Work and Travel
Toplam 47 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Pedicap işi

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Standart pedicab mi ?

selam arkadaslar , ben marmara universitesindenim , 2 defa katildim wat..ilave yapmak istiyorum bu konuda..
    pedicab isinde en onemli nokta , bu isi secen kisinin profili.. ingilizce , insan iliskileri , sicak kanlilik , giriskenlik kazanci direk etkileyen faktorler ..
    firmalar bu isin detaylarini bilmedigi icin her isteyeni gonderip baslarina is acmislar ve o insanlarida zor duruma sokmuslar gordugum , duydugum kadariyla .. isin dezavantajlari olabildigi kadar , becerebilenler icin super denebilecek avantajlarida war . bu isi newyorkda son 2 yaz donemi boyunca yaptim ve gecen yaz bir organizasyon duzenleyip , cevremden , arkadaslarimdan , onlarin arkadaslarindan bi grup olusturdum , onlarinda bu isten para kazanmasina vesile oldum kisacasi .. yani o kadar olumsuzlugundan bahsettiginiz bu isin benim hayatima dogrudan ve cok olumlu etkisi oldu .. tabi tekrar soyluyorum bu tamamen gidecek insanin profiline bagli degisir .. yani yaz tatili zehirde olabilir , en keyifli wat ogrenciside olunabilir ..

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Standart Pedicap

slm arkadaşlar yazdıklarnızı okudum teker teker ve bende bu sene bedicap işini düşüyünüyorum wat programıyla .....ama benim için önemli olan ingilizce
    İNGİLİZCEMİZİ GELİŞTTREBİLİRMİYİZ EN ÖNEMLİSİ O ..............CEVAP İÇİN ŞİMDİDEN TEŞEKÜRLER

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Standart hey i know you:)

mehmet sensin demi?
    Alıntı newyorker Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    selam arkadaslar , ben marmara universitesindenim , 2 defa katildim wat..ilave yapmak istiyorum bu konuda..
    pedicab isinde en onemli nokta , bu isi secen kisinin profili.. ingilizce , insan iliskileri , sicak kanlilik , giriskenlik kazanci direk etkileyen faktorler ..
    firmalar bu isin detaylarini bilmedigi icin her isteyeni gonderip baslarina is acmislar ve o insanlarida zor duruma sokmuslar gordugum , duydugum kadariyla .. isin dezavantajlari olabildigi kadar , becerebilenler icin super denebilecek avantajlarida war . bu isi newyorkda son 2 yaz donemi boyunca yaptim ve gecen yaz bir organizasyon duzenleyip , cevremden , arkadaslarimdan , onlarin arkadaslarindan bi grup olusturdum , onlarinda bu isten para kazanmasina vesile oldum kisacasi .. yani o kadar olumsuzlugundan bahsettiginiz bu isin benim hayatima dogrudan ve cok olumlu etkisi oldu .. tabi tekrar soyluyorum bu tamamen gidecek insanin profiline bagli degisir .. yani yaz tatili zehirde olabilir , en keyifli wat ogrenciside olunabilir ..
    ayrica newyork a bu is icin gidecek birileri warsa zenk pedicab ve osman zenkten uzak dursun .. adam turk asilli yahudi olarak aniliyor .. simdilik bu kadar ilave bilgi isteyene yardimci olurum ..

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)

Bookmarks