ben de new jersey six flags e gidiyorum fotoğrafçı olarak gidecek olan var mı??
benimle iletişime geçer misiniz arkadaşlar??
ya artik interneti ordan 3 aylik baglatirsiniz aylik 40-50 dolar ucreti var...
Konu ozgursum tarafından (08-03-2010 Saat 12:14 AM ) değiştirilmiştir.
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Is nasil secilir? Tum detaylariyla is secim kriterleri...
kardesim ne yapcaksiniz interneti.ailenizle konusursunuz payphone larla.3 ayligina sosyal oluruz.facebook koliklikten birazdan uzak kaliriz.zaten zaman gecer SIKILIRSAK ineriz parka gezeriz disarda 50 derecede.zaten parkin icinden WI-FI mevcuttur.ipoddan gireriz artik
bakıcas bır hal caresıne artık..
Konu karainci tarafından (08-03-2010 Saat 12:15 AM ) değiştirilmiştir.
ole deme. internet benım ıcın su elektrık kadar zaruri bır ıhtıyac.. :P
bu arada sirketten belgeler gonderdiler yok okuldan belge falan 5-6 sayfalik sizinde haberiniz var mi?
olmaz mı? en son arkadasla hepatıt a-b aşısı yaptıracaktık. cokta gereklı olmadıgı ıcın kaldı. o belgeler bıras ugrastırıor ınsanı..
su full time falan istiyolar belge okuldan.bizim okul sicak bakmiyor wata onun icin dert ediyorum pazartesi halledecem hepsini insallah.bu arada sizin gidis ne zaman
gıdıs konusunda sımdılık kesın olan tek sey 12 hazırandan sonra oldugu
yaa bize hala iş verenden bi blge gelmedi :S
Bize belgeleri şirket gönderdi. Sen şirketine bir sor istersen. Doldurulması gereken belgelere ek olarak başka şeyler de istiyolar sabıka kaydı felan. Ne kadar erken halledersen iyidir.
evet Roxelanne dedıgı gıbı yaklasık 6-7 belge sayılır saglıkla ılgılı okulla ılgılı falan fılan bı de sabıka kaydı alacaksın adlıyeden.su okuldan mektup yada hocadan mektup gıbı bısey de ıstıyolar ama ben onu eskı ısverenımden alacam ole bısey ayarlatcam olur heralde. ne detaylı ısmıs arkadas![]()
arkadaslar bıletlerı ne zaman almayı dusunuyonuz su aralar fıyatlar 960 dolar-680 euro
olarak gozukuyor sıtelerde
mrb arkadaşlar bende over texas dusunuyrm orda ulaşım hakkında bilgisi olan varmı bide depozito 300 ve haftalık konaklama 75 olarak gozukuyo gidecegim firmanın sitesinde
depozito 550 haftalik da 110 dolar..![]()
evet deposito 550 haftalik 100-110 arasi
konaklamanın haftalık 110$ oldugu kesin degil. sadece 110$ ı aşmayacagi garantisi veriliyor. ne kadar onelı bı ayrıntı oldugu tartısmaya acik :P
arkadaslar oryatasyonlar pazartesi ve carsamba gunleri yapildigi icin hafta sonu oraya varilmasi daha mantikli deniliyor.gecen sene orda calisan bir arkadastan aldim bu bilgileri
veya pztesi de orda olunabilir pztesi daha ucuz olur bilet bir gun ihtiyaclarinizi halledersiniz dinlenirsiniz. carsamba da oryantasyona gidersiniz.
oryantasyon bir gun yeterli midir ki
ya bir iki saat olur oryantasyon parki anlatirlar genel kurallari , ve calisacagin depertmanlari anlatirlar. ayni gun icinde kesin biter..
Ulaşım konusunda toplu taşıma araçlarının mevcut olduğu söylenmekle birlikte pek de güvenilmemesi gerektiği vurgulanmaktadır. Zira buradaki gibi çok da sistemli ve yoğun bir şekilde işlemiyor sanırım. Aynı zamanda, istendiği takdirde sponsor firmanın parka ulaşım için günün belirli saatlerinde ayarladığı servisler de kullanılabilir, ki bu da haftalık minimum brüt ücretinin %10'unu geçmeyecek şekilde paycheck'den kesinti yapılacağı anlamına geliyor. Tabi tüm bunların yanında istersen bisiklet, araba kiralama gibi seçenekler de var.
Konaklama konusuna gelince malesef ki arkadaşların da belirtdiği gibi depozito olarak 550$ gibi gayet fahiş bir miktar isteniyor. Haftalık mininum konaklama ücreti konusunda ise ortada çeşitli spekülasyonlar dönmekle birlikte karainci'nin de dediği gibi maximum 110$'ı aşmayacağı belirtilmekde.
arkadaslar donecegimiz gun alacagiz zaten adi ustunde deposito ama gecen sene 250 dolar olan depositonun bu sene iki katini da asmasina neden olan olay gecen seneki watcilarin tavirlarindan olabilir
yav ıkı ay muhabbetı uzar da uzar yaaa.olmadı sIKTı canımı bu ıs.rıca ederız gelecegımız gun ınspectıona gelırler artık![]()
texas ta iki tane fix flags var benim 300 deposito dediğim six flags over texas anladıgım kadarıyla siz six flags fiesta texas bahsediyosunuz? bide bu ikisi arasındaki fark nedir neden konaklama ve deposito cok farklı
San Antonio' da bulunan Six Flags Fiesta Texas, Arlington' daki ise Six Flags Over Texas. Ya ben Six Flags' lerin sponsorluğunu sadece WWCE yapıyor sanıyordum. Tam bilmiyorum bu işlerin nasıl olduğunu ama aynı yere iki farklı sponsorun yerleştirme yapması biraz garip geldi. Ki eğer aynı sponsor yapıyorsa, nese devamı daha da saçma![]()
Konu Roxelanne tarafından (13-03-2010 Saat 03:02 PM ) değiştirilmiştir.
Şu anda 2 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 2 misafir)
Bookmarks