Work and Travel
Sayfa 2 Toplam 3 Sayfadan BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu
Toplam 102 adet sonuctan sayfa basi 31 ile 60 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Armada Grandee

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Şu anda ben de kayıt oldum armadaya.Beklentilerime cevap veriyolar,memnunum. Şu ana kadar bi aksilik olmadı. İnşallah bundan sonra da olmaz. Bi gidelim sağsalim de ordan yazarız artık olumlu olumsuz eleştirilerimizi daha geniş kapsamlı olarak bu konu hakkında

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

bu firmayla giden arkadaşlar tamam burdayken iyiydi herşey,peki sonra nasıl geçti yada geçiyor,halen sorunsuzmu bilgilendirirseniz bizi

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

bence bu şirketle giden arkadaşlar edebiyete intikal etti hiçbirinden ses çıkmıyo

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

ben su anda amerikadayim halen armada grandee ile gittik sirketimle ilgili herhangi bir problem yasamadimm her zamn ilgilendiler emailler atarak durum sordular vergilerin geri odemesi ile ilgili bilgileri paylastilar gercekten her yonuyle dortdostluk bir firma armada grandee tesekkurler yeniden

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Amerikaya giderken cok yardımcı oldular orda acıkta kalmadım hersey icin cok tesekkürler
    ARMADA GRANDEEEEE
    Konu barasorlu tarafından (03-11-2008 Saat 03:53 PM ) değiştirilmiştir.

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    20

Gitmeden önce yazdık, gidip gelince de bir şeyler yazmak şart oldu.
    Amerika'dayken sizi ziyarete gelen temsilcisi olan başka bir şirket yoktur sanırım. Ayrıca Amerika'dayken şirkete mail atmadığım için herşey yolunda mı diye merak edip mail atmışlar. Yalansız, dolansız, dürüst bir iş yapıyorlar. Ben kefilim.

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Ben 2 kez gıttım WAT a ... 2. sınde armada ıle gıttım... ılk gıttıgim sırkete nazaran daha cok ılgı ve duzenlılık vardı... her ıkı sırkette de bılet konusunda sorun yasamadım ucuz bılet bulabıldım...ılk sırketım kayıt olana kdr cok ılgılendı ondan sonra hep ben onları atamak zorunda kaldım... armada da ıse hep ılgı vardı-hep onlar aradı benı...ben herkese tavsıye ederım armada yı... hatta armada amerıka dakı bazı bolgelere, ogrencılerın sorunlarını cozmek ıcın sırket sorumlusu gonderıyor, eger bu bolgelere gıdersenız bence hıc problem yasmassınız...karar sızın...

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Standart armada grandee

arkadaşlar dün ankarada armada grandee ofisinde akın abiyle görüştükten sonra 250$ ön kayıt ücretimi yatırıp kaydımı oldum

umarım vizeyide alıp yazın amerikada sorunsuz bir tatil yapabilirim

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Alıntı espiyon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar dün ankarada armada grandee ofisinde akın abiyle görüştükten sonra 250$ ön kayıt ücretimi yatırıp kaydımı oldum

umarım vizeyide alıp yazın amerikada sorunsuz bir tatil yapabilirim
    hayırlı olsun kardeşim.öncelikle sana tavsiyem eğer yabancı dilini geliştirmek ve para kazanmak öncelikli hedeflerinse işini değiştirmen olacak. çünkü armada oraya çok fazla türk öğrenci gönderiyor. ben geçen yaz oradaydım. hiç bir beklentim karşılandı diyemem. keyif almadım da diyemem. çünkü yeteri kadar eğlendim çok ii arkadaşlıklar edindim ancak bi süre sonra türkiyedemiyim amerikadamıyım anlayamadığımı farkettim. parkta çok fazla çalışan olduğundan dolayı eve göndermeler başlıyor bi süre sonra.overtime yapamıyorsun.ve kazandığın para ancak yemeğine yoluna yetmeye başlıyor. bölge çok fazla yağmur alıyor dolayısıyla park sık sık tatil ediliyor. anladğım kadarıyla ilk kes gidiyorsun.ilk gidenler için çok ii bir yer.güvenli dostcanlısı küçük bir yer. ancak dediğim gibi hedeflerin varsa eğer az türkün olduğu sıcak ve iyi para veren bir yer seç yol yakınken dön.
    Her ne söylersen söyle senin bildiğin, karşındakinin anladığı kadardır...
    Mevlana Celalleddin Rumi

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

Standart 100 Ogrenciyi ucretsiz gonderen firma

Armadanin 100 ogrenciyi ucretsiz gonderecegine dair reklamlar var.Nasi yani? Bu ogrenciler CIEE taraindan secilip gonderilmeyecek mi? CIEE`nin de Turkiyede yanilmiyorsam 3 tane temsilcisi var.Simdi CIEE bu 100 ogrencinin tamamini sadece Armadadan mi sececek?

Üstad
    Tecrübe Puanı
    26

CIEE'nin düzenlemiş olduğu bu organizasyonuna Türkiyedeki acentalarından sadece 2'si katıldı. Bunlar Advis ve Armada Grandee. Bu iki şirkete 31 Ocak'a kadar önkayıt yaptıracak öğrenciler arasından 100 kişi çekilişle ücretsiz olarak gönderilecek.

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Arkadaşlar bende bir kaç arkadaşımla birlikte Armada Grande'yi tercih ettik, bunun sebebine gelirsek adam akıllı 3 firmayla gerçek anladamda oturduk araştırmasını yaptık, bunlar watexperience dieri campus ve armada idi. Armada en tutarlı ve çok samimi geldi, ki en önemlisi ise sponsor firmanın turkçe call centar'ının bulunmasıydı. ve sözleşmesinde 2. işi ile ilgili maddesinin bulunmasıydı.

Siteden Uzaklaştırıldı
    Tecrübe Puanı
    0

Yani bilemiyorum ama bana biraz saçma geldi. Neden 100 kişiyi ücretsiz göndersinler ki o kadar firma var herkes ücretsiz ücretsiz yazıyo peki kim para kazanıyo hele biri globalmi ne bana çok komik geldi kaç kişi gönderiyor ki 200 küsür kişiye burs veriyor bence bunlar komik reklamlar ve ne olursa olsun böyle raklam yapan firmalarla gitmeyi düşünmüyoruz biz

Üstad
    Tecrübe Puanı
    26

Alıntı senemenes06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yani bilemiyorum ama bana biraz saçma geldi. Neden 100 kişiyi ücretsiz göndersinler ki o kadar firma var herkes ücretsiz ücretsiz yazıyo peki kim para kazanıyo hele biri globalmi ne bana çok komik geldi kaç kişi gönderiyor ki 200 küsür kişiye burs veriyor bence bunlar komik reklamlar ve ne olursa olsun böyle raklam yapan firmalarla gitmeyi düşünmüyoruz biz
    senemes06,

Zaten 100 kişiyi ücretsiz gönderen şirketler değil, onların sponsorları. Şu mesajı yazman bence çok ucuz olmuş. Burdaki firmaları karalamaya geldiğin, aynı ip adresinden almış oldugun şu 2. üyelik ile ortaya çıkıyor. Yazdığın tğm mesajlarda şirketler ile ilgili yorumlar var. Senin gibi buraya reklam yapmaya yada şirket karalamaya gelen üyelerin hangi amaca hizmet ettiğini gayet iyi biliyoruz. Bu şekilde devam edersen üzgünüm seni uzaklaştıracağım forumdan. Her ne kadar tarafsız olsakta buradaki firmaların haklarını korumakta görevimiz.

Mesajlarını (birkaçı hariç) sildim. Özel mesajların denetim altına alındı. Sana tekrardan başlama şansı veriyorum. Bakalım ağzındaki baklayı çıkarmadan ne kadar dayanabileceksin.

