nerde ketchikankalar![]()
nerde ketchikankalar![]()
boş zamanımda alaska ile ilgili ketchikan ile genel yorumlar yapacağım, ege den bayağı arkadaş vardı ketchikan de.Şimdiden söyleyeyim bende alaskaya gitmeden önce burada balık fabrikalarına bakarken sanki las vegas daki otellere bakıyor zaannediyordum kendimiya şimdi.......
sen bakma 10000 dolar kazandım diyenlere tek tük öle kazananlar oluyo çok az onlarda... kul hakkını insanın biraz düşünmesi lazım buraya böyle şeyler yazarken..
ve şimdi tek bir şey söyleyeyim ALASKA=ŞANS formül budur çalış çalış kudur![]()
nereden bileceksin silahımın jarjörüne mermi yerine seni koyup deffalarca kalbime sıktığımı
Ketchikan Philips 'e giden var mi arkadaslar varsa özelden mesaj atabilir mi?
50 kisi var... Sen gidiyorsun sanırsam peki ds belgen geldi mi.
Ben de Ketchikan'a gidiyorum. Forumda bir sürü konuya yazdım ama kimse cevap vermedi ya da ben çok çabuk cevap bekliyorumE.C Phillips'e gidiyorum vizemi aldım, çalışma belgem geldi uçak bileti arıyorum şu anda. bayağı bir türk olacak sanırım orada bu sene. Benim ilk gidişim olacak bu arada. Apar topar iş sözleşmesini imzaladık pasaport çıkarttık vize aldık. sonra bu forumu okumaya başladım moralim bozuldu resmen. ama geri dönüş yok artık hayırlısı diyelim.
Niye moralini bozuyorsun? Evet, çalışma şartları zor ama inan iki haftada insan vücudu her türlü duruma ayak uyduruyor. Ben giderken yanıma pharmaton denen vitamini almıştım tavsiye üzerine. İşe yaramaz diye düşünüyordum ama şunu söyleyeyim, deyim yerindeyse insanı domuz gibi yapıyor. Cidden acayip işe yaradı. Bir de Şimdiden karamsarlığa başlarsan orada işin zor söyleyeyim![]()
Yorumların biraz içimi rahatlattı sağolMoralimi bozma sebebim işlerin ağır olması ya da şartlar vs değil. Forumda genel olarak ilk defa giden kişiler hakkında hiç iyi şeyler yazılmamış o yüzden. Benim aklımda bir senedir Alaska var zaten, kendimi kafa olarak tamamen hazırladım oranın şartlarına. Fakat gidip çalışmadan geri dönenler, kovulanlar vs. insanın biraz moralini bozmuyor değil yoksa günde 20 saat çalışmaya razıyım
![]()
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks