burada mı hımmm
burada mı hımmm
beyler şimdi el çantasına hiçbi şekilde sıvı malzeme koymayacağım. ama bavula şampuan diş macunu deodorant falan koyacağım. bavulda olması sıkıntı olmaz di mi ? yasak sadece el çantaları için mi geçerli ?
Ben nargile goturmeyı dusunuyorum orta boy ama tutun konusunda sıkıntı çıkarırlar mı acaba yada free shoptan yada başka bir yerden tütün temin edebilirmiyiz ?
bende okudum bayağı bir yararını gördüm saolun
yardımlarınız için teşekkürler...
sırt cantam da değil hiçbişeyime acıp da bakmadılar demek istiyorum bende bi cok kişinin dediği gibigetiremediklerime üzüldüm
![]()
ben pek fazla para kazanamayacağımdan dolayı alışverişi de pek yapamam bu yüzden bavulun içeriğini şöyle düşünüyorum;
3-4 pantolon
1-2 şort
2-3 deniz şortu
6-7 tişört
1-2 gömlek
1 ayakkabı
1 terlik
10 çift çorap ve iç çamaşırı
2 havlu, şampuan, tırnak makası, diş fırçası ve macunu
kuru meyve çeşitleri
ağrı kesici, ishal giderici, tylhot
burada götürülenlere baktım da, abartıyor muyum gerçekten?![]()
ilgin için sağol kardeşim.
Ben iş kabul belgesine baktım da saatlik ücret 7.25 ortalama saat haftalık 30.
yani haftalık 200 dolar kazanacağım eğer yağmur fazla yağmazsa oda. bu para ancak konaklama ve yemeğe ucu ucuna yeter, 2. iş imkanım olmadığı sürece alışveriş yapmam hayal. herkes nasılsa oradan var buradan götürüp yük yapmayın diyor ama benim bu koşullarda götürmem normal sanırım. bunların dışında ne alabilirim yanıma ?
An itibariyle giden arkadaşlarımdan iki tanesinden öğrendiğim kadarıyla sucuk hakkındaki son gerçeği söylüyorum.. Bir ara çok konusu dönmüş ben de yazayım dedim..
Bu arkadaşlarımdan biri 5 kangal sucuk sokmuş hatta görüntülü konuşurken sucuklu yumurta yapmış yiyordu.
Diğer ise 1 kangalı bile geçirememiş. Çok kıvırmaya çalışmış ama yaklaşık 200$ ceza yemiş..
Riski alıp almamak size kalmış..
"Some people feel the rain. Others just get wet"
bende yanıma pek bişey almayı düşünmüyorum. nasılsa orda her şey var![]()
texassa gidenlere soruyorum havuz heryerde varmı ona göre mayo götürelim)
yalandan yiyecek falan alarak yuk yapmaya gerek yok. bir kac tane t-shirt,sort alin yeter. mayoyu unutmayin tabi![]()
yiyecek icecek olarak ne götürebiliyorsan
makarna pirinc bulgurr gibi
giyimde cok almanıza gerek yok oraada hersey cok ucuz alırsınız
bende ucuz diye goturmemistim alisverise para harcayacagima dolasmaya harcadim. bazi islerde work and travel fazla para kazandirmaz. alisveris yada travel arasinda secim yapmak gerekebilir o yuzden daha temkinli olmak gerek bence
Arkadaslar mutlaka yaninizda bazen ilk payceck'lerinizi almaniz 5-6 haftayi bulabiliyor.Ben bu konuda cok problem yasadim 2-3 hafta borc parayla gecindim yani.>)))
Ha bi de halis muhlis demleme turk cayi.Kesinlikle unutmayin.Hatta biraz da kacak cay alip karistirmanizi tavsiye ediyorum siddetle.![]()
Ne kadar az kıyafet o kadar iyi dönerken dolacagini unutma bavulun
Wat dönemi boyunca mevsim ne durumda seyrediyor acaba? Ben biraz üşüyen biriyim deYani kazak, mont, şapka gibi şeylere gerek var mı?
gittigin eyalete gore degisir. ic veya kuzey kisimlara gidersen haziran basi ve agustos sonundan itibaren kalin uzun kollulara gerek olur. eylul sonu ekim ayini filan beklerse bu bolgeler ciddi soguk olur. floridada uzun kolluya ihtiyacin pek olmaz. california da tum sene gomlek ve ince bir mont kullanilabilir. diye uzayip gider buyani gidecegin eyalet belirlendiginde buna bakman daha iyi olur..
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Is nasil secilir? Tum detaylariyla is secim kriterleri...
Şu anda 9 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 9 misafir)
Bookmarks