teşekkür ettim koko
bende deltayla roma aktarmalı miami ye uçuyorum. Roma dan miami ye koltuk seçtim. Fakat İstanbul roma yı tıklayınca şu yazı çıkıyor. "This fight requires a change of planes and the seat map is not available." flight yerine fight yazmışlar yanlışlıkla heralde. Şuan koltuk seçemiyorum. Sorun olurmu? ne yapmalıyım? Ayrıca muslim meal seçenekleri tam olarak nerde bulamadım.
Uçak değişeceği için dolayısı ile koltuk planıda hazır değil.Belli olur olmaz seçeneğin açılacağını düşünüyorum.En kötü ihtimal havalimanında check ın de alırsın numaranı..![]()
Napolyona özenmeden önce, ara...ara...ara !!! TW ARAMA KONSOLU
VİZE BİTİŞ TARİHİ VE MAKSİMUM KALMA SÜRESİ
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Havalimanına indikten sonra nasıl gideceğiz? diyorsanız bu konu tam size göre
Arkadaşlar konuyu dağıtmayalım lütfenBiz renklerimizden şikayetçi oluyormuyuz
![]()
evet bnmkide aynı ingiltereye british airways ile gitcem. kontrol edeyim. sende direk linki varsa gönderirsen sevinirim. british airways ide yaptın mı aynı şekilde?
British airways in ki uçuştan 24 saat önce açılcak. Sadece AA da yapabiliosun onu. Linkini de veriyorum tıkla
eyw tşk ederimbi sorum daha var
AMERICAN AIRLINES - AA 6612
THU 10JUL ISTANBUL TR LONDON GB 0855 1100
ATATURK HEATHROW
NON STOP TERMINAL INTL TERMINAL 5 DURATION 4:05
NON SMOKING
RESERVATION CONFIRMED- N ECONOMY
ON BOARD: SNACK
BA 0675 FLIGHT OPERATED BY BA BRITISH AIRWAYS
EQUIPMENT:AIRBUS INDUSTRIE A320-100/200
biletim londraya kadar olan kısmında british airways in malzemeleri kullanılcak türü bişey diyo son tarafta bu ne anlama geliyor british airways in uçağı mı yoksa american airlines ın uçağı mı olacak bu
British Airways in uçağı olcak. İstanbuldan giderken dikkat et British Airwasy in uçuş numarasına bak.
AA uçağı olacak..
bi karar verin![]()
AMERICAN AIRLINES - AA 6612 sefer sayılı uçağını kullanacaksın. British in AA ile anlaşmasından dolayı böyle biri durum ortaya çıkıyor.Altta da not düşmüş zaten uçuş Brtisih tarafından işletiliyor diye..
Net bilgiye yine britishten ulaşmanda fayda var ama![]()
Uçuşun ayrıntılarını yolluyorum orda daha net görebilirsin.
Bu benim 12 Haziranda gitceğim uçuşun bugün ki ayrıntıları![]()
Ya da british airwaysin sitesindeki bilet bilgilerim.
![]()
arkadaşlar uçaktaki yerimizi uçak kalkmadan 24 saat önce seçmiyomuyuz chek in yaparken.bnm uçak 15 haziranda kalkıyo ben 14 haziran gibi seçebilirim diye billiodum deltayla uççam thy ile milano sonra ordan deltayla şimdiden seçebilir mjiyim??? yardımcı olursanız sevinirim
@ugur2041
Delta'nın sitesinden uçak yerini şimdi seçebilirsin. Sonrasında yapman gereken ise uçuşundan 24 saat önce check-in yapıp boarding pass çıktısını alman. Bu kadar.![]()
ben ankarada oturuyorum bu olay kafamı karıştırıyor check in yapıp boarding pass çıktısını illaki uçağa bineceğim yer olan atatürk havalanından mı almam gerekiyor ankaradan yada istanbulda herhangi başka biyerden alamıyormuyum. yada uçağa bineceğim zaman gidip alsam olmuyor mu acaip angarya olcak çünkü havaalanına git ordan geri dön sonra tekrar havalanına öbür gün bidaha gel heleki istanbul gibi biyerde![]()
Ya benim uçağım saat 8,00de thy ile kalkıyor milanoya daha sonra milanodan deltayla jfkya gidiyorum.dönüşte deltayla aktarmasız jfk istanbul. fakat koltuk seçerken milano- jfk jfk-istanbulu seçebildim ama ist-milanoyu seçemedim nedendir acaba bir bileninizz var mı??
air france ta koltuk seçimini nasıl yapıyoruz bilen varmı
sitesine girdim bulamadım tam olarak
air france ta koltuk seçimini nasıl yapıyoruz bilen varmı
sitesine girdim bulamadım tam olarak
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks