Work and Travel

Sonuç: Hangi Dizileri İzliyorsunuz ?

Katılımcı sayısı
25. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Türk Dizileri

3 12,00%
  • Yabancı Diziler

18 72,00%
  • Ne dizisi yahu, meşgul bir şahsiyetim ben :-)

4 16,00%
Sayfa 2 Toplam 2 Sayfadan BirinciBirinci 12
Toplam 40 adet sonuctan sayfa basi 31 ile 40 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Hangi Dizileri İzliyorsunuz ?

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

ben daha çok doğaüstü olaylara ilgi duyduğum için supernatural, x-files, buffy de vampir sayılır, doctor who, merlin vs ağırlıkta. battlestar galactica bitirdiğim tek dizi heralde, bi de coupling var. nasıl kimse coupling izlememiş bilemiyorum, himymin biraz daha değişik versiyonu. onun dışında burda sayılan çoğu diziyi ben de izledim. bi de denk geldikçe geniş aileyi izliyorum, hiçbi yerden alıntı değil, esin değil orijinal espriler.
    helecan küpü

Siteden Uzaklaştırıldı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı varyok Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben daha çok doğaüstü olaylara ilgi duyduğum için supernatural, x-files, buffy de vampir sayılır, doctor who, merlin vs ağırlıkta. battlestar galactica bitirdiğim tek dizi heralde, bi de coupling var. nasıl kimse coupling izlememiş bilemiyorum, himymin biraz daha değişik versiyonu. onun dışında burda sayılan çoğu diziyi ben de izledim. bi de denk geldikçe geniş aileyi izliyorum, hiçbi yerden alıntı değil, esin değil orijinal espriler.
    wampirli filmleri seviyosan ALACAKARANLIK ıda izle ben pek sevmem bu tarz filmleri ama o film güzeldi tavsiye ederim !

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

how i met you mother
    lost
    the O.C (ahh mischa sen öldün ve dizi bnm için bitti)
    ezel
    gossip girl
    vampire diaries
    flash forward
    dr. who
    big bang theory

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    18

Ben de izledigim diziler hakkında görüslerimi bildireyim.
    Prison Break => İzledigim macera dizileri arasında en iyisi Prison Break idi. Kurgusu falan mükemmeldi. İlk 2 sezonu daha güzeldi tabi ama diger sezonlar da kesinlikle iyiydi. Dizideki komplo teorileri falan gayet iyiydi, komplo teorilerini Michael süper zekası ve kendi komplo teoriyleriyle cürüttü. Losttan bile iyiydi bence. Bittigine üzüldügüm nadir dizilerden biriydi.

Lost => İlk 2 sezonu mükemmele yakındı. Diger sezonlar biraz sıkıcıydı digelerine göre. Ama sürekli devam eden macera ve merak duygusu izlettiriyor diziyi. Kara duman, zaman degisimi, jacob vs derken akıp gidiyor dizi. 6. sezonu ilk 3 bölüm fazla tatmin edici gelmdi bana, ama 4. bölümle beraber tekrar merak edilen sorulara cevap vermeye baslamasıyla ilgi cekici olmaya basladı. Bakalım diger bölümler ne getirecek.

How I Met Your Mother => Komedi dizileri arasında favori dizim. Diger karakterler Legendary Barney Stinson kadar etkileyici olmasa da diziye renk katıyorlar. Ama dönen geyikler olsun, Barneyin kız tavlama methotları olsun, gercekten cok komik ve eglenceli bir dizi. Cok fazla fanı olmasına sasmamalı. Ayrıca dizideki Barney Stinson karakterini canlandıran Neil Patrick Harris escinsel olmasına ragmen filmdeki kazanova rolünü mükemmel oynuyo diyebiliriz. Dizinin her bölümünü ayrı bir zevkle izliyorum. Ayrıca dısarıdan Mandy Moore, Britney Spears, Victoria Secrets modelleri, Rachel Bilson ve daha bir cok ünlü de dizide rol aldılar. Bu da diziyi cekici hale getiriyor. Komedi arayanlara siddetle tavsiye edilir. Ama diziye uyup kesinlikle bara takım elbiseyle gitmeyiniz lütfen

Heroes => Dizinin ilk 2 sezonu özel gücleri olan insanlar ve bu güclere nasıl sahip oldukları seklinde bilimsel olarak ve cesitli komplolarla anlatılmaya calısıldı. Ama 3. sezon ortasından itibaren dizi biraz sıkıcı hal almaya basladı, ama yine de fena sayılmaz. 4. sezonunu henüz izlemedim ama yine de güzel dizi diyebilirim...

The Big Bang Theory => Kesinlikle komedi dalındaki favorilerimden biri. Kendine üslup nerd (inek) tarzlı genc bilim adamları birbirleri, yan komsuları hot Penny ve diger normal insanlarla olan komik iletisimlerini konu alıyor. Dizinin en ucuk bilim adamı Sheldon Cooper ve BAZİNGA sı diziye renk katıyor. Dr Sheldon Cooper sagolsun cok defa gülmekten yarılmısımdır. Her sezonu bir ayrı zevkli. Kesinlikle tavsiye edilir.

Scrubs => En hızlı izledigim dizilerden biri diyebilirim. 1-1.5 ayda 9 sezon izledim ve gercekten de izlettiriyor. Dizideki hayalperest doktorumuz JD ve kankisi Dr Turk , Dr Sinirli Perry, Janİtor ve daha bir sürü karakteriyle renkli bir dizi. IMDB puanına ve 9 sezon oynayıp begenilmesine bakarsanız gayet de basarılı. Son sezonu dizinin cok uzadıgını biraz hissettirse de izlemeye devam. Önerilir...

Lost Room => 40 ar dk lık ve 6 Bölümlük kısa bir dizi. Ama olay kurgusu ve merak hissi gayet basarılı. Oyalanıcak kısa bir dizi arayanlara siddetle önerilir. Tek kötü yanı bütün olaylar cok kolay, bir corap sökügü gibi cözülüveriyor. Bu da dizi 6 bölümle sınırlı oldugundan olsa gerek diyorum. Ama yine de güzel bir dizi...

My Name is Earl => Önceleri cok kötü seyler yapan ve ardından kendine lotonun cıkıp da biletini bir araba kazasıyla kaybetmesinin ardından artık kötü seyler yapmayı bırakmasının zamanı geldigini düsünen Earl ün hikayesinden olusan bir dizi. Karma denen düsünce tarzına inanmaya baslayan karakter önceleri kötülük yaptıgı tüm kisileri bulup hatasını telafi etmeye odaklanıyor, ve ugruna her seyi göze alıyor. Farklı bir tarzda komik bir dizi...

Its Always Sunny in Philadelphia => Bar isleten 5 arkadasın Abd deki konuları absürd bir bakıs acısıyla ele aldıkları bir dizi. Diger komedi dizilerinden cok farklı bir tarzı var ama güzel denebilir. Egitisimsiz, alkolik ve hatta siddet yanlısı bu grubun olaylara kendilerince bakıs acısı ve olayları cözme stilleriyle dizi devam ediyor. Abd de en cok sevilen komedi dizilerinden birisi diyebilirim. IMDB den kontrol edip arastırabilirsiniz. Farklı bir sey arayanlara duyurulur...

Desperate Housewives => Sadece 2 sezonunu izledim. Zaten diziye baslamam da yemek yerken izlicek bir sey olsun diye öylesine acmam la oldu. Ama ilk sezondaki mahalledeki cinayetlerin cözümünü merak etmemle baya bir izlemisim. Adından da anlasılacagı üzere orta yaslı ev kadınları ve mahallelerinde gecen cesitli olayları ele alıyor. İzlenebilir...
    Konu yakuza tarafından (18-02-2010 Saat 06:13 PM ) değiştirilmiştir.

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

ezel
    lost
    fringe
    supernatural
    the mentalist
    spartacus

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

Alıntı sincili Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    wampirli filmleri seviyosan ALACAKARANLIK ıda izle ben pek sevmem bu tarz filmleri ama o film güzeldi tavsiye ederim !
    moda olan şeyleri sevmiyorum bi de çok ergen işi diyolar, modası geçince kitaplarını okuycam önce, beğenirsem filmlere de bakarım
    helecan küpü

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

heroes,lost,how i met ur mother,supernatural faln die gidio.hayrica tam bir family guy hastasiyimdir

Üstad
    Tecrübe Puanı
    21

arabir Rus dizilerini izliyorum
    Konu Roma tarafından (08-03-2010 Saat 11:32 PM ) değiştirilmiştir.
    Şirket Seçim Yönergesi
    VİZE BİTİŞ TARİHİ VE MAKSİMUM KALMA SÜRESİ

BİZİM GÜCÜMÜZ YALNIZ KARDEŞİMİZİ YENMEYE YETİYOR!!! AZERBAYCAN 1 - 0 TÜRKİYE

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    18

How I Met Your Mother yine yaptı yapacagını. S05E17 de sadece Jennifer Lopezin rol alması degil, Barney üzerine kurulu hikaye yine cok eglenceli ve ilgi cekici. Merak duygusunu da bol bol serpistirmisler diziye. En basta kim nehre atladı, niye atlamıs acaba derken dizi sonunda da kulagına söyledigini merak etmedim degil Son zamanlarda diziyi izlerken Lily ve Marshal ı gereksiz hissetmeye basladım. Bu bölümde de pek aktif degillerdi. Ted in esini bulmasıyla ilgili de pek bir yol katedilemedi 100. bölümden sonra. Bakalım neler görecegiz daha...
    Hayat acısıyla tatlısıyla tecrübeyle sabittir, yaşamaktan korkmayin...

TW Üstün Hizmet Watçısı
    Tecrübe Puanı
    16

ezel-flashforward

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 2 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 2 misafir)