Pozisyon olarak aslında aşçı yardımcısısın. Platter diyorlar. Gelen siparişlere göre tabaklara side'ları koyuyorsun. Örneğin dolphin jalamango sipariş edildi. dolphin jalamango rice ve beans'le servis ediliyor. Sen tabağa bunları koyup tezgaha koyuyorsun, grill'in başında duran adamda dolphin hazırlanınca tabağa koyuyor ve üstüne sipariş fişini koyuyorsun, expo'da alıyor. Tabi bu kahvaltı, öğlen ve akşam yemeği oalrak farklılık gösteriyor yemekler. Onları öğrenmen lazım. Mantık olarak zor değil iş sadece yemeklerin side'larını ıvırını zıvırını öğrenmen lazım. Ama inanılmaz yoğunluk yaşandığı zamanlar oluyor. Haziran, Temmuz, Ağustos çok yoğun geçiyormuş. Ama Eylül ortasından sonra çok durgunlaşıyor işler. Buna rağmen düzel saat veriyorlar. Bana son hafta 60 saat schedule yazmışlardı hem de expo olarak ki tamamen 0 çalışacaktım, hiçbir şey yapmayacaktım müşteri kıtlığından dolayı. Maalesef o hafta çalışamadımİşin kolay yanı zaman aslında çabuk geçiyor, çünkü yoğun olduğun için devamlı bir şeylerle meşgulsün. Ha en iyi yanını unuttum. Mutfakta aklına gelen her şeyi yiyebilirsin
Zaten sen ocak başında olduğun için her istediğini yapıyorsun. Zor yanı ise hakkaten yorucu iş. Bedenen yoruluyorsun. Ben 2 Eylülden 21 Eylüle kadar çalıştım. 1200 dolar net para kazandım
Kiralar ve tax'lar çıkmış hali ki sadece kiraya 350 dolardan fazla ödedim.
Bookmarks