Work and Travel
Toplam 37 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: AT&T GSM i kullanan oldumu???

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Arkadaşlar.Ben henüz iş 'bulamadım.Temmuz 1de işe başlayabilirim.Online olarak gece ABD ki sponsor ile görüşeceğim.Benim derdim,bundan sonraki zaman içerisinde ki 1 ay gibi bir zaman var ;DS formu,vizenin basılıp tarafıma gelmesi zaman alacak.Bu işler 1 ay içersinde olur mu.Cevap yazan arkadaşlar varsa sevinirim.Nasıl bir yol izleyeyim.

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    17

Alıntı garb34 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar.Ben henüz iş 'bulamadım.Temmuz 1de işe başlayabilirim.Online olarak gece ABD ki sponsor ile görüşeceğim.Benim derdim,bundan sonraki zaman içerisinde ki 1 ay gibi bir zaman var ;DS formu,vizenin basılıp tarafıma gelmesi zaman alacak.Bu işler 1 ay içersinde olur mu.Cevap yazan arkadaşlar varsa sevinirim.Nasıl bir yol izleyeyim.
    Tamamen şirketinin performansına bağlı ds belgeni bugun ıstese en gec kargoyla 5 gunde elınde olur onuda konsolosluga yollarsın ya bnmkı gıbı 4 gunde vizeni basar gonderır yada 20 gunden ve daha fazla bekleyen arkadaslar var oylede bı secenek olabılır bu ds ın gelmesı ve konsoloslugun vizene cvp ı ıle alakalı sabıt bı gun vermek ımkansız.

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

işverenden telefon talep edemiyomusunuz ki? geçen sene sağolsun benim patron türk tü gerçi ayarladıydı bana bi tane cep telefonu AT&T idi. ABD içinde akşam 9 sabah 9 bedavaydı galiba. benim abim falan da oradaydı ondan işime gelmişti. ayrıca yurtdışı için kontör de 80 dakikası 10 dolara geliyodu.
    if you`re good at something , never do it for free.

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

Alıntı demmah Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    işverenden telefon talep edemiyomusunuz ki? geçen sene sağolsun benim patron türk tü gerçi ayarladıydı bana bi tane cep telefonu AT&T idi. ABD içinde akşam 9 sabah 9 bedavaydı galiba. benim abim falan da oradaydı ondan işime gelmişti. ayrıca yurtdışı için kontör de 80 dakikası 10 dolara geliyodu.
    yurtdışı için kontör dedğin sabit hat mı 80 dak 10 dolar yoksa cep mi yoksa her ikiside mi

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)