Work and Travel
Toplam 26 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 26 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: KENDİ ARABAMLA WAT Non-FLY

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Thumbs up KENDİ ARABAMLA WAT Non-FLY

Selamlar size eyy benim terazi lastik cimnastik demekten kaçınmayıp şimdilerde FaceBOK adlı Portatif Sanal Cılbırdaks Fan Sitelerinde gezmekten hoşnutluk duyan Kahtalı Mıçı Kardeşlerim ;

ÇOk ürkünç bir günde kendimi nesguyuk adlı psikanaliz içeceğiyle zehirlemeyi düşünüyordum. Altımda Anadol Marka Full aksesuar DOnanımlı Oturgaçlı götürgeçimle birlikte Antalya Düden e dogru yol almaktaydım ki Uykuya teneffüz eylerken " Patron Patron Kom Kom KOm Anadolu Hayatt emekliliktenn GRUP emeklilik istiyoıruzz" diyen bir Peştimalli hamam firarisi Muska Kafalı bir ademoğlu götürgeçime bindi...

Oy Cimdallı cimdallı Sesleriyle fotturifitulak biçimde yolumuzu alırkenn Bewn birden Gaybden Bakara Suresini işitir oldum.. Ve Sağıma bir baktım o çılgın Peştemalli adam Ortada yoktu fakat bana bir Adet Haci Şakir Dağ Esintili kokulu Blurmatik Şampuanını bırakmıştı ve ben bu ipucunu anladım. Dogruca KAymakamlıga gidip Ali rıza beye Efkaf memuriyetindne istifa ettiğini beyan eyledim ardından Düden Şelalesine gidip Orada ÇİMDİM. Hatta çimdim çıkdım çimdim çıkdım.. Cok eğlenceli durum oldugunu bana anlatmak isteyen Kapıcılar Kralının Portakal KUlaklı ve Mute Tuşuna basılmış efektleriyle sessiz ve güzel bir bayan Bana SEN YENİSİN GALİBA diyince ben o tatlı hanuımefendünün suratına 3 atm basınçlık yelleniğimi bırakma zaruretinde gördüm kendimi..

Evet benim Tükürük salguılarından Donmuş Porsuk Çayında Efildek Çokoprensçiler gibi Beybled oynayan Kızma Birader Şampiyonları MAndrake Görünüşlü Klormatik KArdeşlerim;

İŞte olay bundna ibaret demekteyimki bu olayı nasıl yaşadıgımı bilmemekteyim ver DUyupta inananlara gerecekten copk teşşekür eyliuorum ve ardından onları tebrik tenkir teşlrik tevekkür ve tevellüt eyliyorum..

Yorumlarınızı beklemekte ve Sağ gözümün seyridiğinde tüm dünyaya Çorap Kokusu salgıladıgı bildirmek zorundayım..Hatta bu koku kokostarın içinden çıkabilen gardiyan çorabı kokusuna dahi benzetilebilir STOP.
    Bunları siz okuyyunca müteşekkirlik zattından ileri gelen bir karbiratörümsü duygu besledim içimden aniden,hatta yüreğime kola dökülmüşcesine bir hissiyata kapıldım

Siteden Uzaklaştırıldı
    Tecrübe Puanı
    0

yazını anlamak vize görüşmesindeki konuşmaları anlamaktan daha zor ama hak veriyorum

Üstad
    Tecrübe Puanı
    18

Bir dahaki sefere ingilizce yazmayı denesin, o zaman daha anlaşılır olur

Siteden Uzaklaştırıldı
    Tecrübe Puanı
    0

kesinlikle katılıyorum

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Sizlere ömrüm kifayesince maziden esen bir veche ile hatıratımı kaleme alarak realist şekilde neşrettim bu yazımı.Tayyaresiz bir halde Amerika seyahatimi belgeleyen bir nüshadır bu ey patinajsever psikodinamit yorumcu kardeşlerim

Üstad
    Tecrübe Puanı
    18

Merak ettim bu lafları çok araştırıyormusun

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

bu cümle kelamet içtimam ile içimden gelen sadalardan yola çıkarak neşrettiğim hatıratımdır.Sizlere birtakım wat ile ilgili müşkülatlar hakkında malumat vermek ve size hakiki manada yardımcı olmak arzu ediyorum.

TW Üstün Hizmet Watçısı
    Tecrübe Puanı
    17

tey tey tey tey

Hele şunun dilinden anlayan yok mu Allah rızası için tercüme etsin. TW neyse ücreti verir

Allah iyilik versin sana yaw

"Dam üstünde saksağan, gel bize bağzı bağzı,
    Yaşasın 23 Nisan, Eniştem beni niye öptü.... "

Nasıl bir hayal gücü, nasıl bir yazma tarzı pes doğrusu,,,cümleler nasıl birbirine bağlanmış anlam bütünlüğü 10 numara
    "ALL GOOD THING TO THOSE WHO WAIT"

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

hukukcumusun kardes.. yenilenmeye çabalanan kanunları okuya okuyamı bu hale geldin (yenilenme derken günümüz türkçesine uyarlanma manasında)

Üstad
    Tecrübe Puanı
    18

Alıntı gorbach Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hukukcumusun kardes.. yenilenmeye çabalanan kanunları okuya okuyamı bu hale geldin (yenilenme derken günümüz türkçesine uyarlanma manasında)
    Ben de geçen seneki vergi hukuku kitabımdan alıntılar yapacağım

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Bu yazdığım mevzu hakiki manada ehemniyet teşkil ettiği için tayyaresiz wat yaşanmasını sizlere kıssadan hisse üslubu ile mümayiş ettirdim.Dediğiniz ile alakadar bir vergi hukuku ya da herhangi bir mevzuattan kesinlikle alıntı yapamayarak bizzat yaşadıklarımı realist üslubum ile neşrettim,Siz de tayyaresiz wat yapın paranız daimen cebinizde kalsın,İltihak olmak isteyenler cümle Non-Fly wat şirketlerinden malumat alabilirler,pasaport ve vizenizin revize edilmemesi dileği ile kronolojik kasnak haftanızı ekliptik düzlem üzerinde kutlarım.Ves selam ül 90. Dakikada gol(Fb'li semih euro 2008)

TW Üstün Hizmet Watçısı
    Tecrübe Puanı
    17

Osmanlıca süper ya hukukda okuyosun yada Osmanlıca ile ilgileniyosun , yada üçüncü bi seçenek var zaten onlarla ilgileniyorsan anlarsın

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

anlayamamazlık sıkıntısını yüreğimde hiss-ü zan eyledim çünkü ben hiçbirii ile alakadar değilim,iktisatçı bir beşer olaraktan size baştan beridir belletmeye çalışmaktayım;Non-Fly hem ucuz ve mütenahi üstelik hodendiş ve hodbin bir bulgur ticaretidir,üstesinden hep beraber 321 sayınca cheese diyip fotomuzu çektirirken 10 yüz bin baloncuk yutmamalıyız,hayati tehlikenin içinde nefsimizi mükellef ve müteşebbis hattalayn müşavir yahut mutabık hisseder üsek cümle pare-yi canlar ederler bizleri istilam...
    YENİDEN YAZIYORUM,çok önemli...
    İltihak olmak isteyenler cümle Non-Fly wat şirketlerinden malumat alabilirler,pasaport ve vizenizin revize edilmemesi dileği ile kronolojik kasnak haftanızı ekliptik düzlem üzerinde kutlarım.Ves selam ül 90. Dakikada gol(Fb'li semih euro 2008)

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

alo polisss

Siteden Uzaklaştırıldı
    Tecrübe Puanı
    0

senin gibi yazanlar için foruma ayrı bir bölüm açılsın bence orada yazın en azından birbiriize faydası dokunur yazdıklarından tek kelime anlaşılmıyor kimseye bi faydası yok !!!

