arkadaşlar dün ankarada armada grandee ofisinde akın abiyle görüştükten sonra 250$ ön kayıt ücretimi yatırıp kaydımı oldum
umarım vizeyide alıp yazın amerikada sorunsuz bir tatil yapabilirim![]()
arkadaşlar dün ankarada armada grandee ofisinde akın abiyle görüştükten sonra 250$ ön kayıt ücretimi yatırıp kaydımı oldum
umarım vizeyide alıp yazın amerikada sorunsuz bir tatil yapabilirim![]()
hayırlı olsun kardeşim.öncelikle sana tavsiyem eğer yabancı dilini geliştirmek ve para kazanmak öncelikli hedeflerinse işini değiştirmen olacak. çünkü armada oraya çok fazla türk öğrenci gönderiyor. ben geçen yaz oradaydım. hiç bir beklentim karşılandı diyemem. keyif almadım da diyemem. çünkü yeteri kadar eğlendim çok ii arkadaşlıklar edindim ancak bi süre sonra türkiyedemiyim amerikadamıyım anlayamadığımı farkettim. parkta çok fazla çalışan olduğundan dolayı eve göndermeler başlıyor bi süre sonra.overtime yapamıyorsun.ve kazandığın para ancak yemeğine yoluna yetmeye başlıyor. bölge çok fazla yağmur alıyor dolayısıyla park sık sık tatil ediliyor. anladğım kadarıyla ilk kes gidiyorsun.ilk gidenler için çok ii bir yer.güvenli dostcanlısı küçük bir yer. ancak dediğim gibi hedeflerin varsa eğer az türkün olduğu sıcak ve iyi para veren bir yer seç yol yakınken dön.
Her ne söylersen söyle senin bildiğin, karşındakinin anladığı kadardır...
Mevlana Celalleddin Rumi
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks