calkan Nickli Üyeden Alıntı
passaport için bugün vergi dairesinden bende onay aldım, yalnız belirtmek istediğim bir şey var. İlk olarak okmeydanı cevahir hotel civarındaki vergi dairesine gittim, okuldan aldıgım kagıtta 1 haziran 15 eylul tarihleri arasında amerikada oalcaktır 1 yıllık pasaport verilmesini ... filan falan yazıyordu. Memur tarihleri gorunce sana ben 1 yıllık veremem altı aylık veririm oda bugun itibari ile baslar dedi. bende nasıl yani oda bana uymaz dedim, oda sizin okuldakiler yani ogrenci işleri daha fazlası için imza vermiyo gibisinden bişiler soyledi. faik mi varmış ne ole bi isim soledi , neyse ben okula bu dilekçeyi almak için calıştıgım firmadan bi dilekçe goturmuştum onlarda yukarıda sozune ettgiim tarihleri yazmışlar, oncesinde sordgumdada oradaki tarihin bi onemi yok herkese o tarihleri yazıyoruz demişlerdi, vergi dairesindeki memur 1 yıllık veremem deyince kaldım oyle tabi nasıl olur ne yapıcam dedim , benden once gelen kişilerde benim okulumdandı onları onayladınız dedim, sonra onların basvuru dilekçesini gosterdi , traih belirtilmemiş sadece 2010 yılı içersinde amerikada olacaktır yazıyordu. boyle olması gerekiyor bu dilekçenin dedi, sonrada cevizlibag yeditepe vergi dairesine bi git istersen dedi oradan ona alan kişiler olmuş bizim mudurlugumuz boyle birseye izin vermiyo dedi, nitekim dediğide oldu cevizlibagdan sorgusuz sualsiz onayı verdiler. anlamadım gitti bu devlet işlerini , eger bu tarz bi sorun yasarsanız aklınızda olsun cevizlibagdaki vergi dairesine gidin yeşil kunduranın altında hemen
Bookmarks