Ben 8 in de Houston da olacağım ekonomik olarak sence nasıl gitmeliyim galvestona nasıl gidilir?
Ben 8 in de Houston da olacağım ekonomik olarak sence nasıl gitmeliyim galvestona nasıl gidilir?
Without music, life would be a mistake. Friedrich Nietzsche
nerde kalacaksin? University apartments da kalacaksan kisi sayisina bagli olarak 50-100 dolar arasi bir ucrete goturuyorlar.
cok tavsiye etmiyorum. Zira beni hava alaninda 6 saat mahsur biraktilar dedikleri saatte gelmediler. taksiler var 100-150 dolar arassi bir ucrete goturuyorlar. Siki pazarlik yapmak gerekiyor. arac kiralamak mantikli olabiliyor.tek yon kiralama orta seviye bir arac 125 dolar civaridir. Ilk banka hesabi acmak vb isler icin arac lazim olacak. O yuzden arac kiralamak mantikli....arac kiralarken de enteprise olmasi gerek kesinlikle...Cunku bir tek enterprise var galvestonda. bunun disinda greyhound ile de ulasim var. Galveston merkeze getiriyor.ordan yine pelikan adasina taksi tutmak gerekiyor.100 dolari bulur o da ama tavsiye edilmeyen bir yontemdir. bunlardan birini sec iste yaw.....![]()
2013 self WAT katılımcısı olmayi cok istiyordu ama tekrardan full gidiyor. Olaya gel....
Enterprise in sitesine girildiğinde , tek yön kiralamayı seçtiğinde pick up için george bush havaalanını seçtikten sonra return için de 'at select airport only' diyor yani 'Galveston' çıkmıyor. Arabayı illa havaalanına mı bırakmak gerekiyor yoksa , Galveston çıkmasa da biz Galveston daki enterprise bırakabilirmiyiz ?
Enterprise var havalimaninda rahat ol.
Galveston ici ulasim da 1 dolar verip sanirim gun boyu sinirsiz olarak otobusleri kullanabiliyorsun.Cok kullanisli degil yalniz otobusler onu soyliyim. 40 dakkada bir filan geliyor otobusler.Ama walmarta filan gittiginizde cok iyi oluyor.7 numaraydi sanirim pelican island a giden.Tam hatirlamiyorum.
websitesi de bu
Island Transit
Ben de kontrol ettim dedigin gibi gorunuyor. onumuzdeki hafta ogrenirim kesin olarak. araci havalimaninda aldiginda havalimaninda birakma diye bir zorunluluk duymadim daha once. Ama havalimanlari aktif olarak calistigi icin websitesindeki bir eksiklik olabilir.
Zira gecen sene galvestondan kiraladigimiz araci 3 gun sonrasinda dallas airporta birakmistik.Sanmiyorum oyle bir kural oldugunu. Ama ben yine de kesin ogrenirim. Size soylerim.
Konu captain89 tarafından (19-04-2013 Saat 12:32 AM ) değiştirilmiştir.
2013 self WAT katılımcısı olmayi cok istiyordu ama tekrardan full gidiyor. Olaya gel....
Seçenek çok fazla ama araç kiralama harici pek de hoş güzükmedi gözüme
erterprise var mı peki havalanında uğraştırmasın oda
Bir de galveston içi ulaşım nasıldır acaba?
Without music, life would be a mistake. Friedrich Nietzsche
Havaalanından Galveston a ulaşmak için alternatif bir yol gibi gözüküyor ;
GALVESTON LIMOUSINE SERVICE, INC. - Galveston, Texas
Slm arkadaşlar kısmetse bu sene midland\texasa gideceğim buraya daha önce giden veya texas hakkında bilgisi olan arkadaş var mı şimdiden teşekkürler herkese iiwatlar..
Şu anda 3 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 3 misafir)
Bookmarks