Work and Travel
Toplam 44 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Ketchikan ; AK

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    14

Alıntı kzpmaza Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben de Ketchikan'a gidiyorum. Forumda bir sürü konuya yazdım ama kimse cevap vermedi ya da ben çok çabuk cevap bekliyorum E.C Phillips'e gidiyorum vizemi aldım, çalışma belgem geldi uçak bileti arıyorum şu anda. bayağı bir türk olacak sanırım orada bu sene. Benim ilk gidişim olacak bu arada. Apar topar iş sözleşmesini imzaladık pasaport çıkarttık vize aldık. sonra bu forumu okumaya başladım moralim bozuldu resmen. ama geri dönüş yok artık hayırlısı diyelim.

Niye moralini bozuyorsun? Evet, çalışma şartları zor ama inan iki haftada insan vücudu her türlü duruma ayak uyduruyor. Ben giderken yanıma pharmaton denen vitamini almıştım tavsiye üzerine. İşe yaramaz diye düşünüyordum ama şunu söyleyeyim, deyim yerindeyse insanı domuz gibi yapıyor. Cidden acayip işe yaradı. Bir de Şimdiden karamsarlığa başlarsan orada işin zor söyleyeyim

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı Night terror Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Niye moralini bozuyorsun? Evet, çalışma şartları zor ama inan iki haftada insan vücudu her türlü duruma ayak uyduruyor. Ben giderken yanıma pharmaton denen vitamini almıştım tavsiye üzerine. İşe yaramaz diye düşünüyordum ama şunu söyleyeyim, deyim yerindeyse insanı domuz gibi yapıyor. Cidden acayip işe yaradı. Bir de Şimdiden karamsarlığa başlarsan orada işin zor söyleyeyim
    Yorumların biraz içimi rahatlattı sağol Moralimi bozma sebebim işlerin ağır olması ya da şartlar vs değil. Forumda genel olarak ilk defa giden kişiler hakkında hiç iyi şeyler yazılmamış o yüzden. Benim aklımda bir senedir Alaska var zaten, kendimi kafa olarak tamamen hazırladım oranın şartlarına. Fakat gidip çalışmadan geri dönenler, kovulanlar vs. insanın biraz moralini bozmuyor değil yoksa günde 20 saat çalışmaya razıyım

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 3 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 3 misafir)