Gidiş Tarihi Haziran 13
Dönüş Tarihi Eylül 11
(Ucuz bilet denk gelirse tarihlerde +-3 gün esneklik olabilir ama dönüş 11 den erken olmassa iyi olur.)
İstanbul-New York (JFK) bileti arıyorum.2 adet bilete ihtiyacım var.
Arkadaslar ben gecen sene abd ye gıttım bu sene tekrar gıtmek ıstıyorum fakat son sınıf oldugum ve dersım kalmadıgı ıcın sırket ales belgesı nın gırıs kagıdı geldıkten sonra vıse gorusmesıne gıt dedı ortalamam 3,04 yanı ortalamada bir sıkıntım yok sizce vize cıkarmı bir de bu ales giris belgesi ne zaman gelır? cunku vıze sonucunu ogrenmem gec olabılır vıze cıkmadan ucak bıletı almam sızce mantıklımı ?
# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...![]()
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...![]()
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017
Gecen sene Istanbul - New York aktarmasiz 465 Euro fiyat vardi![]()
arkadaşlar thy fıyatları dığerlerine göre daha pahalı sanırım ortalama kaça gelıo thy ıle gıden war mı daha once?? şirket uck bıletını mart sonu olmadan alalım dıyo fiyatlar sonra artar die ne yapsak kararsz kaldık bızde:S
Nisan ortasında oluyor asıl kampanyalar. Geçen sene ve daha önceki yıllarda böyleydi en azından. Expedia'da şu anda en ucuz 716 dolara londra aktarmalı british airways gözüküyor. daha düşer diye bekliyoruz.
emirates hava yollarının bilet fiyatlarına bakayım dedim 8000dolar civarı istanbul amerika![]()
arkadaslar bugun thy den ist-jfk bilet rezervesyonu yaptım.thy nin bilet satıs ofisinden.1 ay opsiyon tanıdılar.616 euro
Napolyona özenmeden önce, ara...ara...ara !!! TW ARAMA KONSOLU
VİZE BİTİŞ TARİHİ VE MAKSİMUM KALMA SÜRESİ
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Havalimanına indikten sonra nasıl gideceğiz? diyorsanız bu konu tam size göre
Arkadaşlar şirketim uçak bileti hakkında şirketim bir öneri yaptı, çok ucuz falan da dedi ama bana pek öyle gelmedi hani...
THY, aktarmasız JFK'ya, 10Haziran-18eylül tarihlerinde ve 630€. Sizce nasıl fiyat, daha ucuza bulabilir miyim? 2 gün opsiyon varmış sadece...
Opsiyon süresi de çok kısa, çabuk düşÃ¼nmem lazım.
Aktarmasız uçmayı tercih ederim açıkçası, beni bileti almaya iten bir faktör.THY kalitesi de herkesçe bilinen bir gerçek tabi. Bunlar al diyor, forumdaki geçen senenin konularında çok daha ucuza alınan biletleri de görünce almayayım diyorum.Çok kararsız kaldım ya. :S
500 Dolara kadar bilet alındı ama onlar British biletleriydi. THY'nin ben 600 Euro'dan daha ucuz olduğunu zannetmiyorum. Alsan da çok zarar etmezsin diye düşÃ¼nüyorum. THY ve aktarmasız oluşu açısından.. Ama TW'nin bilet organizasyonunu beklemede de fayda var ne olacağı belli olmaz![]()
2009 Work and Travel (Virginia-North Carolina)
2010 Work and Travel (Lake George, New York)
2011 Internship (Germany)
2012 Internship (???Bratislava)
arkdaslar ben bugun expedia ya baktım ve ıs jfk 1 hazıran 1 ekım tarhılerı arasında 708 dolara bılet buldum sızce nasıl ıyımı acaba yoksa beklersem daha ucuza bulabılırmyım
arkadaşlar ben ohio'ya gidiyorum da aklımda ohio'daki hopkins airport'u kullanmak vardı sirketteki abimiz sizi chicagoya yollarım oradan geçersiniz demiş chicagoyla aramızda 5 saat mesafe var :S heralde anlaşmalı bir şirketi var anlamadım .. internetten uçak biletlerine baktım ohio 1000 dolar üzeriyken daha uzak olmasına rağmen chicago 900 dolar civarı (gidiş dönüş) :S aklım karıştı sizce ne yapmalıyım fikri olan?
Geçen sene Ohio ya giden arkadaşım da Chicago dan amtrakla 8 saatte gitmiş :S Ben de oraya gidicem ve şu an Hopkins e bulabildiğim en ucuz bilet 875 dolar, bilmiyorum daha uygun bulabilir miyiz..
hopkinse nasıl 875 buldun ya ben aratıyorum roundtrip hep 1000 üstü çıkıyor :S
arkadşlar bnm tahmnmce martınn sonunu nisann başını bekleynnnn düşer ne kadar düşer bilmem ama düşer sonçta en azından şimdiknden pahalı olmazz.
Şu anda 3 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 3 misafir)
Bookmarks