Bu arada sormayı unuttum Utah'ta hava nasıl oluyor? yanımızda ne almamız gerekiyor tecrübeli arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
Bu arada sormayı unuttum Utah'ta hava nasıl oluyor? yanımızda ne almamız gerekiyor tecrübeli arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
cevap vericem ancak oncelikle konuyu okumani tavsiye ederim![]()
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Is nasil secilir? Tum detaylariyla is secim kriterleri...
Ins kardeşim bekliyoruz bakalım. Konuyu en baştan oku Ozgurun dediği gibi![]()
sen oku , eger bulamazsan sonra tekrar yazariz yine.
tüm sayfalardaki mesajları tek tek okudum ve notlarımı aldım. şimdi sormak istediğim 2 tane soru var
1- Travel için bi öneriniz var mı yaklaşık 15 gün travel yapacağım.
2- 2 hafta travel yapacak kadar para kazanabilir miyim orada.
bir sorum daha var sizce giderken laptop'umu almalı mıyım?
Sorularina soyle cevap vereyim ,
1) si sozlesmenizdeki en erken isi birakma tarihi nedir bilemiyorum ama eylul basi ise , 5 gunluk bir boslugunuz olacak. Park agustos sonunda hafta ici kapali olur cunku. O 5 gun icinde las vegas ve grand canyon turu yapabilirsiniz kolayca. Hatta yol ustunde zion ve bryce kanyonlari var. Onlari da gezersiniz. Doner hafta sonu calisir ve isten ayrilirsiniz. Sonra eger eger isterseniz california ya gidersiniz. 1 haftalik california sahil turu yaparsiniz. San francisco , san diego , los angeles turu. Bu yolculuklarinizi sahildeki pacific coast highway den yaparsiniz. Boylelikle tum sahil boyunu gezersiniz. Daha sonra da ucakla ny a gider , otobus turu yapabilirsiniz. 6-7 gun de orada geziliyor. Boston , Ny , Washington , Philadelphia , Niagara selalaesi gibi yerleri gezersiniz. 15 gun yeter yani. Buna yetecek parayi kazanirsiniz. Onu da belirteyim . Onemli nokta su , calisirken olabildigince dikkatli para harcayin. Alisverisinizi zorunlu durumlar disinda travel zamanina birakin.
2) Yeterli parayi kazanirsiniz merak etmeyin.
3) Laptop goturun bence. Lazim oluyor.
Herkese meraba arkadaşlar uzun zamandır girmiyorum. Hala çalışıyorum is güç malum. Burdan özgür e de bi selam cakim dedim anilarn canlanmistir simdi![]()
We ignore the ones who adore us , adore the ones who ignore us , love the ones who hurt us , and hurt the ones who love us...
Isn't it ironic ?
durumunuz nasıl ? çalışma saatleriniz , ortamınız ? Arkadaşlık nasıl? Bu arada supervisor Blanca ya çok selam söyle görürsen. Skycoaster , Spider tarafında çalışıyor. Hangi area ise artık bulursun![]()
Abi durum fena degil ya hergün double shift calisiyorum valla. Ortam da iyi 30 Türk var. Blancayi biliyorum öyle dolaniyo ortalıkta.Onun disinda sıksık supervizorlarla coordinatorlerle tartisiyorum zaten it gibi calisiyoruz bir de bunlar cekilmiyor abi. Area 8 deyim shift bol bizde. Wicked screamer musik sky ride rock o plane bat ve double thunder fire dragon da çalışıyorum. Sky ride bezdirdi beni meksikalilar insanlar cekilmiyor kafayı yicem.simdilik boyle az kaldı yoksa birine patlıcam.
We ignore the ones who adore us , adore the ones who ignore us , love the ones who hurt us , and hurt the ones who love us...
Isn't it ironic ?
Son günler öyle oluyor.
Area 5' e benim için bak şöyle.
# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...![]()
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...![]()
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017
[QUOTE=ozgursum;193585]skyride çok fenadır bizzat yaşadım biliyorumİyi çalış bitene kadar , iyi biriktir sonra iyi gezersiniz. 30 Türk ün hepsi senin şirketinden mi gelmiş ?
Aynen hepsi aynı sirket. Fena çalışıyorum da yemek ev vergi felan baya gidiyor o yüzden pek birikim yapamicam taş çatlasa 3000 diye düşünüyorum. Overtime yok zaten bonus var yerine de ondan bile vergi kescekler. Vergiler icindd bizd Kasim ayında % 95 ini geri alczz diye söylediler artık ne kadar doğru bilmiyorum.
Isn't it ironic ?
# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...![]()
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...![]()
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017
vergilerin %85 ini filan alıyorsun ama kasım değil nisan gibi genelde alınıyor. 3000 dolar kira, vergi ve yeme içmeden sonra biriktirme gayet iyiküçümseme bu durumu
![]()
genel bir degerlendirme yapsaniza 2015 icin. Konuda bilgiler var ancak guncel olarak Lagoonpark ne durumda insanlara gostermis olursunuz.
1-2 gune america macerasi bitiyor ins bir guzel aktarcam lagoonla ilgili herseyi![]()
Isn't it ironic ?
Bu sene yine Wat yapıp Lagoon'a gideceğim. geçen sene de oradaydım. Bakalım neler olacak![]()
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks