Work and Travel
Toplam 114 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Utah 2010

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

çarşamba günü iş görüşmemiz vardı. ilk tercihmiz lagoon parktı ik sırdan girdk görüşmeye. lakin iş başlangıç tarihleri konusunda hiç esnek değiller.finallermiz 11 haziranda bitito ,en geç 10 unda gelmeniz gerekkir dediler biz de vazgeçtik.. willderness la anlaştık ben lafieguard olucamm vizeyi de hallettim bu arada ds sevis formlarının gelmesini bekliyoruz...

Üstad
    Tecrübe Puanı
    18

Alıntı politeboy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    çarşamba günü iş görüşmemiz vardı. ilk tercihmiz lagoon parktı ik sırdan girdk görüşmeye. lakin iş başlangıç tarihleri konusunda hiç esnek değiller.finallermiz 11 haziranda bitito ,en geç 10 unda gelmeniz gerekkir dediler biz de vazgeçtik.. willderness la anlaştık ben lafieguard olucamm vizeyi de hallettim bu arada ds sevis formlarının gelmesini bekliyoruz...
    Benim 3 arkadaşım da wilderness da lifeguard olacak,
    durduğun yerden para kazanıyorsun işte ne güsel,
    Lagoonda bir-iki tane tuşa basıyorsun her ne kadar çalışmasan da

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

Alıntı n3co_ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Benim 3 arkadaşım da wilderness da lifeguard olacak,
    durduğun yerden para kazanıyorsun işte ne güsel,
    Lagoonda bir-iki tane tuşa basıyorsun her ne kadar çalışmasan da
    Haklı olabilirsin N3co ama bize pek öyle anlatmadılar. wilderness yetkilisi oraya gittiğizde bazı eğitimlerden geçeceğimizi söyledi. hem yüzme hem de ingilizce düzeyi ile ilgili testlere tabi tutulucakmışız...bu testler sonucunda büyük havuzlar da veya ufak çocuk havuzlarınnda mı çalışaçağımız belli olucakmışş. ücret ve çalışma saatleride tabi ona göre değişicek 7.5-8.5 dolar arasında olabilir.
    hafta da 60 saat çalışmak var bi de çocuk havuzunda 40 saat çalışmak var. valla hazır gitmek lazım ,nefes açma çalışmalarıma vucüt geliştimeye başlıyorum yakında :: lifeguardlık daha karizma bir iş gibi geliyo kulağa ride operator olmaktan iyi gibi sanki: başta çok üzüldüm Lagoon olmadı diye ama şimdi biraz daha memnunum yapıcağım işten.

Üstad
    Tecrübe Puanı
    18

Alıntı politeboy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Haklı olabilirsin N3co ama bize pek öyle anlatmadılar. wilderness yetkilisi oraya gittiğizde bazı eğitimlerden geçeceğimizi söyledi. hem yüzme hem de ingilizce düzeyi ile ilgili testlere tabi tutulucakmışız...bu testler sonucunda büyük havuzlar da veya ufak çocuk havuzlarınnda mı çalışaçağımız belli olucakmışş. ücret ve çalışma saatleride tabi ona göre değişicek 7.5-8.5 dolar arasında olabilir.
    hafta da 60 saat çalışmak var bi de çocuk havuzunda 40 saat çalışmak var. valla hazır gitmek lazım ,nefes açma çalışmalarıma vucüt geliştimeye başlıyorum yakında :: lifeguardlık daha karizma bir iş gibi geliyo kulağa ride operator olmaktan iyi gibi sanki: başta çok üzüldüm Lagoon olmadı diye ama şimdi biraz daha memnunum yapıcağım işten.
    Cankurtaranlık testi öyle kronometrelerle yapılan testlerden değil.
    Hepiniz toplanıyorsunuz bi gidin gelin diyorlar karşıya,
    akabinde sertifikanı alıyorsun
    Supervisor'larınla aranı iyi tutarsan haftalık çalışma saatin mutlaka artacaktır.
    40 saat çalışsan bile wisconsinde ikinci iş bulma ihtimalin yüksek.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)