıldığında a&t nin bende aldığı ücreti gene alacakmı?yoksa günlük 1 dolar sadece usa içi konuşmalardamı yada çağrı alımlarındamı düşüyor?
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks