O zaman para konusunda lagoon'dan daha iyi bir iş söyleyebilirmNorth Caroline - Duck'ta bulunun Fishbones Sunset Grill. Yaz boyu minimum çalışma haftalık 60 saat. ki 60 saat kadar az çalışan watcı yoktu
(eylülün son haftası bile 60 saat schedule yazmışlardı bana, müşteri olmamasına rağmen adam gibi) ortalama haftalık kızlar için 70 erkekler için 80-85 diyebilirim. ki bu yoğunluk en az 2.5 ay devam ediyor. saatlik ücret, 7,25. lagoon'dan düşÃ¼k ama overtime ödedikleri için 60 saatten sonra saat başı lagoondan 2 dolar fazla kazanıyorsun
edit: Gerçi çalışma olarak muhtemelen lagoon'dan daha sıkıcı ve yorucudur. Ayrıca kira da biraz yüksek haftalık 125$. iki işi kıyasladığımız da burda belki çok az daha fazla kazanabilirsin ama ben de lagoon'u seçerdim çalışmak için heraldeama sağolsun Karen teyzemiz öğrencilere para kazandırıyor fishbonesta da
![]()
Konu ayhn tarafından (26-02-2010 Saat 04:11 PM ) değiştirilmiştir.
2009 Work and Travel (Virginia-North Carolina)
2010 Work and Travel (Lake George, New York)
2011 Internship (Germany)
2012 Internship (???Bratislava)
Pozisyon olarak aslında aşçı yardımcısısın. Platter diyorlar. Gelen siparişlere göre tabaklara side'ları koyuyorsun. Örneğin dolphin jalamango sipariş edildi. dolphin jalamango rice ve beans'le servis ediliyor. Sen tabağa bunları koyup tezgaha koyuyorsun, grill'in başında duran adamda dolphin hazırlanınca tabağa koyuyor ve üstüne sipariş fişini koyuyorsun, expo'da alıyor. Tabi bu kahvaltı, öğlen ve akşam yemeği oalrak farklılık gösteriyor yemekler. Onları öğrenmen lazım. Mantık olarak zor değil iş sadece yemeklerin side'larını ıvırını zıvırını öğrenmen lazım. Ama inanılmaz yoğunluk yaşandığı zamanlar oluyor. Haziran, Temmuz, Ağustos çok yoğun geçiyormuş. Ama Eylül ortasından sonra çok durgunlaşıyor işler. Buna rağmen düzel saat veriyorlar. Bana son hafta 60 saat schedule yazmışlardı hem de expo olarak ki tamamen 0 çalışacaktım, hiçbir şey yapmayacaktım müşteri kıtlığından dolayı. Maalesef o hafta çalışamadımİşin kolay yanı zaman aslında çabuk geçiyor, çünkü yoğun olduğun için devamlı bir şeylerle meşgulsün. Ha en iyi yanını unuttum. Mutfakta aklına gelen her şeyi yiyebilirsin
Zaten sen ocak başında olduğun için her istediğini yapıyorsun. Zor yanı ise hakkaten yorucu iş. Bedenen yoruluyorsun. Ben 2 Eylülden 21 Eylüle kadar çalıştım. 1200 dolar net para kazandım
Kiralar ve tax'lar çıkmış hali ki sadece kiraya 350 dolardan fazla ödedim.
2009 Work and Travel (Virginia-North Carolina)
2010 Work and Travel (Lake George, New York)
2011 Internship (Germany)
2012 Internship (???Bratislava)
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks