durumunuz nasıl ? çalışma saatleriniz , ortamınız ? Arkadaşlık nasıl? Bu arada supervisor Blanca ya çok selam söyle görürsen. Skycoaster , Spider tarafında çalışıyor. Hangi area ise artık bulursun![]()
durumunuz nasıl ? çalışma saatleriniz , ortamınız ? Arkadaşlık nasıl? Bu arada supervisor Blanca ya çok selam söyle görürsen. Skycoaster , Spider tarafında çalışıyor. Hangi area ise artık bulursun![]()
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Is nasil secilir? Tum detaylariyla is secim kriterleri...
Abi durum fena degil ya hergün double shift calisiyorum valla. Ortam da iyi 30 Türk var. Blancayi biliyorum öyle dolaniyo ortalıkta.Onun disinda sıksık supervizorlarla coordinatorlerle tartisiyorum zaten it gibi calisiyoruz bir de bunlar cekilmiyor abi. Area 8 deyim shift bol bizde. Wicked screamer musik sky ride rock o plane bat ve double thunder fire dragon da çalışıyorum. Sky ride bezdirdi beni meksikalilar insanlar cekilmiyor kafayı yicem.simdilik boyle az kaldı yoksa birine patlıcam.
We ignore the ones who adore us , adore the ones who ignore us , love the ones who hurt us , and hurt the ones who love us...
Isn't it ironic ?
Son günler öyle oluyor.
Area 5' e benim için bak şöyle.
# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...![]()
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...![]()
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Is nasil secilir? Tum detaylariyla is secim kriterleri...
[QUOTE=ozgursum;193585]skyride çok fenadır bizzat yaşadım biliyorumİyi çalış bitene kadar , iyi biriktir sonra iyi gezersiniz. 30 Türk ün hepsi senin şirketinden mi gelmiş ?
Aynen hepsi aynı sirket. Fena çalışıyorum da yemek ev vergi felan baya gidiyor o yüzden pek birikim yapamicam taş çatlasa 3000 diye düşünüyorum. Overtime yok zaten bonus var yerine de ondan bile vergi kescekler. Vergiler icindd bizd Kasim ayında % 95 ini geri alczz diye söylediler artık ne kadar doğru bilmiyorum.
We ignore the ones who adore us , adore the ones who ignore us , love the ones who hurt us , and hurt the ones who love us...
Isn't it ironic ?
# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...![]()
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...![]()
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017
[QUOTE=break;193716][B]
Benim zamanımda Samurai, Rocket, Hydro vardı. Manager Josh ve Kathrine' utaha gitmeyi cok istiyorym
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks