ByLyric doğru söylemişsin dostum mıymıntı işi değil bu macera sever her türlü zorlukların üstesinden gelmeyi bilen insanlar gitmeli bence !
ByLyric doğru söylemişsin dostum mıymıntı işi değil bu macera sever her türlü zorlukların üstesinden gelmeyi bilen insanlar gitmeli bence !
Arkadadaşlar williamsburg mcdonaldsda çalışacak biri var mı ?
Merhabalar herkese bende ocean city maryland mc donalds çalışacagım bilen var mı oraları ?
Merhaba arkadaşım,
Ben eyalet değiştirdikten sonra Ocean City'ye geldim ve ikinci işim Mc Donald's'ta kasiyerlik oldu. Çalışan arkadaşlarla aramdaki iletişimin çok kısa sürede iyi seviyeye çıktığından dolayı çok iyi zaman geçirdim.
Bu arada Ocean City,MD'de iki adet Mc Donald's var. Ben 32. caddede çalıştım ve genel olarak 24 saat açıktır ve geceleri çok yoğun olur. Gece 2'de kapanan barların sonrasında uğrak mekandır. Arada alkollü insanlarla eğlenceli sohbetler edebilirsiniz. Ama başınız belaya da girebilir. Ama şunu bilinki eğer Mc Donald's çalışanıysanız polisler hep yanındadır ve sizi korur=)
"Some people feel the rain. Others just get wet"
ocean city mc donalds la ilgili pek olumlu şey duymadım ama ocean city güzeldir.
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Is nasil secilir? Tum detaylariyla is secim kriterleri...
connecticut mc donaldsa giden gitmiş olan var mı
geçen yaz connecticutta mcdonaldsda çalıştım.işverenimin adı henry michell'di denk gelirseniz uzaklaşın derim çok kötü sartlarda calısmak zorunda kalıyosun umursamıyolar ve 3 hafta sonra işten atıldım sebep ise türkiyedeyken söylemistim ben ağır kaldırabiliceğim bi iş yapmak istemiyorum bu yüzdende mcdonaldsı önerdiler ama ise basladığımda malzeme tırlarını tek basıma bosaltıp dolaba koymamı ıstediler ben amelelik yapmaya gelmedim hergün belimde problem olduğunu söylediğim anda isten attılar dinlemeden anlamadan o yüzden henry michelle den gelirseniz kacın derim.Ayrıca connecticutta ölü bi eyalet
Selamlar. Delaware de MC işi geldi. Orada daha önce çalışan var mı? Bana yardımcı olursanız sevinirim. (NOT: İş Delaware Millsboro da) şimdiden teşekkür ederim.
Konu onattekeli tarafından (14-05-2013 Saat 02:23 AM ) değiştirilmiştir.
Mc de çalışıcam ben de bu yaz kendi hayallerim var iyi bi para biriktirip son on onbeş gün olayı abartıp yeme istiyorum hepsiniMc de over time şansı cok oluyor mu ?
bende new mexıcoda raton da mc de calısacagım daha once calısmıs olan var mı ?
Mc Donalds larda overtime yapana pek rastlanmiyor..
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Is nasil secilir? Tum detaylariyla is secim kriterleri...
Ben de Ocean City Mc'teyim bu sene. 3201 Coastal Highway'de sahil başlangıcı taraflarında. Buradan gidecek 3 kişi gördüm sanırım ben. Farklı yerler olsa da küçük yer zaten denk geliriz mutlaka.
merhaba arkadaşlar bende maryland ocean city racetrack road daki Mc de işe başlayacağım gelecek olan var mı ?
evet baya ortak tanıdık var içinizde travel i batıda yapmak isteyen var mı
Merhaba Arkadaşlar Bu yaz Loxley Alabama Mc Donald's ta çalışacak varsa tanışalım.. Beraber 3 ay geçireceğiz sonuçta![]()
Herkese iyi forumlar,
18 Haziran'da Alabama Mobile de Mcdonalds'a gideceğim. O tarihta başka gelen var mı acaba? beraber gidebiliriz.
merak ettiğiniz herseyi elimden geldiğince cevaplayabilirim arkadaslar güncel sorular gordukce cevap atabilirim bekliyorum
Merhabalar Bende 20 Haziran Alabama Mobile Mc donaldstayım =)
Arkadaşlar Gulfport, Mississippi ye gidecek var mı ? McDonald's da calısacağım bende 9 haziranda gidiyorum. Gidecek varsa irtibata gecebiliriz.
arkadaşlar 22 haz South Yarmouth MA mc donalda gidiyorum önceden çalışan var mı?
Mcdonalds ta çalışmanın altın kuralı "ASLA GRİLL DE KALMA" bütün geçirdiğiniz ve geçireceğiniz yaza lanet etmek istemiyosanız sakın ocakta köfteci olmayın..
Arkadaşlar şu an Ocean MD'deyim ve bir arkadaşımla West Ocean'daki Dollar Tree'nin karşısındaki Rambler Motelde kalıyorum. Ancak başıma gelenler pişmiş tavuğun başına gelmemiştir. Arkadaşım Doug Roller'de çalışıyor. Daha kapısına gider gitmez Türk manager hemen gel ihtiyacım var sana dedi ve belge ne sevis ne sosyal güvenlik kartına bakmaksızın işe aldı çocuğu... Ben de kendi işim olan 32. caddedeki MCDonalds'a gittim falan hayal kırıklığına uğradım. Elena mı ne bir manager var bayan ve duyduğum kadarı ile Türkleri sevmiyormuş. Kadın sosyal güvenlik kartım olmadan alamam seni diyor ısrarla. E Pointe başvurdum gidip almak için. Ancak sosyal güvenlik kurumu şehir dışında ve başvurdun aldın diyene kadar 10 gün geçiyor. O vakte kadar parasız kalırım. Anlamadığım şey arkadaş hemen işe başlarken bana neden bunu şart koşuyor. Diğer bütün evraklar hazr. Gördü. Ama almıyor kadın ısrarla... Kart gelene kadar ne yapmam lazım deneyimli arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. Hiç aklıma gelmezdi çok zor durumda kaldım. Deli gibi pişmanlık var... Türk'ün gerçekten Türk'ten başka dostu yok onu anladım...
arkadaşlar mcdonalds hiç düşünmeyin saatiniz çok düşük oluyor benim ilk paycheckim 50$dı ailem para göndermeseydi 15 gün daha 50$la geçinmek zorunda kalıcaktım.
Şu anda 7 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 7 misafir)
Bookmarks