Work and Travel
Sayfa 4 Toplam 5 Sayfadan BirinciBirinci 12345 SonuncuSonuncu
Toplam 143 adet sonuctan sayfa basi 91 ile 120 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Ermeni Tasarısına Onay ve Ülke Sorunları Üzerine

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

Alıntı ThunderStorm Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tarafın kimin gazetsi olduğunuda çok iyi biliyoruz biz.Dursun Çiçek belgesi sahte çıktı.
    ya sen haber izliyomsun ???

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

Dursun cıcek belgesı kesınlıkel dogru cıktı.daha ne konusuyorsunuz.bunu dogan medyası bıle kabul ettı
    EY NECEFTEKI ALTIN KUBBENIN SAHİBİ.

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

Turkİye artık darbe cemberİnden cıkıyor.ulusalcı karanlık guclere karsı bır savas var.artık yenı 27 mayıslar yenı 28 subatlar olmayacak.

Site Yöneticisi
    Tecrübe Puanı
    10

dogan grubu kabul edince hersey dogru mu oluyor 2002 de tayyip ve baykal i destekleyen grup degil mi? ulke mukkemmel gidiyo diyen grupmuydu o? hani o siralarda 2 milyar dolar vergi borcu silinen grup hatta bu borcu silmeyi reddeden burokrota zorunlu amerika seyehati cikarip onun olmadigi donemde, toplantida bu karar aldirtan grup mu ?hatta sonra iktidarin isine gelen yazilar yazmayinca iktidaarla kavga eden sonrasinda aldigi imtiyazli bu vergi silmeyi ceza olarak odeyen grup? bu arada ulusalciliga kotu diyen arakdaslardan ulusalciligin ne oldugunu ve neden kotu oldugunu aciklamasini bekliyorum merak ettim de..

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

Alıntı ozgursum Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    dogan grubu kabul edince hersey dogru mu oluyor 2002 de tayyip ve baykal i destekleyen grup degil mi? ulke mukkemmel gidiyo diyen grupmuydu o? hani o siralarda 2 milyar dolar vergi borcu silinen grup hatta bu borcu silmeyi reddeden burokrota zorunlu amerika seyehati cikarip onun olmadigi donemde, toplantida bu karar aldirtan grup mu ?hatta sonra iktidarin isine gelen yazilar yazmayinca iktidaarla kavga eden sonrasinda aldigi imtiyazli bu vergi silmeyi ceza olarak odeyen grup? bu arada ulusalciliga kotu diyen arakdaslardan ulusalciligin ne oldugunu ve neden kotu oldugunu aciklamasini bekliyorum merak ettim de..

ozaman şöle söliim askeri mahkemede kabul etti

Site Yöneticisi
    Tecrübe Puanı
    10

Alıntı cinobili01 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ozaman şöle söliim askeri mahkemede kabul etti
    anlayamadim neyi askeri mahkeme kabul etti???belgeyi diyorsan ben o belgeyle ilgili bisey demiyorum ama dogan grubunu sanki iktidar karsiti haksiz yere surekli iktidari elestiren bir grup gibi gisterilmesine karsi ciktim. cunku iktidar buraya o grubun sirtina binerek geldi o gunleri unutmayalim.. ha ne zmn devlet bankasi kredisiyle kendi damadinin ceo oldugu sirketler grubu 2. buyuk medya grubunu aldi o zmn onlardan vazgectiler

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    18

Konu uctukca ucuyor. Türkiyede bu siyasetciler oldukca ömrümüz siyaset tartısmaya yetmez. Bizzat bana laf atılmatıkca artık cok fazla yazmıycam, nafile cünkü. Ama suna cevap vermek istiyorum. TARAF gazetesi falan filan denmis. O gazetenin kurucusunu, finansmanını ve ortaya attıgı belgelerin tam kaynagını bilen var mı, YOK. Gazete nasıl oluyorsa cok gizli belgeleri kaynak göstermeksizin ortaya cikariyor ve her defasında kızılca kıyameti koparıyor. Gazete Abd finansmanlı ve büyük ihtimalle CIA destekli. Hükümete calısan tek taraflı Türk Medyası yetmiyormus gibi Abd destekli hükümet gazetesi de var. Lütfen biraz gözümüzü acalım, akıllı olalım. Abd, AB ve her türlü ic ve dıs kuvvetler ülkeyi birbirine katmıs, halkı birbirine düsürmüs durumda, cok yazık. Son olarak tartısmanın topuzunu kacıran arkadaslardan daha dikkatli, saygılı olmalarını bekliyorum...
    Konu yakuza tarafından (07-03-2010 Saat 02:33 AM ) değiştirilmiştir.

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

Alıntı ozgursum Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    anlayamadim neyi askeri mahkeme kabul etti???belgeyi diyorsan ben o belgeyle ilgili bisey demiyorum ama dogan grubunu sanki iktidar karsiti haksiz yere surekli iktidari elestiren bir grup gibi gisterilmesine karsi ciktim. cunku iktidar buraya o grubun sirtina binerek geldi o gunleri unutmayalim.. ha ne zmn devlet bankasi kredisiyle kendi damadinin ceo oldugu sirketler grubu 2. buyuk medya grubunu aldi o zmn onlardan vazgectiler
    pardon ozaman dostum özür dilerim

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

Merhaba arkadaşlar ortam biraz da olsa gergin gibi

Bende birşeyler yazmak istedim

Büyük Orta Doğu Projesi......

Ne ilgisi var deyecekseniz şimdiden okumayın bile neyse....

Bildiğimiz gibi Türkiye yıllardır AB'ye üye olmaya çalışan bir ülkedir. Ama nedense o kadar çabaya rağmen bir türlü üyeliğini kabul ettirememektedir. Başka eller tarafıdan AB'ye üye olma konusunda müdahaleler söz konusudur. Bunun en büyük etkenide ABD'dir. Çünkü bu proje kapsamında türkiye Cumhuriyeti Devleti AB'ğinde işine yaramayacaktır. Türkiyenin yeri oluşturulacak olan Orta Doğuda ki Birliğin en güçlü devleti konumuna getirilmesidir. Türkiyenin de ABD ile olan flörtleri bunu apacık göstermektedir. Yani ABD himayesi altında oluşturulmak istenen zayıf ama güçlü gözükecek bir Türkiyedir......

Bu soykırım iddaları kabul edilecekmidir ABD'de. Hayır kabul edilmeyecekdir. Bu iddalar sadece bir gözdağı verme çabasında olanların dişini gösterme amaçı taşıyanlarındır.

Kimileri bunlar hikayede dese bilinmelidirki ABD'nin uzun vadeli planları vardır. Bunlar 50 yıllık bloklar halindedir.

Atatürk ölene kadar ABD Türkiye'den hep uzak durmuştur. Bunun nedeni belli......

Büyük Ortadoğu Projesinin girişi mükemmel yapılmıştır. 11 eylül saldırıları ardından afkanistan ve ırak'a girilmesiyle başlatılmıştır. Çok şaşalı bir açılış idi........

Şunuda söylemek isterim ki. Bu planlama modelleri tamamen Osmanlı örnek alınarak oluşturulmuş ve oluşturuluyor.......

Türkiye tarihinde hiçbir zaman görülmemişdi son 3, 5 yıla kadar kurumların veya kişilerin birbirini suçlamaları. Yine bu Büyük ortadoğu projesi kapsamında askerin sınırları ve ırak ı (Afganistanda mevcut zaten) koruması ve gözetmesi söylendi. Ama asker buna yanaşmayınca mevcut hükümet tarafından zıtlığa uğramış oldu. ABD niçin Türk askerini orda ister? çünkü bizim askerimizin maliyeti düşÃ¼k ve nasıl olsa abd vatandaşı değillerdir. (Burda arkadaşlarım beni yanlış anlamayım asker veya hükümet yanlısı değilimdir. asker mi haklı hükümet mi bunu zaman gösterecek).

Bariz gerçekler ortada iken halen yanlış yönlendirilmeler sonucu yanlış yapanların doğruları bulmaları dileğiyle.

Umarım bu bakış açısınıda değerlendirirsiniz ..

Sağlıcakla kalın........

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    18

@sivilhava
    Farklı ve dogru bir bakıs acısı, eline saglık...

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

askeri bilirkişi kabul etti.

Üstad
    Tecrübe Puanı
    22

hepimizin dedigi dedikleri havada kalacak,ezilen yine halk olacak.kangren yayilmadan organi kesmek lazim.
    Peki.

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

arkadaslar ben pek siyasetten konusmayı sevmem ama dinlemeyi severim ve taraf gazetesi gecti yazılarından birinde ve şu videoyu izletmek istiyorum eminim cok begeneceksiniz YouTube - Taraf gazetesi oldu TARAK, Taraf ile Dalga geçmişler, Çok Komik, 05.07.2009

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

Ve arkadaslar birsey sormak istiyorum sırf bilgilenmek için tuncay özkan ı herkes bilirakp ye karsıtlılıgıyla bilinir ve gercekten cok takdir etmişimdir ama suan ergenekonda seçimler öncesinde cumhuriyet mitinginde olanlsrın cogu ergenekonda cogu askerimiz ergenekonda ve birkaçıda öldü maalesef... kaç yıl oldu bilmiyorum ama hala içerdeler ve hala neden olarak içerde oldukları tam anlamıyla içerde oldukları bilinmiyor darbedir gidiyor yok balyoz yok kütük.... acaba bu kadar önemli insanları içeri alıpta hala nedenini acıklamamalarının nedeni nedir ???????? !!

Üstad
    Tecrübe Puanı
    22

avuclarinin icine almak turkiyeyi ve batiyada mahkum olmak tek istedikleri bu.aslinda bunlari yapanlarin kendileri de bir piyon ama bilmiyorlar ama saglam bir dayanaklari var. savcilari kendi savcilari,polisleri kendi polisleri. ortada kesin kanit yok sadece ihtimal uzerine adam tutukluyorlar.ihtimal uzerine, yapilacak seyler degil ama polisleri kendi polisleri,yasalari kendi koyduklari yasalar olunca oluyor iste.umraniyede bulunan bombalarla basladi bakalim nerde bitecek.gerci umraniyede bulunan bombalari bulan polislerin olay yerindeki tutanaklari karakolda degistirirken cekilen ses kayitlarida cikti ortaya ama medyada iktidarin elinde oldugu icin o ve onun gibi birsuru kanit ortadan kalkti.Ve bu olaylar firtina oncesi sessizlige benziyor.ne olursa olsun,kim olursa olsun ; herseyin,herkezin bir sabri var.bu sessizlik boyle surmez.iktidar karsiti birileri patlatir bombayi.kediyi bile kovalasan biryere kadar kacar,bakti olacak gibi degil ustune atlar kosede...
    Peki.

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Olaylari disardan izledgimde Turkiyenein en buyuk sorunu her seyi herkesten daha iyi bile insanlarla dolu,70 milyon insandan farkli ses cikiyor,herkes birbiriniz sucluyor,insanlar birbirinize tahammul edemiyor,herkes vatani baskasindan cok seviyr,karsi taraf daima vatan haini,dinsiz,dinci,fasist.kominist,bolucu bilmem neyci diye sucluyor,herkes savundugun fikrin fanatigi olmus,en buyu sorun bu bence.Dusunsenize TUrkiyede basbakansiniz her kafadan bir ses cikiyor,istediklerinizi bile yapamassiniz,her 4-5 yilda bir secim var,sandiga gidin oyunuzu vicdaninizin sesini dinlyerek kullanin ve cikan sonuxu saygi gosteren ,sonrada herkes isinin basinda donsun,ogrenci isini,ciftci isini,asker isini,savci isini yapsin,siyasetide siyasetciler biraksin,Turkiyenin onu ancak bu sekilde acilir.

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Neden anlamak istemiyorsunuz ?? türkiye artık darbelerin krizlerin Yatağı olmuyacak,
    Ben sormak istiyorum ; Neden şimdiye kadar Devletin savcıları hakimleri bu ergekonu ortaya çıkaramadılar ndn o belgeler darbe planları ortaya çıkmadı ?? ALlaha çok şÃ¼kür bgun bunlar ortya çıktı tr demokraasi adına çok büyük yol aldı. O belgelerin Hepsi gercek arkadaşlar Enson Dursun çicek belgesi adli tıp tarafından ıslak imza olduğu kanıtlandı ,
    Sİzn gören gözleriniz görmez oldu işiten kulaklarınız duymaz oldu Kalpleriniz mühürlenmiş Ne desek boş ...

Bu ülke yi sizin gibilere birakmıyacaz sonuna kadar Ak!!!

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

a.k.partisi nereye kadar gidecek biliyor musun?
    adnan menderesin bahtsız kaderi bekliyor bazılarını

ortada ergenekon mu var allah aşkına gizli tanıklarla uyduruktan bir savcıyla elde delil olmadan yıllardır hapiste çürütüyorlar insanları hepsinin ortak yanı hükümeti eleştirmek ama ideolojik olarak biraraya gelmesi imkansız kişiler aynı davada var mı böyle birşey.
    bu kadar üçkağıtçı düzenbaz çirkef eleştiriye kapalı SATICI yolsuzluk abidesi bir hükümet ben hayatım boyunca görmedim
    tüm bu olumsuzluklara rağmen biliyorum ki güzel günler göreceğiz güneşli günler
    yaşasın ülkemizin en temel taşı TSK ve yaşasın devrimci çağdaş laik kemalist düşÃ¼nce...

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    18

Alıntı ThunderStorm Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    benim senin bilgin kadar unuttuğum şeyler var

sen ülkende rahatsın tabi konuşuyorsun.Forumda konu açan arkadaşlar değilmiydi amerikada ermeniler yüzünden işverenimiz bize kötü davranıyo diye
    Heryerde dışlanıcan sen Türkiyede yaşadığın için sana birşey olmaz gibi geliyor.Ama unutma ki Türkler şimdi Amerikada eskisinden daha çok dışlanıcak
    Yazdıklarından ne kadar bılgılı oldugun anlasılıyor

Yahu guldurme adamı sen ya amerıkalıları tanımıyorsun yada herseyde boyle varsayımsal konusuyorsun amerıkalıların cogu ermenıstanın yerını bılmez amerıka dısında ne oluyor ondan haberı yoktur ayrıca onlar ıcın bu turkıye ıle ermenıstan arasındadır bu forumda kac kısı vardır ki amerıkada dıslanmıstır? senın anlamadın sey su polıtıkanın ıcınde neler oldugunu herkes bılıyor o yusden ıspatlanamayan bır ıddia yusunden kımse senı dıslayamaz korkma bır dahakı sefere eger senı dıslıyorlarsa tarıh komısyonuna neden gelmıyorsunuz-yorlar yada amıral bristol raporunu okumalarını soyle tabı once senınde okuman lazım burdakı gıbı bılmedıgın seyler hakkında yazma bırıncı dunya savasında sen turkıyenın kac dewletle savastıgı bılmıyormusun ermenılerın rusya ıle beraber kendı topraklarında yasayan turklere nasıl ıhanet ettıgını bılmıyormususun savastakı bır toplumun herseyı kenara bırakıp ermenılere soykırım uygulayacak kadar bos zamanı olmadıgını bılmıyormusun ermenı terorıstlerın turk dıplomatları oldurudugunu bılmıyormusun profesor halac oglunun bostondakı ermenı arsıvlerının acılması ıcın teklıf ettıgı 20 mılyon doları neden gerı cevırdıler bır sorsana turk tarıh kurumu amerıkan rus fransız ingiliz ve iran arsivlerine ulastıgını ve butun belgelerı topladıgını bılmıyormusun kendı tarıhını bılen kımse polıtık oyunlarla temsılcılerre verılen buyuk paralarla gercegın degısmıyecegını bılır ve korkmaz benı dıslıcaklar dıye savunucak bırseyın yoksa korkarsın eger sen oyleysen zaten bu ıddıaları kabul edıyorsun demektır.Amerıkadakı ermenılerın tek derdı para soykırım oyunu ıcın toplanan paraların hadı hsesabı yok hatta ben nerde okudumu hatırlamıyorum ama onlarında soykırımı tanınmıcagın yeterlı kanıt olmadıgnı bıldıgını hatırlıyorum bırlesmıs mılletlerın 1948 tarıhlı soykırım maddesıne gore de ermenı ıddıaları soykırım olarak tanımlanmıyor
    Better late than never

ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...

http://www.turkishwat.net/work-trave...k-bildiri.html

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    18

Alıntı hellguard Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

ortada ergenekon mu var allah aşkına gizli tanıklarla uyduruktan bir savcıyla elde delil olmadan yıllardır hapiste çürütüyorlar insanları hepsinin ortak yanı hükümeti eleştirmek ama ideolojik olarak biraraya gelmesi imkansız kişiler aynı davada var mı böyle birşey.
    bu kadar üçkağıtçı düzenbaz çirkef eleştiriye kapalı SATICI yolsuzluk abidesi bir hükümet ben hayatım boyunca görmedim
    yaşasın ülkemizin en temel taşı TSK ve yaşasın devrimci çağdaş laik kemalist düşÃ¼nce...
    Bak simdi hellguard senın yanlısın surda sen TSK yı bır tabu olarak dusunup onun bır balta gıbı akp nın tepesınde sallanmasını ıstıyorsun eger sen bır kuruma sınırsız yetkı verırsen emın olkı orda ıllegal seyler olucaktır eger olmamıssa ortaya cıkar bırakda adalet yerını bulsun degılmı? bu arada daha once sıyaset konusmayalım demıstım ve hala dıyorum bunlar ınce ısler
    Better late than never

ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...

http://www.turkishwat.net/work-trave...k-bildiri.html

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

Alıntı hellguard Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

yaşasın ülkemizin en temel taşı TSK ve yaşasın devrimci çağdaş laik kemalist düşünce...

sorunumuz bu işte arkdaşım neden nir iktidar senin gibi düşünmüyor diye askerin bişeler yapmasını bekliyorsun,bu dünyanın hiçbir yerinde yok we askerin zaten siyaset içerisinde yeri yok zaten ayrıca hangi darbenin,askeri müdahalenin ülkemize yararı olmuş bugüne kadar

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    18

Hellguard ı yanlıs anlıyorsunuz. Adam ordu kalksın darbe yapsın demiyor; bu Balyoz, Ergenekon zımbırtılarıyla ordu hep yıpratıldı o yüzden onu savunuyor. Hic bir sekilde darbe cözüm degildir, asla yararı da olmaz. Ama bu hükümetin yargı ve ordu üzerindeki işkenceleri, yıpratmaları kabul edilemez. Sen 12 Eylül darbesi yapanları alıp yargılamıyorsun neymis darbe yapcaklardı diye bir iddia ortaya atıp onca askeri alıp yargılamaya kalkıyorsun. Eylemi yapanları degil, düsünenleri yargılamak/cezalandırmak hangi zihniyette var Allah askına ya. Bu kadar seviyesiz mantıksız düsünce olamaz. Neden cok bariz, kuyruk acısı cıkartmaya calısıyorlar. Kendi milletvekilleri " onlar bizi fisledi biz de onları fisliyoruz " dedi nasıl hemen agız degistirip dıslayıverdiler adamı. Yazık günah valla su günlere ya...

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

bir dk bir dk
    ben darbenin karşısındayım
    şu an mecliste olan bir partinin gençlik kollarında gayet hatırı sayılır bir konumdayım
    dolayısıyla darbe olması durumunda ilk alınacaklardan biri de ben olurum..
    ama bu benim şahsi düşÃ¼ncem darbe olacaktır böyle giderse
    istemesem de bu darbenin de iyi yanları olacaktır.
    demek istediğimi umarım anlamışsınızdır
    elbbette tsk siyasete girmemelidir ama eğer ki tsk siyaset polemiklerine çekilmek istenirse ve üzerinde oyunlar oynanırsa kendilerini dile getirmek de en doğal hakları

yoksa başbakanın her açılışta her konuşmada her katıldığı toplantıda sırasıyla
    chp, mhp, tsk, hsyk, medya vs vs vs vs vs vs vs vs gibi kurum ve kuruluşlara şuursuzca saldırması bir şeylerden korktuğu için midir yoksa cesaretinden mi kaynaklıdır???

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

bu arada yakuzanın mesajını görmeden yazmıştım
    beni bu derece anlayan birisi olduğunu görmek güzel ve şaşırtıcı

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı yakuza Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hellguard ı yanlıs anlıyorsunuz. Adam ordu kalksın darbe yapsın demiyor; bu Balyoz, Ergenekon zımbırtılarıyla ordu hep yıpratıldı o yüzden onu savunuyor. Hic bir sekilde darbe cözüm degildir, asla yararı da olmaz. Ama bu hükümetin yargı ve ordu üzerindeki işkenceleri, yıpratmaları kabul edilemez. Sen 12 Eylül darbesi yapanları alıp yargılamıyorsun neymis darbe yapcaklardı diye bir iddia ortaya atıp onca askeri alıp yargılamaya kalkıyorsun. Eylemi yapanları degil, düsünenleri yargılamak/cezalandırmak hangi zihniyette var Allah askına ya. Bu kadar seviyesiz mantıksız düsünce olamaz. Neden cok bariz, kuyruk acısı cıkartmaya calısıyorlar. Kendi milletvekilleri " onlar bizi fisledi biz de onları fisliyoruz " dedi nasıl hemen agız degistirip dıslayıverdiler adamı. Yazık günah valla su günlere ya...
    Zımbırtımı Yuh diorm ya Bu Devletin Savcısı işi gücü yok Zımbırtyla Sahte belgeylemi uğraşıcak nasıl akıl mantık yürütüosunuz anlamıorm. Ak partiye kapatma davası açıldığında Yatgıya Savcılara hakimlere güveniyoruz die demeçler verdiler yaşasın bağımsız yargı die eylemler nutuklar attılar Soruyorum şimdi Ndn güvenilmiyor .?? Darbe teşebbüsünde bulunmak Kanunda Tescilli suclardan ne yani Devletin savcısı hakimi İşini yapmasın mi ??
    ÇEteler ergenkonlar Ayışıkları sarıkızlar balyozlar ... Bunlar olamyan şeyler diğil Ses kayıtları Görüntüler vb yazılı birsürü belgeler Var bunları görmezden gelmek Kemalizmle Bağdaşmaz , Atatükçüyseniz Biraz seçilen insanların hakkına saygı duyarsınız .. bir dahaki seçimleri bekler Azınınızn payını alır oturrsunuz =))
    Konu eses88 tarafından (07-03-2010 Saat 02:03 PM ) değiştirilmiştir.

