Vardir mutlaka yer![]()
Vardir mutlaka yer![]()
arkadaslar merhaba . ben 10 haziran da saat 2 de ordayım klm havayolu ile geliyorum . eğer o tarihte orda olacak arkadaslar varsa tanışalım. ben rainforest da çalışacagım .
arkadaslar merhaba. ben 10 haziran saat 2 de orda olacagım houstonda . sonra da galvestona işte. rainforest da çalışacagım . o tarihte orda olacak bi arkadasım varsa tanışalım veya oraya gideceklerle..
Captain ben arkadaşımla araba alıp las vegas san diego los angeles san fransisco fln baya gezicez sonra satıcaz new yorka gidicez ordada biraz geciez sonra dönücez. Orda konuşurz zaten de ne kadar çok insan o kadar hızlı yolculuk ederiz aynı zamanda masrafımz azalır.
Tamam ayrintilari orda konusuruz. Sizin is bitim tarihi ne zaman? benim 15 eylul. Eger oyle guzel bir plan yaparsak ben donus biletim olan new york un los angeles'a filan cevirebilirim. Oyle bir ihtimal var. Bunlar icin su an cok erken tabi de... Simdiden fikir alisverisi yapmak lazim....Tamam ayrintilari gorusuruz sonra.....
2013 self WAT katılımcısı olmayi cok istiyordu ama tekrardan full gidiyor. Olaya gel....
Buarada bende chicagodan houstona gicicem 7sinde.. Arkadaşla bir günde chicagoda gezmeye karar verdiikMaksat chicago gördük demek
Aynen ayrıntıları görüşecek çok vaktimiz olucakk =)
Beyler bende plesure pierdeyim 23 ünde gelicem kız arkadasımla görüşmek üzere... bu arada yurt işini nasıl hallettin sgb?
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks