Work and Travel
Toplam 574 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: giderken ne götürülür

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    19

Alıntı LusiD Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bi de bu yemek olayına günde ortalama ne kadar öderiz acaba?
    evde kalacaksan günlük 5-6 dolara kadar düşer bence. ama yurtta kalıp dışarda yemek zorunda kalırsanız 8-9 doları bulur.. ama ben bir dilim pizza ile doyarım dersen 3 dolar yeterli.

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı gokhaNJan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    evde kalacaksan günlük 5-6 dolara kadar düşer bence. ama yurtta kalıp dışarda yemek zorunda kalırsanız 8-9 doları bulur.. ama ben bir dilim pizza ile doyarım dersen 3 dolar yeterli.

Gerçekten bu kadar ucuzmu ya? Sabah öğle akşam yemeğimi bu bahsettiğin miktar yoksa sadece sabah ve akşammı?

Arkadaşlar birde şunu sorucam belki yeri değil ama Amerikada sadece hayatta kalmaya çalışsak, yani ev kirası + yemek masrafı yapsak ne kadar para çıka cebimizden sizce? Yani aylık ortalama kira 400 dolar desek, 3 ayda 1200 dolar eder. buna ne kadar yemek masrafı eklenir 3 ayda? Gidenler kendilerine yaptıkları elektronik, kıyafet vb. alışverişlerin haricinde ne kadar harcadılar acaba?

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Ya şimdi benim anlamadığım bu microdalga ve buzdolabı olan yerler nereler.Yani ev haricinde mesela hostel veya pansiyonlarde bu aletlerden yok mudur.Tencere ve tavada olursa iyi olur.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)

Bookmarks