tebrıkler makroklima cok sevındım darısı basımıza ınsallah iyi yazlar sımdıden =)
tebrıkler makroklima cok sevındım darısı basımıza ınsallah iyi yazlar sımdıden =)
hocam böyle konuşabiliyor musun yahu o birşey sormadan.Birşey demedi mi sana böyle diyince.Tam olarak nasıl gelişti dialog yazarbilir misin?Bende bugün girdim vize grsmesine Şeker kız candy e fazla soru sorma fırsatı tanımadan basladım konusmaya Hi,I'm Musa önce universitemi ardından okudugum bölümü ardından gideceğim yeri ve işi söyledim bana duymadıgından sanırım sadece işimi tekrarlattı bende söleyince ha okey gibi bişe dedi o kadar sonra işlemlerim bitti ve çıktım..Bi soruyla atlattım anlıcanz
Alamayan gözüne çarptı mı?
makro tebrik ederim, cok guzel gecmis gorusmen, darisi bizim basimiza... istanbulda girdin dimi gorusmeye?
Evet istanbul'da 4 seferde. baksana vize memuru bile tanıyor artık beni
yakında bı selamla hallettırırsın ısını makro
teşekkürler ve hayirli olsun makroklima
evet kalabalıktı turist olarak gitmek için bekleyende çoktu.walla zorla vermek için yırtnıyorlar desem yeridir.soruları yavas yavas 4-5 kere tekrarladıklarını duydum..bi soruda kızın bi kaç dk beklediğini o arada yetkilinin tekrar tekrar sordugunu gördüm.arkadaslarım sorulara yes no lu cwp lar verdi coguna ne dediğini anlamadan en çok duydugum sorular
Okulun,Bölümün kaçıncı sınıftasın,nie abd ye gidiceksin ve nereye gideceksin.ve bana sordugu gibi ne işi yapacaksın umdugumdan cok cok basitti walla
hadi hayirli olsun darisi basimiza )
walla benim sıra 162 ydi sms bi türlü numaram yanmıyordu 172 oldu yine yanmadı 182 oldu yine yanmadaı ben o arada Tombiş bayana gidip numaramın gelmediğini söledim trkce onlar biliyor zaten biraz bekle dedi bende tam karşısında oturuyodum bekledim..bayagı bi zaman geçdi yine sıra gelmeyince beni işaret etti gel die..O ara başladım mrb ben musa Adnan menders uni okuorum beden eğitimi dedim.bana işimi sordu onu söyledim fakat duymadı sanırım tekrar sordu soruyu ben anlamadım bu sefer farklı bişey dedi sandım.tane tane tekrarladı What is your job dedi cok basit bi cümle zaten bende işi tekrar ettim kısaca adını söeldm oke dedi..bu kadar işlemleri yaptı ii tatiller dedi gittim bende
ALAMAYAN HİÇ GÖRMEDİM,VERMEK İSTEMESELER ORDA ALAMICAK COK KİŞİ WARDI DİLDEN DOALYI WALLA COK BASİT ŞEYLERİ SÖYLEYEMEYEN AMA İNANIN HEP BİLİNEN BASİT SORULAR ADIN NERDE OKUYOSUN BÖLÜM NERE GİTCEKSİN NE İŞ YAPCAKSIN BEN HEP BUNU DUYDUM
Evet yeni pasaportum Antalya Posta Merkezine gelmiş inş bugun teslim ederlerde bende elçiliğe gönderirim bu hafta içinde vize alıp almadıgım belli olsun da şu bileti alayım.
Aynen abi gelse de bilet olaylarına girişsek artık .
Şu an pasaportum elçilikte sanırsam öğlene belli olur sonuç. Gene moralim bozuk red vermeseler bari yeşil alıpta red alan bir sürü kişi var ama bakalım nasip kısmet. Eğer vermezse üzülürüm bide pasaport çıkarttılar bana.
haberdar et bızı ozgur merak yaparım (:
bu arada bu saatten sonra degısmez yaaa sen aldın vızeyı darısı basımıza
ist.da vize daha kolay dediler dediler (ds'im gelirse umarım) ben de ist.a alma kararı aldım vize görüşmesini
valla bende oyle dusunuyordum ama kıbrıstan kalkıpta teyyyyy ıstanbula gıtmekte pek mantıklı gelmemeye basladı bana ben dırek burdan gırcem sımdılık bu yonde kararım
Vay arkadas ya aradım sırada sizin vize diyo pasaportumuz elimizde dediler ((
e tamam ıste daaa sıradaysa vıze ıcın en azından vızeyı basacaklar (:
daha yüksek ihtimal var (=
hadi bakalim ins
forum da ona benzer şeyler dikkatimi çekti bende bir hışımla bu kararı aldım. elbette öyle bir istatistik olduğuna ben de inanmıyorum (= ama kararlar değişebilir belli olmaz (=
anladim ins dedigin gibi hayirlisi olur hepimiz icin
simdiden hayırlı olsun Makroklima bende 1 nisanda vize görüşmesine gidecem turizm ve otel işletmeciligi hazırlık okuyorum ek kontenjandan geldigim için 2 vizeye girdim 1. vizeden 79 2. vizedende 79 aldim ingilizcemde bi problem yok acaba bi sıkıntı olurmu vizeyi alabilirmiyim şimdiden cok heyecanlıyım
Oh sonunda ya almışım vizeyi.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks