benimde 24 unde hemde tursit vizesi wat wizesi olsa hiç kaygılanmazdım ama tursit olunca iş değişiyor tabi !!!
@sucre
dostum ortalamanda iyi wat için erken sayılabilecek bi zamanda vizeye giriyosun almaman için hiç bir sebep yok gözüküyor ama biraz sakin ol sölemesi kolay bilyorum ama kendini rahatlatmaya çalış biraz !!![]()
çok saol abi ya ne bılıyım ılk defa böyle birşeye katılıyorum..sözde hazırlık okudum 1 yıl ünide ahh keşke zorunluluk olsaydıda adam gıbı çalışsaydım kafayı vurduk bı kere geç anladım..ama yıne de kendımle ılgılı cıkabılecek sorulara calısıyorum bılmıyorum bı negatıf bısey var uzerımde..yaşananları gelıp buraya yazacağım..ikimize de hayırlı olsun![]()
"20 years from now, you will be more disappointed, by the things you didnt do, than by the ones you did. so explore, dream, discover...'' Mark Twain
vizeden çıktıktan sonra wat ın en kolay kısmı vize diyeceksin eminim !!
ilk defa oldugu için normaldir hiç olmayacakmış gibi geliyor insana sanki bi aksilik çıkacakmış gibi ama bide ordakilerin gözüyle bak bi sürü insan gelecek senle beraber ve sorunlu olanlarla ugrasmak zorunda kalacaklar ama sende bi sorun yok gibi şu an bence senin görüşmwn kısa sürecek ve hemen alacaksın sakin ol ailenle ilgii ne sorabilirler ki sana ne iş yapıyolar nerdeler falan zaten süper ingilizce olamdıgını biliyolar herkeste merak etme .!!
benim amerikada tanıstıgım bi arkadasım ingilizceyi amerikada öğrendineredeyse hiç bilmiyodu kendisi söyledi ama hakkını vermek lazım zeki ve azimli bi arkadaştı herneyse ama vizeyi aldıgı sırada ingilizcesi iyi değildi onu söylemeye çalışıyorum !!
her zaman söylediğim bi sözdür ama yeri geldi tekrar etmek istiyorum siz ne yaparsanız yapın olacak olan şeyi değiştiremeyecksiniz bu satten sonra elinizden geleni yaptıktan sonra hazırlık asamısanında vize görüşmesindeyken sanki vizeyi almışsınızda pasaportu almak için bekliyormuşsunuz gibi düşünün rahat olun etrafınızdakiler bu rahatlığınızı hissetsinler bunu boş laf olsun diye söylemiyorum ben böyle yaptımvize görüşmem çok rahat geçti son sınıftım ortalamam seninkinden kötüydü kıbrıstan girdim bu yuzden forumdan daha önce gidennlerin deneyimlerinden faydalanamdım libyada doğmuştum bu benim için bi eksiydi onların gözünde falan filan fişmeakn ama aldım vizeyi
konsolosada deki mesele ne biliyomusun mesele bi düşün bana vizeyi vermessen sana ne yapacagımı bi düşün önce![]()
"20 years from now, you will be more disappointed, by the things you didnt do, than by the ones you did. so explore, dream, discover...'' Mark Twain
off arkadaslar of ya vıze oncesı hıc moral kalmadı..trankrıptı bu sabah aldım ..1 dersımız acıklanmamıstı ve artık ben de almak zorundaydım transkrıptı bu sabah muhurlettım zamanı gelmıstı cunku..aslında alttan sadece 1 dersım var ama trasnkrıptte 2 tane gozukuyor çünkü az önce acıkllandı 1 tanesı...alttan kac dersımız oldugu onemlı mı? benım ortalamam 58 ve 2.20 ye denk gelıyor..ve transkrıptı su an almıs olsaydım 1 ders gozukcektı sadece
açıklanan dersinin internetten çıktısını alman gibi bişey söz konusumu alabiliyosan onuda götür gösteririsin adama derdini anlat yada alamzsan bile söz ile söyle mutlaka belirt ama en kötü ihtimalle print screen yaparak alabilirsin !
ı have one lecture that ı passed was appeared after get my transcript.
now just ı have one lecture that ı can't pass !!
geçtiğim bir dersim ben transkripti aldıktan sonra acıklandı !
su anda sadece geçemediğim bir dersim var !
ingilizce konusunda yardım istedğiğni bildğim için böle yazdım diğer arkadaşlar yanlışl anlamasın !!
ya bendede benzer bir durum var geçen hafta transkript aldım ama sunumlu proje notum acıklanmadı aslında transkripte sunumlu projeyle ilgili hiçbir bilgi yok hani ismi yazıp notu yazmasa takarlar diye düşÃ¼nüyorum ama yinede ne bileyim emin olamıyor insan
benim de yarin vize gorusmem var..3.kez gidiyorum ama yine de az da olsa bi heyecan var acikcasiyarin ayrintili yazicam ins sorunsuz gecerse
![]()
2009 Work and Travel (Virginia-North Carolina)
2010 Work and Travel (Lake George, New York)
2011 Internship (Germany)
2012 Internship (???Bratislava)
arkadaşlar bişi soracam öğrenci belgesi ve transkrıp ingilizcemi olacak yoksa normal mi?teşekkürler.
neyse hayırlı olsun hepımız ıcın..heyecan yapmaya gerek yokmus bugün gittim gördüm![]()
Konu sucre tarafından (24-02-2010 Saat 05:08 PM ) değiştirilmiştir.
Konu sucre tarafından (25-02-2010 Saat 01:14 PM ) değiştirilmiştir.
umarım alırsın ki bence alırsın gibi gözüküyo ben de cuma gidicem ve aşırı heyecanlandımşu ds 160 formundan yanlış bir şey çıkmasından korkuyorum sadece başka bişeyden değil
sucre have a nice holiday dediginde aldın gibi bi anlama cıkıyor diye biliyorum hayırlı olsund iim![]()
gecen sene red aldıgımda elime bi kagıt vermişti üzerinde aile sorunlarından dolayı gibi sacma sapan seyler yazıyordu![]()
nasıl yani aile sorunu ne alaka?
hatırlamıyorum ama sacma sapan sebepler vardı![]()
YEşil kağıt ile beyaz kağıdın farkı nedir
hiç heyecan yapma..ben sevis i ödememe ragmen şirketim ödendi belgesini vermemiş kadın bana senın ds ve sevısıın eksık oldugunu söyledi,en kısa surede program ücretini tamamlayıp ds mı yollatcam ve vize mi alcam..red alırsam kötü olur benım için tekrar bi 186 usd vermek![]()
Şu anda 35 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 35 misafir)
Bookmarks