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Standart Armada Grandee

merhaba arkadaşlar
    bende geçen sene armada grandee firması aracılığı ile wat programına katıldım. amerika da new york eyaletinde lake george kasabasında Six Flags Great Escape parkında ride opeartör çalıştım.
    bu programa katılamaya geçen sene nisan ayının 15 civarı karar verdik. ve bi arkadaşımın tavsiyesi üzerine armada grandee ye gittik ve akın bey ile görüştük. kendisinin bize verdiği bilgiler dahilinde gitmeye karar verdik. gitmeden önce bize amerika daki çalışcağımız park hakkında, konaklayacağımız yerler hakkında, alacağımız ücretler hakkında bilgiler verdi.
    gittikden sonra bize vaat edilen hemen hemen herşey gerçekleşti.
    türkiye deki vize alma ve diğer işlemler çok kolay oldu. bu konuda armada grandee nin çok başarılı olduğunu söyleyebilirim.

dediğim gibi amerika da bize armada grandee firması ve akın bey tarafından vaat edilen hemen hemen herşey gerçekleşti. fakat bizim kadar şanslı olmayan arkadaşlarımız da oldu. konaklama konusunda ve alınan ücret konusunda sıkıntı şeken arkadaşlarımız da oldu.

buna rağmen özellikle tüm amerika bazında giden öğrencileri ile kendimi kıyasladığım zaman iyi durumda olduğumu düşünüyorum.
    wat konusunda seçilecek olan danışmanlık şirketi çok önemli.
    ben ve 3 arkadaşım armada grandee firması ile gittik ve memnun kaldığımı söyleyebilrim.

seçilecek olan danışmanlık firması yanında seçilecek olan işte çok önemli. çünkü firma ne kadar iyi olursa olsun seçtiğiniz iş sizi tatmin etmiyorsa seçilen şirketin bi önemi kalmıyor. geçen sene bizimle aynı yerde çalışıpta armada grandee firması ile gelip de memnun olmayan arkadaşlarımızda oldu.
    bu neden le gitmeden önce seçilecek olan işi titizlikle incelemenizde yara var.
    overtime, saatlik ücret, gidilecek olan şehirdeki sosyal hayat. bütün bunlar amerika da karşılaşacağınız problemlerden sadece birkaçı

hangi şirket olursa olsun, ne işi olursa olsun umarım hayatınızda böyle bir amerika macerası olur.

benim oldu ve çok mutluyum.....

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

bugün itibariyle, bedava işlem görecek 100 öğrenci listesi yayınlanmıştır.
    http://www.armadagrandee.com/

başka bir şirket bize o 100 kişinin bütün dünyadan seçildiğini türkiye'de en fazla 3-4 kişinin seçileceğini felan söylemişti.
    2009 Work and Travel

Avalon, New Jersey.

Sorularınız için pm atınız...

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

bizim gruptan bi arkadaşa da çıktı baştan anlaşmıştık,çıkarsa kalanı paylaşırız diye.hepimize yaradı yani

Siteden Uzaklaştırıldı
    Tecrübe Puanı
    0

bedava cıkanların yorumlarını beklıyorum

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı amerikan eagle Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bedava cıkanların yorumlarını beklıyorum
    biz üç arkadaş kayıt olduk. ikimize çıktı. ancak okuldan transkripti geç aldık. ve ne yazık ki bedava çıkan arkadaş notundan dolayı gitmekten vazgeçti. daha doğrusu zorunda kaldı
    2009 Work and Travel

Avalon, New Jersey.

Siteden Uzaklaştırıldı
    Tecrübe Puanı
    0

armada grandee 12 gunde ds formunu getırttı hemde bıze ıkı hafta ıcınde gelır dedıler ama 12 gun sonra bızı arayıp ds ınız gelır dedıler
    ds formunda ogrencılerın yazdıklarını gorunce sok oldum ve burda belırtmek ıstedım

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Standart Armada grandee maasli staj

merhaba ben armada grandee ile amerikada maasli staj icin gorusmekteyim arastırmalarıma gore sirket wat icin iyi bir isme sahip
    ancak staj konusunda herhangibi bir bilgi bulamadım sirketle ilgili.
    academix,global,united towers ide gezdim hepsinden fiyatlar aldım, ancak bu sirketin staj ucreti digerlerine gore 1000 dolara kadar daha ucuz olması sirkete guvenmem konusunda canımı sıktı. herhangi bir olumsuz durum mu var da mı fiyatı digerlerine gore boyle gibisinden.
    bu sirketle daha onceden tecrubesiolan DENEYİMLİ watcıların yardımlarını bekliyorum sirket hakkında
    herkese iyi gunler

Site Yöneticisi break - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puanı
    10

Alıntı eski Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    merhaba ben armada grandee ile amerikada maasli staj icin gorusmekteyim arastırmalarıma gore sirket wat icin iyi bir isme sahip
    academix,global,united towers ide gezdim hepsinden fiyatlar aldım, ancak bu sirketin staj ucreti digerlerine gore 1000 dolara kadar daha ucuz olması sirkete guvenmem konusunda canımı sıktı. herhangi bir olumsuz durum mu var da mı fiyatı digerlerine gore boyle gibisinden.
    bu sirketle daha onceden tecrubesiolan DENEYİMLİ watcıların yardımlarını bekliyorum sirket hakkında
    herkese iyi gunler
    Ne kadar fiyat verdiler arkadasim ? Bende 2 sene sonra internship dusunuyorum isimi kendim bulucam insallah .
    # Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...

# Internship in Israel: 2011 ...

# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...

# Retired Worker & Traveler: 2013 ...

# Maldive Island: 2016

# II. Europe Trip: 2017

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

Alıntı eski Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    herkese iyi gunler
    armada'nın wat departmanı diğer departmanlardan (yurt dışı eğitim, staj vs) bağımsız çalışıyor desem yanlış olmaz heralde.wat departmanındaki danışmanlara dil kurslarıyla ya da stajla ilgili bir soru sorduğumuz zaman kendilerinin yeterli bilgiye sahip olmadıklarını söyleyip, ilgili kişilere yönlendiriyolarlar.yani herkesin uzmanlığı farklı.
    o yüzden armada'nın wat yapmış öğrencileri olarak, bizim memnun olmamız, diğer departmanların aynı kalitede çalıştığını göstermez bence.bu sadece senin için iyi bir referans olabilir.ama ben armada wat konusunda başarılı olduğu için sana şirketimi tavsiye edip yönlendirmek istemem.
    o yüzden bence wat öğrencilerinin değil, staj yapan öğrencilerinin görüşlerini alman daha iyi olur.

Siteden Uzaklaştırıldı
    Tecrübe Puanı
    0

armada grandee stajları dırek ciee nın database nden ogrencılere sunuldugu ıcın dıgerlerıne gore daha ucuz dıger fırmalar bılıdıgm kadarıyla her bır staj ıcın ayrıyeten staj yerlerıne para oduyorlar ama onların seceneklerı cok oluyor sadece database dekılerı sunanlarında fıyatları uygun oluyor

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

bu yaz armada ile gittim. gitmeden bayağı bir araştırmıştım, gerek forumdan gerek insanlardan. gidip yüz yüze görüştüğüm 4 şirketten biriydi.
    güzel bir tercih yaptığımı ve değdiğini orada anladım. 1 hafta içinde DS formum gelmişti. amerika'da da hiç bir problemim olmadı...
    2009 Work and Travel

Avalon, New Jersey.

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

armada dusunen ızmırdekı arkadaslar grup ındırımden yaralanmak ıcın irtibata gecelım

Site Yöneticisi
    Tecrübe Puanı
    10

ben de bu sene gitmeye karar verdim sanirim 2010 yazi veya sonbahari gibi staja gitmeyi dusunuyorum

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

Bu şirketi seçtim, ilk defa katılımım olacak wat programına. Hayırlısı olur inşallah.

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

bende bu şirketi seçceğim haftasonları bile hatta gecenin bi vakti maillere hızlı cevap verebiliyorlar. daha görüşmeye gitmeden +1

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

bende yarın bu şirket ile görüşme yapacağım

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 4 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 4 misafir)