Work and Travel
Sayfa 2 Toplam 2 Sayfadan BirinciBirinci 12
Toplam 47 adet sonuctan sayfa basi 31 ile 47 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Pedicap işi

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    19

elt de pedicap a öğrenci yollamıyomuş
    çünkü öğrenciler arasında çok rekabet oluyomuş
    hiç para kazanamıyomuş öğğrenciler
    dönünce sürekli şirkete küfür ediyolarmış

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı jackass Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    elt de pedicap a öğrenci yollamıyomuş
    çünkü öğrenciler arasında çok rekabet oluyomuş
    hiç para kazanamıyomuş öğğrenciler
    dönünce sürekli şirkete küfür ediyolarmış
    allah allah kazanan kazanıyodu kardeşim biz nasıl kazandık geldik hemde new york gibi bir yerde 500 pedi cab in oldugu bir yerde kazanamayanda oldu tabi ama o onun sorunu zaten arkadaslar kolay bir iş olsa herkez yapardı
    taktınız bir rekabet gidiyo rekabet her yerde war çan eğrisi değil mi not sisteminiz iş hayatına atılın bi rekabeti orda göreceksiniz pedi cab teki rekabete rekabet demem ben

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    19

İi yapıyolarmış

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

ben satın alıp kirlayacam hemden kendim yaparım

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    19

Standart Jackess Duy Sesimiii Kardeş:)

ARKADAŞLAR AFFINIZA SIĞINARAK YAZIYORUM KONU DIŞI BİŞEY AMA JACKESS e ulaşmam lazım

jackass diğer konuda okudum da ds ini mart 27 de ulaşmış peki nezmn geldi arkadaşın dediği gibi 2 haftada geldimi??? benim formlarım 10 nisanda ulaşmış nezmn gelir ona gore vize tarihleri seccem bi cvp atarsan cok sevınırım

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Standart izmirege

selamlar arkadaslar ben yenı uyeyım ve sıteyı cok sevdım....

izmirege arkadasım mail attım sana bana ulasırsan sevınırım

benden izmirdenım buarada

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

ege sen daha önce yapmışsın, anlatır mısın biraz pedicab liği, ben de bu yaz new york ta yapıcam. özellikle new york ta pedicab lik yapmak nasıl? yorucu bir iş mi? kazancı ortalama olarak ne kadar? müşterilerle anlaşmak, yol bulmak konusunda sıkıntı çektin mi?

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

merhaba ben türkiye ankaradan arıyorum amerikaya gelmeye niyetliyim marka tasarımcısıyım bi müşterim var new jersey deymiş bu konular hakkında beni bilgilendirebilirmisiniz şimdiden teşekkürler
    msn adresim bygrafiktasarim

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

arkadaşlar ben bu yıl biakç arkadaşım ile san diegoda pedicab yapmaya karar verdikl.şirket fln hepsini ayarladık.ancak arkadaşlarımın pedicab ile çalışan arkadaşlarıyla konuşustumuzda bize hiç önermediler.birincisi çok pedicab varmış taksi gibi sıra bekliyormuşsun.biçoğu turk olduğuından herkes çakalmış.sırayı bozan sıraya uymayan tartışmöa çıkaran çokmuş.bisikletlerin lastiği kopuyormuş zincirini koparanlar olyormuş.ayrıca bu işte paran garanti olmadığından herzaman stresli oluyormuşsun.gittiğin gibi kalacak yer ilk haftalık pedicab kirası ehliyet parası ilk hafta masrafını sayarsan, ilk hafta cebinden 600-700 dolar civarı bir para çıkıcak cebinden.buyuzden biz tamamiyle pedicab işinden vazgeçtik zaten new yorkta getirilen yasalarla pedicab sayısı yarıdan daha aza düşürüldü ve ehliyetini almak için öncelikle new york ehliyetine sahip olmak gerekiyor.yani gidip te orda ehliyetsiz kalma oranı yuksek ayrıca san diegodan çok daha kalabalık olduğunda göze batıp polislere yakalnam sonrasında çok yuksek bir mebla ödeme tehlikesini de unutmayalım.siz de tekrar düşünün derim ben

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Peki Bu Yaz Yani 2008 De San Dıego Da Pedıcab Yapıcak Olan War Mı??

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

pedicab patlıcak bu sene bence

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

patlıcak derken??

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

İyi günler. Ben bu yaz NY'a gidiyorum. İş yerim six flag NY. Lakin six flag hakkında hiç iyi şeyler duymadım. NY içinde kalıp pedicap işi düşünüyorum. Haziran 13te oradayım inş. Bu yıl oradaki pedicapçi sözleşme vermiyormuş zaten. Sorum şu. Sürücü ehliyetim var. Bunun dışında bana ne gerekiyor. ne yapmalıyım. Şimdiden teşekkür ederim.

Üstad
    Tecrübe Puanı
    26

Alıntı mehmetaliarici Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İyi günler. Ben bu yaz NY'a gidiyorum. İş yerim six flag NY. Lakin six flag hakkında hiç iyi şeyler duymadım. NY içinde kalıp pedicap işi düşünüyorum. Haziran 13te oradayım inş. Bu yıl oradaki pedicapçi sözleşme vermiyormuş zaten. Sorum şu. Sürücü ehliyetim var. Bunun dışında bana ne gerekiyor. ne yapmalıyım. Şimdiden teşekkür ederim.
    http://www.turkishwat.net/forums/six...e-ny-t829.html

TW Üstün Hizmet Watçısı
    Tecrübe Puanı
    18

sanırım pedicap ten malı götüren götürdü zamanında benimde birçok arkadaşım sağlam paralarla döndü,pedicap in pedicap olduğu zamanlar

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

benim duyduğum bu sene wat öğrencileri dışında kalan kişilere pedicab yaptırılmayacakmış san diegoda yani pedicab oranı baya bi düşücekmiş, dolayısıyla bu sene san diegoda pedicab yapıcakların çok para kazanma ihtimalleri yüksek..

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

valla arkadaslar ben gecen sene gittim san diegoya kazandıgım para ancak giderleri karşıladı,işin çakalı olmanız gerek her ay 800dolar bisikletkirası 350dolar ev kirası 350dolar yemeğe içmeye gitse aylık yaklaşık 1500dolar masrafınız var en az! günde 100dolar kazansanız ki sadece cuma cumartesi iyi iş oluyor, pazar pazartesi gunu 20dolarla eve döndüğümü biliyorm aylık 3000dolar eder ucak bileti program ucretini düşün bakalım ne kdr kardasınız? ayrıca bide amerikayı gezicem diyosanız vay halinize öle herkesin dedği gbi para kazanmak kolay değil

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)

Bookmarks