Üstad
    Tecrübe Puanı
    26

Belirli düzeyde eğitim almış kişilerin bu kadar seviyeyi düşÃ¼rerek tartıştığını görmek cidden beni üzüyor. Arkadaşlar lütfen saçmalamadan, birbirinizi kırmadan görüş ve fikirlerinizi açıklayınız.

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    18

Kusura bakma ama su cok aciktir ki su anki hükümet kendi menfaati icin her türlü yolu deneyen bir hükümettir. Bunu kimse inkar edemez. O kapatma davasının tam da secimler öncesine gelmesi sence bir tesadüf müdür ? Kücük emrah rolüne yatıp oy toplama cabalarını defalarca yaptılar, hala da yapıyorlar. Secimler yaklasıyor veya erken secim olma ihtimali ufak da olsa var ve 2. kapatma davası konuusluyor. Ergenekonlar, Balyozlar bitmek bilmiyor ama suna cevap ver. Tutuklanan kisiler neden hep belirli kesimden geliyor, buyur burdan yak. Bir sürü belge, kayıt var demissin, kesin Taraf gazetesi denen vatan hainlerinin ortaya attıgı seyleri söylemissindir. Kaynagi nerden geliyor bu suyun, öylece cok gizli belgeleri yolda mi buluveriyorlar ? Balyoz operasyonunda TSK defalarca belirtmesine ragmen Kozmik Oda talan edildi, belki de ordaki belgeler Abd ye yansıtıldı. Cok bariz ordu yıpratıldı, yazık günah o hapiste ölenlere, intihar edenlere. Sözde dini kesimden gelen bir parti ama bu yaptıklarının vebalini, hortumladıkları paraların, sattıkları ihalelerin günahının altından kalkabilcekler mi bakalım...

Üstad
    Tecrübe Puanı
    22

birde su parti savunuculugu yapan arkadaslar parti propagandasi yapmasin.buraninda suyu cikmasin,cok baska yerlere gidiyor konu.ermeni tasarisindan nereye geldi konu.
    Peki.

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Herkesin fikri ve düşÃ¼ncesi,
    kendi özgür iradesine dayanarak ağzından çıkan söz ve davranışlarla dışarıya yansıtılır.
    Bu yansımalarsa, günlük hayatta karşılaşılan ve şahit olunan olaylarla doğrudan ilişkilidir.

Açıkcası ortada olunan gerçekler türkiyenin gerçekleri, herkes kendi açısından bu gerçekleri değerlendiriyor fakat kimseyi bir konuya inanması için zorlama hakkımız yok elbette. Herkes kendi doğruları ile bu fikirleri dile getiriyor.

Bu fikirler, eğitim ve kültür seviyesi ile doğrudan ilgili, hayattan beklentilerle doğrudan ilgili.
    Aileden alınan kültür, geleceğe dair hedefler idealler ve ülke sevgisi, tarih bilgisi...Herşey bir bütünün bir parçası..

Herkes bakmak istediği taraftan bakıyor ama malesef ortada şuan ki durumla ilgili olarak bukadar açık ve seçik bir rezalet ortamı varken, nasıl oluyorda halen bardağın dibinde kalan damlalarla yetinmeye çalışanlarımız var çok şaşırtıcı.

Her hükümet geldğinde bir zarar verdi bu ülkeye, fakat akp bunu öç almak adına daha cok yaptı. Şuan oynanan sahte ve kirli oyunlar belki eğlenceli gelebilir birçok insana, göz boyanarak ve sahte belgelerle üzerine çamur atılıp kirletilen insanlar için oh çekenler çoktur daha sebebini bile bilmeden, fakat bütün gelişmelerdeki çirkinliği ve atatürk düşmanlığını görmeyen ve ülkedeki gerilemeyi fark etmeyen bir çok insan ki şuan halen ülkenin iyiye gittiğini sanan insanlardan bahsediyorum, bu ülkede hepbirlikte yasamak zorundayız....Sizler bugün bu konumda olmamıza rağmen tıpkı bir futbol takımı tutar gibi, yensende yenilsende yanındayız mantığı ile iktidar partisini savunarak, gününüzü kurtarmış oluyorsunuz açıkcası. Bunun üzerine baska bir söz yok artık arkadas.
    Buraya yazılan yazıların ve iktidar partisi karsısında olan üyelerin bir çoğu bu ülkenin geleceğinden ve huzurundan kaygı duyan ufku açık arkadaslardan olusmaktadır eminimki. Yoksa kimi ne igilendirir şuan ki yapılanlar olanlar...Fakat tek sebep ülke sevgisi, vatan sevgisidir..Yanlıs anlamayın sizler ülkenizi sevmiyorsunuz demiyorum, dememde....Fakat üretmeden yasanmaz arkadaslar, ülkenin önüne hedef koymadan olmaz bu işler....Bizim önümüzdeki en güzel hdefleri belirleyen ve yolumuzu açan MUSTAFA KEMAL ATATÜRK' E saygısızlık yapan ve O' na düşman olan bir hükümeti desteklemek demek bu ülkenin gelişmesini istememek demektir...

Bu ülkenin insanları önce aç bırakılıp, sonra bir somu ekmekle sevindirilip şÃ¼krettilen benim tertemiz Anadolu insanlarımdan oluşur, tek derdi geçim sıkıntısıdır, ailesine bakmaktır fakat bizler bu ülkenin gençleriyiz, tek derdimiz aç karnımızı doyurmak olmamalı, üzerinde huzurla yaşadığımız ülkemizin geleceğinide düşÃ¼nmek bir adım daha ileriye gitmek olmalı....

Kendi kuyruğumuzun peşinde koşmaya çalışmak, ülkenin değerlerini satmak, üretim yapmamak, sürekli özelleştirmek, kadrolaştırmak, yargıya yasalara müdahale etmek, orduya kinle yaklaşmak, irticaya izin vermek, ve insanlar dünyayı parmaklarının ucunda oynatacak teknolojiyi üretirken, bizlerde hazıra konup sürekli tüketime yönelirsek bu derenin suyu bir yere kadar akar....

ÇALIŞMADAN YORULMADAN ÜRETMEDEN RAHAT YAŞAMAK İSTEYEN TOPLUMLAR ÖNCE HAYSİYETLERİNİ SONRA HÜRRİYETLERİNİ VE DAHA SONRADA ,İSTİKLAL VE İSTİKBALLERİNİ KAYBETMEYE MAHKUMDURLAR
    MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

Bu ülkenin yalan dolanla ugrasmaktan, kendisiyle kavga etmekten ve günü kurtarma telasından daha cok önemli işleri olmalı fakat malesef buna izin verilmiyor, sürekli, gerçek dısı olaylarla gündem mesgul ediliyor, kişisel hesaplaşmalar vd. konular yüzünden oy kaygısı yüzünden bir halt yapılmıyor ve en önemlisi bu ülkede meclis çatısı altında bulunan milletvekillerinin bir çoğu kendilerini oraya getirenin halk olduğunu bilmiyor ve kendi halkına yani temsil ettiği halkına büyük hata yapıyor.....

Umuyorum herşey daha güzel olur, ve günün birinde şuan yasadıklarımızdan kurtulup, gercekleri görüp , yaklaşık 40 yıl geride olduğumuz birkaç ülkenin seviyesine gelmeyi başarırız, bu biranda olmayacak ama bunu yapmak için yavasta olsa ilerleyebilmek için gerekli cesareti gösterecek insanlar çıkacaktır eminim...

Saygılar, selamlar

Üstad
    Tecrübe Puanı
    22

Arinc, tasarinin kabul edilmesine "dunyanin sonu degil demis." Guluyorum.

http://haber.gazetevatan.com/Dunyani...1878/9/Siyaset
    Peki.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 2 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 2 misafir)