yazılmasına karşı değilim yanlış anlaşılmasın ama faydasız foruma renk kattıgı kesin oda ayrı bir konu !!!

maksat muhabbet için açılmış bir konu ise diyecek bişi yok

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Elbette ki mihmanpareler.Bu üslubum realist olduğu kadar ile hattelayn bir o kadar da muhabbet içün açılmıştır ki sizleri saadet içinde kahkahalara gark ede...
    Ancak yeniden 2 3 kez okunduğunda mevzunun anlaşılması hiç de güç olmayacaktır

TW Üstün Hizmet Watçısı
    Tecrübe Puanı
    17

Alıntı sincili Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    senin gibi yazanlar için foruma ayrı bir bölüm açılsın
    mehmetcik19 dan bi tane daha olsa bu forum kaldıramaz yaa. hem bence o tek başka yok ondan

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

Alıntı mehmetcik19 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Elbette ki mihmanpareler.Bu üslubum realist olduğu kadar ile hattelayn bir o kadar da muhabbet içün açılmıştır ki sizleri saadet içinde kahkahalara gark ede...
    Ancak yeniden 2 3 kez okunduğunda mevzunun anlaşılması hiç de güç olmayacaktır
    keşke günümüz türkçesi ile daha anlaşılır bir dille yazsan da hem okuması daha kola hemde anlaşılması için 2-3 kez okumaya gerek kalmasa

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Günümüz türkçesi denilen dilimiz ne yazık ki tahrib edilmiş bir türkçedir,içinde ingilizce ve fransızca kelimeler çok bulunmaktadır,Bu yüzden ben 150 yıl önce falan kullandığımız işmal halindeki lügatimiz olan Lügat-ı Osmaniyye-i Hakikah kullanıyorum ki hem size hakiki lügatımızı geri anımsatmak hem de güldürmek istifham dolu amacımdır.

Üstad
    Tecrübe Puanı
    18

Oldu olacak "Uygurca" konuş mehmetçik

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

sanki 150 yıl önceki türkçede yabancı dilden kelime yok hiç
    helecan küpü

Üstad
    Tecrübe Puanı
    18

Alıntı varyok Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sanki 150 yıl önceki türkçede yabancı dilden kelime yok hiç
    Arapça ve farsça esintili hep

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

evet ama arkadaşlar cümle kelametin ehemniyetini sizlere telkin etmek içün osmanlıca olan hakiki lisanımızı kullandım.Ve işlevsel psikodinamit vazifesi gören ve tehlikesizlik anında tapşırık edilen ikame malları monopol piyasada iddihar mihmendarlığı ile sattım.Sizleri de çok çok tebrik,teşfik,tebliğ,tekdir,teftiş,tekbir,tasdik,t azyik,takdir,tazyik ve tevellüt ediyorum,Bol meşrubatlı papa yellenikleri sizin olsun.Vesselamul 90. dakikada karambol(euro 2008 semih-fb)

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

dostum sen iyimisin ya ne yazıyo orda
    anlamak için yeni bi dil daha mı öğrenmek gerekiyo
    şuna direk arabayla usa ya gitcem desen daha karizmatik ve anlaşılır olurdu ya
    50 kere okuyup bi kere anlıyabiliyoz
    bu yazdığını ingilizce yaz helal sana diyelim :d

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

bu ne dingil hayat ,bu ne kopuk hyat bu ne bohemi

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

3 değil de 4.76 kere okunduğunda neşredilen yazının manası daha da muhtelif çıkmaktadır,diyeceğim o ki siz de dabi mısır çerezi yiyin.10 yüz bin baloncuklu fruko için zaman zaman ki işte o zaman kosla oksi ekşın ın gücünü ve bu yazıyı idrak-i mealde yanılmayacaksınız inşeallahuteala.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)

Bookmarks