arkadaşlar bir yazı da benden gelsin o zaman. lütfen övünme olarak algılanmasın ama doğu ve batı avrupa interrail yapmış, 12 ülke gezmiş, otoparklarda uyumuş, parasını çaldırıp 1 ay boyunca pilaki yeyip bağırsakları bozmuş biri olarak sizlere birkaç tavsiyem olcak. ileride döndükten sonra "ah ulan şöyle olsaydı" dememeniz için biraz daha alpinist yaklaşın bence wat macerasına. alpinist nickli arkadaşın ismine tezat yazılarını üzülerek okudum

çekincelerinize tabi ki saygı duyuyorum, onlara laf etmek haddim olamaz. ama burda çarşaftan, sucuğa; şemsiyeden mantıya bi ton tuhaf şey gördüm. tamam bunlar orada özlemini çekeceğimiz, bizi mutlu edecek şeylerdir. ama unutmayın ki orada yaşadığınız noksanlıklar, bulamadığınız özlediğiniz şeyler, asıl dönünce güzel anılar olarak kalıcaktır. bir de araştırma yapmanızı öneriyorm, mesela wisconsin'e gidecek arkadaşın süt ürünleri alması kadar saçma bişey olamaz, wisconsin oranın Ezine'sidir. peynire boğulabilirsiniz isterseniz.yanınıza alınması gereken en önemli şeylere gelirsek, benim aklımdan şunlar geçiyor:
-- çanta kilidi
-- isviçre çakısı (bunu ordan alın sahte olanları baya ucuza gelir)
-- el feneri
-- biber gazı (biraz abartı olabilir ama sayesinde az kurtarmadık kaseyi)
-- bir not defteri ve kalem: adresler, advisor şirketlerin numaraları vs.
-- kurutulmuş gıdalar (kesinlikle katılıyorum bunu yazan arkadaşlara)
-- termos
bunlar gibi daha çok şey var, biraz abartmış olabilirim ama bunları genel bir wat macerası için değil, aramızdan çıkması muhtemel şanssız arkadaşlar için yazıyorum, yazıya başladığımdaki gaz şu an gitmiş durumda devamını aklıma geldikçe yazarım
Bookmarks