Tek diceğim şey kesinlikle mc donalds isinde calısmayın ingilizce kesinlikle gelişmez ispanyollarla mutfakta calısırsın yada kasada hi how are you diyerek ingilizceni gelistirmeye calısırsın sana hiç birsey katmaz ayrıca cok yorucu ve sıkıcı saaat konusuna gelince 40 saat alan insan sayısı nadir.nadırden kastımda 10 kisiden 1 kisi ac kalırsınız parasız kalırsınız ben cok pisman oldum zaten 3 hafta sonra istende atıldım baska is bulmak zorunda kaldım.lifeguardlık yapmıstım kat kat daha iyiydi mc donalds isinden.atılma sebebime gelince belimde sakatlık olduğunu söylemistim daha türkiyedeyken isverene o yüzden mc donaldsı sectigimi vesaire soylemistim oda bana göre bi is olduğunu söyleyince tercih etmistim 1 hafta kadar mutfakta calıstıktan sonra beni deliverye aldılar tek basıma tırları indiriyodum 4 gün kadar dayandım sonrasında dedim beni baska bi bölüme alırmısınız yok alamayız dediler bel ağrım olduğunu bildikleri halde bende yarın off istiyorum o zaman dedim belimin ağrısınıın azalması icin bunu dedikten sonra kovdular beni bu kadar basit bi sekilde.isverenin adıda henry mitchell arkadaslar bu adam is teklifi yaparsa benim tavsiyem kesinlikle tercih etmeyin hiç bir öğrenciyle ilgilenmiyodu ortam desen 0.konaklamaları motelde yapıyoduk karafatmaların olduğu bi otele yerlestirdi bizi böcek ısırığından alerji oldum hastanelerde süründüm.ama su kadarını soyleyebilirim mc donaldstan ayrıldıktan sonra hersey cok cok daha güzel oldu.ben yasadım baskası yasamasın diye hiç bulasmayın derim mc donaldsa