DS belgeni pasaportunla birlikte elçiliğe yollayıp vizeni isteyecek şirketin..
genellikle ds-2019 için senin imza atman lazım, geçtiğimiz yıl beni özellikle çağırıp imza attırmıstı şirketin...fakat bazılarıda senin yerine imza atabiliyor....
ds-2019 u şirketin sana pasaportunla birlikte geri verecek vizeyi aldıktan sonta....ds-2019 un olmadan amerikaya giriş yapamazsın...ds-2019 senin j1 vizen için bir ön koşuldur..çalışma izin belgendir....O eline gelince pasaportun gibi iyi bak ona....
Şirketin bulunduğu il dışındaki illerde okuyan öğrencilere kolaylık olsun diye atıyorlar şirkettekiler imzayı.
Ds 2019 ve Sevis'i sana geri gönderirler eğer ödemelerini tamamlamışsan,
aksi takdirde ödemeyi tamamladığında elden alabilirsin pasaportunu genellikle
Vizem de basılmış bugün
Benim de vizem basıldı geçen hafta
Benim DS'de 1 ay oldu daha gelecek. :S ne yapmalı ne etmeli ?
Oley ya, haftalardır yolunu gözlediğimiz ds'lerin sonunda bugün itibariyle ülkeye ayak bastığını öğrenmiş bulundum. Çok mutluyum çooooook
Hayırlı olsun roxelanne... 12 haziranda mı gideceksin işe?
Teşekkür ederim. Tam olarak kesin olmamakla birlikte şimdilik 12 ya da 13 ü gibi gözüküyor.
okul 12 sinde bitmiyor mu ayni gun mu ucacaksiniz eger sinav oolursa
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Is nasil secilir? Tum detaylariyla is secim kriterleri...
dikkatinden de bişiy kaçmıyor hiç hani Bu dönem sınavdan çok projelerle uğraştığımdan ötürü var olan bir iki tane finallerimin de erken bitmesi gibi bir durum söz konusu. Tabi bu durum benim için geçerli. Sonuçta karainci' nin de final takvimini değerlendirip ortak bir tarih belirlememiz lazım.
en kotu ihtimalle 12sinde bitecek. ama adamlara baslangic 15 haziran dedik ztn Roxelanne. endiseye mahal yok ..
Konu karainci tarafından (12-04-2010 Saat 10:23 PM ) değiştirilmiştir.
hmm bir soruya artik iki cevap gelecek belli
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Is nasil secilir? Tum detaylariyla is secim kriterleri...
iki ayrı kişiden de cevap alıyorsun, övüneceğine bir de şikayet mi ediyorsun.
six flags texas in ds leri gelmis adamlar hizli calismislar
hadi tüm six flags'cilerin gözü aydın olsun
Ohhh be...gelsinde kafamız rahatlasın artık...gidecekmiyiz gidemeyecekmiyiz bilelimde ona göre davranalım... bu arada bende six flags ciyim ama beni daha arayan olmadı...en iyisi yarın şirketi arayıp bir yoklasam iyi olacak...
ara kardes ara ama paranin genelde tamamini vermeden ds i vermiyorlar gelmedi falan diyebiliyorlar bizimki demedi ama diyen sirketler olabiliyor dikkat et
ben paramı tamamlayalı 1 ay oldu nerdeyse...bu zamana kadar sınavlardı projesiydi derken üstüne düşmedim ama artık üstüne düşme zamanı geldi galiba...
Fiesta, San Antonio'daki olan...ayrıca bende büyük ihtimal 12 yada 13 haziranda gidip 15 haziran'da başlıyacağım...
bizde 19 haziranda gelcez insallah 20 gibide baslariz artik
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks